Merhaba arkadaşlar benimkisi tam bi işkence.. elimde harika bi KF750 var ama kullanamıyorum..:( arkadaşım yurt dışından hediye getirdi bana... ama sadece ORANGE hatlarla çalışıyor..yani önce sim kilidini kırdırtmam gerek..bilen varsa cvp yazsın lütfen bu bir.. ikincisiyse imei kaydetmem gerek..arkadaşın passaport yabancı oldugundan dolayı açtıramadık :(:( yani yurt dışından gelen birini ulmam gerek ve sim kilidini kırdırtmam gerek... bu telefona bu işkenceyi yaptırtmak istemıyorum.. telefon harşka..dış görünüş sadece tabi:)içini göremıorum:) ama sürgü kapağı olsun dizaynı olsun harika bişey.. telefon açılınca reklam bi video açılıor..anlatamam bu kadar mı net olur..divix varmış sanırım içinde..süper bişey.. şuanki haliyle sadece acil aramaları arayabiliyorum:)tuş sesleri ve ekrandaki rakanlar çok hoş.. ekran altındaki menu tuşları apayrı güzel..dokundugunda titrior ve su dalga efekti veriyor... anlıcanız varlık içinde yokluk çekiyorum.. şuan kullanamıyorum:( yurt dışından gelen biri lazım banaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):):) sorusu olan varsa arkadasşar cvp verebilirim. idt-kemal@hotmail.com bu arada arkadas teli yurt dısında 600 euro a almış..duyrulur..
Arkadasin baya bir sallamis,Bu telefon avrupada 340 € civarinda fiyatla satiliyor.Uc asagibes yukari avrupadaki ulkelerde fiyatlar degisebilir.Ancak yurt disinda hicbir yerde bu telefon 600 € fiyata sahip olmadi.
Arkadaşlar samsung u900 almayı düşünüyordum ama lg nin bu modelini ve ku 990 nı görünce fikrim değişti .Lg gerçekten de harika telefon yapmış .Bu telefonların fotoğraf ve video çekimleri nasıldır acaba ?
normal bir kameradan bile daha iyi çeker bu alet videoyu sonuçta 120 fps...