Şimdi Ara

RENAULT ORJİNAL ÇIKMA YEDEK PARÇA (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
2
Favori
113.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kargo yapılacak ili bildirebilirseniz
    yardımcı olurum 05447836668-03123964264
    kolçak mevcut set halinde veririm
    Kargo ücreti filan ne kadara mal olur toplam bi fiyat yazarsanız seviinirim.
  • 2001 Clio 1.4 Rxt hatchback için sağ sis farı komple ön tampon lazım ne kadar olur acaba
  • 2004 model scenic silecek ve kalerifer motoru acil lazım. fiyat ve bulmam konusunda yardımcı olabilecek?_
  • aracınız scenic ıı ise yardımcı olurum 05447836668-03123964264
    quote:

    Orijinalden alıntı: ExOuS

    2004 model scenic silecek ve kalerifer motoru acil lazım. fiyat ve bulmam konusunda yardımcı olabilecek?_
  • CLİO SPORT 2.0 16V- MEGANE COUPE 1.616V-LAGUNA 1.8 ARAÇLARINA AİT ÇIKMA PARÇA SATIŞIM STOKTAN SATIŞA SUNULMUŞTUR
  • Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.Bende 2005 Laguna 2 prilivige aldım.Kullanımından çok memnunum ancak Radyo göstergemde sorun var.Tamiri yapılmıyormuş yenisinin takılması gerekiyormuş.Yenisini sordum servisten 944 TL dediler.Çıkmacılarda da zor bulunan bir parçaymış.çünkü girişi tek soketliymiş oysaki piyasadakiler hep iki soketli genelde.Bu parçayı bulmamda yardımcı olacak arkadaş var mı acaba?( Bu arada Radyo göstergesinin Re No 'su : 8200217443 ) Birde arkadaşın biri teybin yerine navigasyon sistemi takmamı da önerdi. siz bu konuda ne dersiniz.? Takmamı öneriyorsanız hangi navigasyonu takmam daha mantıklı olur acaba ?beni bilgilendirirseniz sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • renaultcıkma sıtesının sorumlusu arkadasım ne oldu parca fıyatları yazılacaktı sıtede olmadımı??????
  • F7R megane coupe far yükseklik ayarı motoru lazım iki tarafada elinizde varmı acaba?
  • web sitemizdensevgili xvet arkadaşım ilginiz için gerçekten teşekkür ederim.Web Sitemizle İlgileniyor olmanız ve takip ediyor olmanız bile bizim için büyük bir büyük şeref.yanlış anlamayın bunu bir sitem olarak kabul etmeyin.ama sizin bu konuda daha dikkatli olduğunuzu biliyorum.sonuç olarak veri girişi devam etmekte bu işlerin yanında prfosyonel anlamda daha iyi hizmet için araştırmalarda yapmaktayız.ancak altyapımızda bir takım değişikler olmuştur.biliyorsunuz prfosyonel anlamda bu işi yürütebilmek için nisan ayında resmi gazetede yayımlanan kanunla avrupa birliği uyum yasaları çerçevesinde çevre orman bakanlığı ve emniyet genel müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü bir proje çerçevesinde bizim gibi çıkma parça işi ile uğraşanlardan bir takım düzen anlamında talepleri olmuştur söz konusu kanun çerçevesinde bizimde ileriye dönük bir takım yatırımlarımız ve çalışmalarımız olacaktır yıl sonuna kadar inşallah bu çalışmalar bitecektir.şu ortamda ve dağınıklığın ortasında inanın şu an dağınık bir ortamda çalışmalarımız devam etmektedir. yılbaşından itibaren düzen ve nizam içerisinde fiyat ve benzeri olanaklarla beraber yayına sokacağız inşallah şu ortamda fiyat yazmışda olsam web sitemizden online satışda yapmaya çalışsak inanın çok zorlanacağız.bir taraftan web bir taraftan telefon trafiği bir taraftan gelen müşterilerimiz bunun yanında işyerimizdeki çalışmalar inanın çok zorlanacağız.sizin gibi ilgili müşterilerimizden sürekli bu konuda şikayet mailleri almaktayız.ama inşallah yılbaşından sonra önümüzdeki engelleri aştıktan sonra yayına sokacağız bir çok ürün ve fiyat girişi bitti bunun yanında web sitemizden sıfır parça satan arkadaşımızla da koordineli çalışmalar yapmaktayız o konudada yardımcı oluyoruz. ayrıca çözülemeyecek arızalar konusunda renault cotech arkadaşımız çok yakında web sitemizden ve telefonla sizlere yardımcı olacak inşallah.Sonuç şu xvet kardeşim daha çok yolumuz var ama illede fiyat istyorsan sana listemi komple mail atabilirim :) öncelikle daha önceden süre ile verdiğim söz ve zamanında bitiremediğim için özür dilerim ayrıca tekrardan ilgine teşekkür ederim iyi akşamlar
    quote:

    Orijinalden alıntı: xvet

    renaultcıkma sıtesının sorumlusu arkadasım ne oldu parca fıyatları yazılacaktı sıtede olmadımı??????
  • araçlarım önde darbeli olduğundan sağlam parçam yok ama aceleniz yoksa hafta içi bir coupem gelecek ön sağlam yardımcı olurum--0544 783 66 68-0312 396 42 64
    quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan KARPUZ

    F7R megane coupe far yükseklik ayarı motoru lazım iki tarafada elinizde varmı acaba?
  • Bu arada Sayın Arkadaşım İnşallah İşlerimiz bittikten sonra yılbaşından sonra çaya da beklerim ankarada iseniz.değilseniz de buradan çay içmeye devam :)
    quote:

    Orijinalden alıntı: xvet

    renaultcıkma sıtesının sorumlusu arkadasım ne oldu parca fıyatları yazılacaktı sıtede olmadımı??????
  • sceNİC II çıkma Torpido kapağı var mı? yannız Çizik Olmayaçak.Varsa Fiyatını pm atar mısınız?
  • Bazı parçalar ilgili PM attım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: renaultçıkma

    web sitemizdensevgili xvet arkadaşım ilginiz için gerçekten teşekkür ederim.Web Sitemizle İlgileniyor olmanız ve takip ediyor olmanız bile bizim için büyük bir büyük şeref.yanlış anlamayın bunu bir sitem olarak kabul etmeyin.ama sizin bu konuda daha dikkatli olduğunuzu biliyorum.sonuç olarak veri girişi devam etmekte bu işlerin yanında prfosyonel anlamda daha iyi hizmet için araştırmalarda yapmaktayız.ancak altyapımızda bir takım değişikler olmuştur.biliyorsunuz prfosyonel anlamda bu işi yürütebilmek için nisan ayında resmi gazetede yayımlanan kanunla avrupa birliği uyum yasaları çerçevesinde çevre orman bakanlığı ve emniyet genel müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü bir proje çerçevesinde bizim gibi çıkma parça işi ile uğraşanlardan bir takım düzen anlamında talepleri olmuştur söz konusu kanun çerçevesinde bizimde ileriye dönük bir takım yatırımlarımız ve çalışmalarımız olacaktır yıl sonuna kadar inşallah bu çalışmalar bitecektir.şu ortamda ve dağınıklığın ortasında inanın şu an dağınık bir ortamda çalışmalarımız devam etmektedir. yılbaşından itibaren düzen ve nizam içerisinde fiyat ve benzeri olanaklarla beraber yayına sokacağız inşallah şu ortamda fiyat yazmışda olsam web sitemizden online satışda yapmaya çalışsak inanın çok zorlanacağız.bir taraftan web bir taraftan telefon trafiği bir taraftan gelen müşterilerimiz bunun yanında işyerimizdeki çalışmalar inanın çok zorlanacağız.sizin gibi ilgili müşterilerimizden sürekli bu konuda şikayet mailleri almaktayız.ama inşallah yılbaşından sonra önümüzdeki engelleri aştıktan sonra yayına sokacağız bir çok ürün ve fiyat girişi bitti bunun yanında web sitemizden sıfır parça satan arkadaşımızla da koordineli çalışmalar yapmaktayız o konudada yardımcı oluyoruz. ayrıca çözülemeyecek arızalar konusunda renault cotech arkadaşımız çok yakında web sitemizden ve telefonla sizlere yardımcı olacak inşallah.Sonuç şu xvet kardeşim daha çok yolumuz var ama illede fiyat istyorsan sana listemi komple mail atabilirim :) öncelikle daha önceden süre ile verdiğim söz ve zamanında bitiremediğim için özür dilerim ayrıca tekrardan ilgine teşekkür ederim iyi akşamlar
    quote:

    Orijinalden alıntı: xvet

    renaultcıkma sıtesının sorumlusu arkadasım ne oldu parca fıyatları yazılacaktı sıtede olmadımı??????
    emın ol sıtede fıyatlar yazsa daha cok alısverıs olur.....

  • arkadaşlar merhaba 1999 model 140 lık volvo motor lagunam var. sağ tarafa dönerken tıkırtı geliyor. ustalar sağ akis değişmesi lazım diyorlar. fiyatını öğrenebilir miyim ?
  • 2000 model laguna rxt icin sol cam moturu (tek basista cami kaldirmasi falan dahil) var mi varsa ne kadar
  • Merhaba, 2004 megane 2 için ön sağ ve sol kapı menteşesi elinizde mevcut mudur?Benimkiler artık öyle bir ses çıkarmaya başladıkı elimde kalacak zannediyorum.
  • pm
    quote:

    Orijinalden alıntı: stagemasterone

    Merhaba, 2004 megane 2 için ön sağ ve sol kapı menteşesi elinizde mevcut mudur?Benimkiler artık öyle bir ses çıkarmaya başladıkı elimde kalacak zannediyorum.
  • akis var ama aracınız düz vitesmi otomatik vitesmi-05447836668
    quote:

    Orijinalden alıntı: damla2004

    arkadaşlar merhaba 1999 model 140 lık volvo motor lagunam var. sağ tarafa dönerken tıkırtı geliyor. ustalar sağ akis değişmesi lazım diyorlar. fiyatını öğrenebilir miyim ?
  • Tekrar merhaba, aracımın ön sağ farının camı bildiğiniz soyuldu, yeniler valeo marka 150 liraya geliyor, elinizde temiz çıkma var mı?Temizlemesine 2002 stopta 80 lira(iki far temizliği).Bide yanılmıyorsam megane ın mercekli olan farlarıda 2004 modele uyuyor doğrumu biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.