Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS 220XW8FB/00 mi Benq X2200w mi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> PHILIPS 220XW8FB/00 mi Benq X2200w mi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cesarcan

6 Nisan 2008; 17:50:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

biliyorum çok fazla kıyaslama sorusu soruyorum ama philips in bu modelini yeni gördüm güzel görünüyor bunu mu almalıyım yoksa benq x2200w mi almalıyım

Haziranda...
konsol:Xbox 360 pal arcade (falcon)
monitör:Benq x2200w
(tv olayı yattı:D)
quatronic

6 Nisan 2008; 19:07:24 

BEN BUGÜN VATANA GİTTİM. BU İKİ MONİTÖRDEN BİRİNİ ALACAKTIM. SONUNDA BENQ ALDIM. ÜSTELİK BENQ 740 YTL,PHILIPS 660 YTL OLMASINA RAĞMEN.
BENQ YU ALMAMIN SEBEBİ ŞUAN DA PİYASADAKİ EN HILI MONİTÖR OLMASI. DİĞER MONİTÖRLERDE HIZLI HAREKETLİ GÖRÜNTÜLERDE ÇAMURLAMA OLUYORDU. AMA BENQDA ÇAMURLANMAYI BIRAKIN NEMNET
MAĞZADA 1 SAAT DÜŞÜNDÜM PHILIPS 220XW8FB
Mİ ALAYIM BENQ YUMU DİYE. ANCAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM BENQ DA RENKLER O KADAR GERÇEKCİ Kİ HEMEN BELLİ EDİYOR ZATEN KENDİNİ. PHILIPS DE GÜZEL MONİTÖR AMA YANSIMA KÖTÜ OLUYOR AYNA GİBİ.
BENQ İSE MAT EKRANLARIN EN İYİSİ. 740 YTL Yİ KURUŞUNA KADAR HAK EDİYOR BU MONİTÖR

CESARCAN ARKADAŞIM. MONİTÖR ŞU ANDA PS3 E BAĞLI HDMI ÇIKIŞINDA GÖRÜNTÜ O KADAR KALİTELİ Kİ SANKİ PS3 Ü FULL HD TELEVİZYONA BAĞLAMIŞIM GİBİ RENKLER ÇOK CANLI

SON OLARAK BENQ YU AL PİŞMAN OLMAZSIN

psn: akif06

bilgiturk

6 Nisan 2008; 21:06:45 

cumartesi aksamı bnde vatana gittiğimde benq ile philips arasnda uzun süre kontrol ettm görntü akışlarını renkleri vs.vs. ama benq renkleri biraz daha kırmızı gibiydi sanki .. hp2207h yi desktop pc'de kuruluydu ordaki ihtişamıyla güzel gozkuyodu ama philips ve benq'ya da bakmak gerek sırf cok parlak dye de hp'ye aldanmamak lazm

aynı sekilde bnmde kafa karışık ilk planda xbox olduğundn dolayı
hp'nin albenisi cok fazla :)
benq'da da %92 gamut var :/
ama philips biraz daha agır basıyor sanki SPDIF koaksiyel baglantı ve monitorden direkt ses cıkışı vs..

vatanda benq 761 ytl
darty de hp 699 ytl

of off nollcak bu böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgiturk -- 6 Nisan 2008; 21:21:09 >

gokmert

6 Nisan 2008; 21:14:53 

XBox yanında bilisayar da kullanacaksan Philips derim çünkü DVI VGA den daha kaliteli bir görüntü veriyor.
Ben kendi adıma Philips siparişi verdim bende de PS3 var bilgisayarıda bağlayacağım.

Blacktric
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Nisan 2008; 22:16:35 

quote:

Orjinalden alıntı: cesarcan

biliyorum çok fazla kıyaslama sorusu soruyorum ama philips in bu modelini yeni gördüm güzel görünüyor bunu mu almalıyım yoksa benq x2200w mi almalıyım

Bekle olm bekle. 15 Hazirana kadar nele rçıkar . (ciddiyim)...
cesarcan

6 Nisan 2008; 22:41:00 

hocam erken araştırıp zayıfları elemek lazım ki o zaman geldi mi sorun olmasın biri diyo philips biri diyo benq.sadece xbox 360 için kullanıcam pc için ayrı monitörüm var.para mühim değil hangisi iyi ise o olsun istiyorum

Haziranda...
albati

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Nisan 2008; 22:49:49 

Ben Philipsle Samsung 2232'yi yanyana gördüm, Samsung Philipsin yanında görüntü kalitesi olarak sönük kaldı.
Bakan birkaç kişi de aynı yorumu yaptı.
Fakat gel gör ki şu Philips'İn tipine gıcık oluyorum.
Çok kazma yapmışlar.
Aşağı yukarı hareketi çok zor, bi de kasa çok geniş.
Ben HP w2207 aldım çok memnunum, tavsiye ederim

Blacktric
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

6 Nisan 2008; 23:17:45 

quote:

hocam erken araştırıp zayıfları elemek lazım ki o zaman geldi mi sorun olmasın biri diyo philips biri diyo benq.sadece xbox 360 için kullanıcam pc için ayrı monitörüm var.para mühim değil hangisi iyi ise o olsun istiyorum

E o zaman meşhur Benq'nun 24 inç liğinden ya da Viewsonic 28 inç likten alsana. Benq 1200-1600 YTL arası Viewsonic ise 1200 YTL civarında idi yamulmuyorsam...
cesarcan

7 Nisan 2008; 13:24:10 

yamulmuyosundur hocam büyük ihtimalle... 1600 ytl para bulsam 32'' tv alcam zaten.ayrıca belki benim x360 işi yatar gibi endişelerim vardı ama dünkü denemede 450 puan yapınca( ) dile benden ne dilersen dedi ben de imalı imalı şimdi değil onu yazın konuşuruz dedim o da o işe garanti zaten dedi... yıttım olayı hocam

Haziranda...
Blacktric
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Nisan 2008; 7:53:39 

quote:

ben de imalı imalı şimdi değil onu yazın konuşuruz dedim

O değil şu kısma yarıldım işte. Adama emir verir gibi bir de mafya babası edasıyla ...
alpello

11 Mayıs 2008; 19:55:01 

quote:

yamulmuyosundur hocam büyük ihtimalle... 1600 ytl para bulsam 32'' tv alcam zaten.ayrıca belki benim x360 işi yatar gibi endişelerim vardı ama dünkü denemede 450 puan yapınca( ) dile benden ne dilersen dedi ben de imalı imalı şimdi değil onu yazın konuşuruz dedim o da o işe garanti zaten dedi... yıttım olayı hocam

450 puanı nerde yaptın ayıptır sorması merak ettim

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> PHILIPS 220XW8FB/00 mi Benq X2200w mi? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Armador Bilişim Sta
Aramador bilişim Intelin Vpro altyapısını kullanan Kaftan isimli uzaktan yönetim programını tanıtıyor
Enermax Chakra
yan kapakta 25cm lik sessiz fani olan genis ve hos gorunumlu bir kasa istermisiniz?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar