Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
lambalı stereo anfi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> lambalı stereo anfi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
lodo

6 Nisan 2008; 1:34:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iyi günler arkadaşlar bir aydır anfi kolon araştırmaktan kafam allak bullak oldu.Tam bir karar verememekle birlikte klipsch rf82 almayı düşünüyorum fiyat olarak bütçeme hitap ediyor.Bu kolonlara lambalı stereo anfi uygun olurmu? hangi marka ve model önerirsiniz bütçem 2000-3000 YTL arası yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

KillForYou!

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 1:38:46 

Dinlediğiniz müzik türü nedir?Lambalı anfiler her müzik türü için önerilmezler.

lodo

6 Nisan 2008; 1:46:22 

açıkcası her tür dinlerim

KillForYou!

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Nisan 2008; 10:09:04 

Her tür dinlerseniz lambalı anfi önerilmez.Lambalı anfi klasik, jazz vb. tarzları ağırlıklı dinleyenler için önerilir genellikle.2000-3000 ytl bütçe hoparlör+anfi için mi yoksa sadece anfi için ayırdığınız bütçe mi?

süper cüp

6 Nisan 2008; 11:05:51 

bu bütce sadece anfi için ise ROTEL rb 1080 ve presi ni öneririm .rf 82 lere uyum sağlar bence . ser ve yumuşak arası bir anfidir

TSW 3004 SPL
lodo

6 Nisan 2008; 14:28:12 

sadece ampiye ayırdığım bütçe o kadar bende klasik ve jaz müzik dinlemek için özellikle lambalı istiyorum.Demo odasında dinledim ses bir başka güzel çok hoşuma gitti.Birtanede sinema amplisinden alacağım hemde sinema sistemi kurmak istiyorum aslında lambalı ampli dinledikten sonra kolonlara ayırdığım bütçeden kısarak lambalı ampliye yöneldim bu yüzden klipsch rf82 bana yeter gibi geliyor.Cayin vp100i ve Primaluna2 bu anfiler nasıl bilginiz varmı birde bir mağazadan audio research vsi-55 ikinci el 2500 dolar fiyat verdil bana ikinci el için bu fiyat biraz fazla geldi gene kararsız kaldım

the_cantan

8 Nisan 2008; 23:46:40 

audio research vsi-55 sağlam amfi. prima, cayin den daha iyi. 2000$ ra kopartabilirsen neden olmasın? klipsch hop. yuksek hassasiyeti ile lambalıya uygun sayılır lakin ben rf-62 ile daha anlaşmalı olacağını yazıyorum.esasında klipsch rf-82 hi-fi ye ne kadar hitap eder biraz uçuk lakin; rf62 iyi ve güzel olacağınıda söylemeden edemeyeceğim. rf-62, 82 serisine biraz önyargılı yaklaşıyorum çok iyi test etmem lazım bunca zamandır da fırsat çıkmıyor ki.sesleri ilk intibam SS ile çok parlak.artık hangisi becerirse yumuşak tonaliteli güçlü amplilerle ferah ses sunabilirse ala.sunacağına da eminim lakin bilmiyorum.

KING
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> lambalı stereo anfi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
AKA Yayıncılık Röportajı
Compex 2007 : CAKA Yayıncılık (Sesli Kitap) Standı Röportajı
Sapphire X1600 Pro HDMI video
Gelecegin video ve ses baglanti standarti HDMI portuna sahip Sapphire X1600Pro ekran karti

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar