Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Telekom rezaleti....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Telekom rezaleti.... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 13:11:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şu faturaya bir bakın rezaleti sizde görün (tarife standart hat)

ŞEHİR İÇİ : ...........3,00 YTL.
ŞEHİRLER ARASI :...9,65 YTL.
GSM :.....................6,29 YTL.

TOPLAM GÖRÜŞME ÜCRETİ 18,94 YTL
AYLIK SABİT ÜCRET...........10,64 YTL.
AYRINTI ÜCRETİ..................0,38 YTL.
KDV....................................5,39 YTL.
ÖİV.....................................4,49 YTL.
GENEL TOPLAM....................39,84 YTL.

ŞİMDİ kısaca özetleyecek olursak 18,94 YTL.lik telefon konuşması ücreti var ve sabit ücret + vergiler ile bilikte fatura bunun iki katını geçiyor,

telekom reklamlarında İL içi dakika ücretini : 0,057575 ytl
...........................İller arası dakika ücretini :0,068421 ytl. olarak belirtmiş olmasına rağmen vergilerle birlikte bu belirtilmiş olan rakamların iki katı ücretle görüşme yapıyoruz. bu durumda yaptığımız görüşmeler GSM ile yaptığımız görüşmelerin ücretine yakın bir ücret olmuyor mu....

o zaman sabit telefonun ne cazibesi kaldı boş yere telekoma para kazandırmanın ne anlamı kaldı.

Telekomun almış olduğu bu haksız ücreti ve KDV+ÖİV ile almış olduğu verginin vergisini Şiddetle kınıyorum. adeta kümesteki kazları yolmaktan başka bir şey yapmıyorlar

Bu ülekede bu telefonu kullanan milyonlarca kullanıcı varken ve hatta bir çok hukukcu varken neden herkes karşı çıkıp sabit ücreti protesto etmiyor..
şu tüketici haklarını savunanlar nerdeler neden telekoma karşı mahkemelerde davalar açılmıyor. yoksa açılan davalar göstermelik mi oluyor.

bu ve buna benzer bir çok kez konuyu gündeme taşıyan arkadaşlar oldu ama maalesef bir çok kimse ilgisiz kaldı.
örneğin şu forumda neredeyse ortalama 5000 üye var ve bu üyelerin hepside hem telefon hem adsl kullanıyor ama varın bakın bu konuya ilgisiz kalacaklar yada bana ne yaaa diyecekler.. üç kuruşun hesabını mı yapıyorsunuz diyecekler
tüketici derneklerine ve telekoma bir mail atmak belki yararlı olur
iletisim@turktelekom.com.tr
http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old_Town -- 6 Nisan 2008; 16:47:12 >

"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
x15

6 Nisan 2008; 13:14:54 

adsl için teli şart koşuyorlar..Yoksa abone olmazdım asla ttnete..Teknik olarak telefon bağlantısı gerekmiyor ancak ülkede hukukçu yok ki, tüketiciyi avunan yok, vatandaşın hakkını hukukunu savuna yok..varsa yoksa vatandaşın cebi...

Uzaktan Kumandan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 16:21:12 

tekelin zararları...

amanınboooouuuuu...

basturkemin

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 16:50:45 

Telekom hertürlü olaydan karlı çıkabiliyor, hükümet ve yöneticilerde telekomu sattıkları için özel firmanın lehine kararlar verilmesini sağlıyorlar bence. Ben böyle düşünüyorum. Yoksa bir AB yasaları kadar üzerine 2 gün düşülseydi, bugün sabit hatta ne vergi öder, ne sabit ücret öder ne de adsl için şart koşabilirlerdi. Hatta bence tartışması 1 saat anca sürer, milleti için 1 saati olmayanlar utansın diyorum!

İnsanlar mı, anca yesin içsin s..sınlar..

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
Old_Town

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 16:53:23 

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Telekom hertürlü olaydan karlı çıkabiliyor, hükümet ve yöneticilerde telekomu sattıkları için özel firmanın lehine kararlar verilmesini sağlıyorlar bence. Ben böyle düşünüyorum. Yoksa bir AB yasaları kadar üzerine 2 gün düşülseydi, bugün sabit hatta ne vergi öder, ne sabit ücret öder ne de adsl için şart koşabilirlerdi. Hatta bence tartışması 1 saat anca sürer, milleti için 1 saati olmayanlar utansın diyorum!

İnsanlar mı, anca yesin içsin s..sınlar..

+++

"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom >> Telekom rezaleti.... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Rainbow Six Vegas 2
Vegasın altını üstüne getirdiğimiz macera devam ediyor.
HD 2400XT ve HD 2600XT video
ATI ın DX10 orta sınıfta yeni savaşçıları HD 2400XT ve HD 2600XT mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir