Şimdi Ara

## Windows XP'li Asus Eee PC Best Buy'da Satışta ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Windows XP'li Asus Eee PC Best Buy'da Satışta ##


    Asus'un mobil dünyaya yeni bir soluk getiren ayrıcaulaştığı satış rakamı ile firma adına önemli bir başarı elde eden ultra-kompak dizüstü bilgisayarı Eee PC'nin uzunca bir süredir merakla beklenen Windows XP yüklü 4G-X varyasyonu sonunda Best Buy üzerinden satışa sunuldu. Temel olarak aynı teknik özelliklere sahip olan ürünün daha önceki seri ile temel farkı Windows XP Home işletim sistemi ile geliyor olması gösterilebilir. Geçtiğimiz günlerde Windows XP ile satışa sunulacak dizüstü bilgisayarların sayısındaki muhtemel artışı göz önüne alan Microsoft cephesinde XP'ye verilen desteğin 2010 yılına kadar uzadağı haberleri gündeme gelmişti. Windows XP yüklü olarak gelen Eee PC, Linux'lu kardeşine göre aynı teknik özelliklere sahip zira ürün üzerinde 7" boyutunda ekran, Celeron M işlemci, 512MB DDR2 bellek ve 4GB kapasiteli SSD disk yer alıyor. Siyah ve Beyaz olmak üzere iki farklı renk alternatifi olan ürünün son kullanıcı satış fiyatı ise 399$.

    Best Buy'ın ilgili sayfası için buraya tıklayabilirsiniz.







  • asus turkiye pazarını pek önemsemedi galiba...bildiğim kadarıyla distributor firma hala getiremedi bu cihazları...oysa yeni asus eee 900 ler mayıs sonu gibi piyasaya çıkmaları bekleniyor...yeni eee nin 8,9" ekranı ve intelin atom işlemcilerini kullanılması bekleniyor..tabi fiyatta ona göre biraz artıyor...tahmini fiyat...500$ civarı...
  • xp gibi işletim sistemimi var yaa süper valla..haber ıcın saol hocam
  • harbiden F*P veren ürünler ucuza notebook hiçde fena olmaz
  • çünkü buradaki disbürütör pahalı pahalı asus satmaya alıştığı için bu ürünler onlara ters
  • Fİyatı iyi ama Türkiyede daha pahalı olacaktır.
  • bıktım artık bu eee pc den ya kaç aylardır bekliyoruz hala ülkemizde satışa sunulmuyor.getiren distribütör neden ilgisiz anlamıyorum.yurtdışında hala yeni modeller üretiliyor ülkemizde ilk çıkan modeli bile yok bu nasıl iştir.her haltı getiren firma bunu nasıl getiremiyor ne gibi sorunları var ucuz satmaktanmı korkuyor.
    linux lu modelin bir tane si bile gelse kafii ama oda yok.en ucuz modelini getirselerde kafii ama oda yok.bu ucuz laptop işinin iyice suyunu çıkardılar ülkemizde.




  • Gerçekten fiyatına göre süper bir alet, tek eksiği Linux olmasıydı. Artık XP ile tam olmuş. Linux modelinin üzerine fiyat eklenmemesi ilginç, zira XP lisanslı Linux ise ücretsiz bir işletim sistemi. Linux modelinin bu fiyatlandırma ile satışları baya düşecektir. TR ye 600YTL den girse iyidir ancak bence 750 e az, TR deki bu saçma fiyatlar olduktan sonra.
  • bu ürünün tr ye gelmemesi distribitör ile ilgili değil bence, ASUS la ilgili.
    ürünün çok satacağı belli zaten, asus bence engel oluyor bunların erken gelmesine.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: splintercell

    bıktım artık bu eee pc den ya kaç aylardır bekliyoruz hala ülkemizde satışa sunulmuyor.getiren distribütör neden ilgisiz anlamıyorum.yurtdışında hala yeni modeller üretiliyor ülkemizde ilk çıkan modeli bile yok bu nasıl iştir.her haltı getiren firma bunu nasıl getiremiyor ne gibi sorunları var ucuz satmaktanmı korkuyor.
    linux lu modelin bir tane si bile gelse kafii ama oda yok.en ucuz modelini getirselerde kafii ama oda yok.bu ucuz laptop işinin iyice suyunu çıkardılar ülkemizde.


    20 nisanda ereyon.com satışa sunululacaktır yazıyor




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.