Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DVB-T Karti analog anten kanal bulmuyor...Lütfen Yardim!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> DVB-T Karti analog anten kanal bulmuyor...Lütfen Yardim!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Lanethead

7 Nisan 2008; 13:21:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar

Az önce Terratec Usb XXS DVB-T tv karti aldim...

Paketten , usb seklinde tv karti , kablolar , bi tane anten ve bildigimiz tv anteninin ucu cikti..

Simdi problem su ;

Tv karti calisiyor.Tanittim falan .. her evde olan bildigimiz tv ( kablo seklindeki ) antenine taktigimda hicbir kanal bulmuyor.

Paketten cikan sivri antenle calistirdigimdada 2 tane kanal cikiyor sadece.. 24 kanal olmasi gerekiyor..

Sizce yanlis kartimi aldim ben ? istedigim digital yayin falan degil .. 24 kanal var catidaki antende.. ve onlari izlemek istiyorum ..

Bu karta özel bir anten kablosumu almam gerekiyor ?

Lütfen yardim .. cok acil ..

tesekkürler..

ASUS EEE PC 1000H - NOKIA 6500 SLIDE
spyae

7 Nisan 2008; 15:54:58 

Kullandığın kart dijital karasal yayın kartı. Şu anda deneme yayını mevcut.

Zannedersem TRT kanalları var sadece( buda sadece İstanbul-Ankara gibi büyük şehirlerde).Kanal olmaması normal tarattığında.

Bildiğimiz kanalların eklenmesi için en az 2 yıllık bir süreye ihtiyaç var.Normal analog anteni taktığında kanal bulamaman gayet normal.

Çünkü o anteni dijital tv kartıyla kullanamazsın.

O antenle kullanmak istersen analog tv kartı alman lazım.

Kısacası malesef kanal olmaması antenle alakalı bir durum değil yani karasal yayında 2-3 kanaldan başka kanal yok.

Keşke almadan önce sorsaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 7 Nisan 2008; 16:00:53 >
sugarboy

7 Nisan 2008; 15:58:53 

dostum dijital karasal yayın yapan kanal sayısı zaten 3 tane mi ne 2 sini bulmuş bence yine iyi :) yukarıda mesajda anlatmış arkadaş zaten...

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
spyae

7 Nisan 2008; 16:06:54 

quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

dostum dijital karasal yayın yapan kanal sayısı zaten 3 tane mi ne 2 sini bulmuş bence yine iyi :) yukarıda mesajda anlatmış arkadaş zaten...

Anlatmışta normal tv kanallarını bulamamasının sebebi antenden mi değil mi diye sormuş.
sugarboy

7 Nisan 2008; 16:19:50 

şu da var eğer bulduğun dijital karasal yayınlarsa sanırım kartın analog yayınları alma özelliği de var... normal bir antenle analog yayın ayarı ile daha çok kanal izleyebilirsin

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
rekfuh

28 Haziran 2008; 23:15:54 

@ishtare
hocam "şu da var eğer bulduğun dijital karasal yayınlarsa sanırım kartın analog yayınları alma özelliği de var... normal bir antenle analog yayın ayarı ile daha çok kanal izleyebilirsin"
bole demişsin bide bunun nasıl yapıldıgını anlatırsan cok sevineceğim ben ankarada olmama ragmen bi tane bile kanal bulamadım bi yardım yaa

masterekfuh
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> DVB-T Karti analog anten kanal bulmuyor...Lütfen Yardim!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Wind U100 video inceleme
MSI Wind; Intel ATOMdan güç alan cep herkülü!
Too Human
Nors mitolojisi ve bilim kurgu öğeleri ile süslenmiş bir action rpg’ye hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar