iyi günler arkadaşlar bir aydır anfi kolon araştırmaktan kafam allak bullak oldu.Tam bir karar verememekle birlikte klipsch rf82 almayı düşünüyorum fiyat olarak bütçeme hitap ediyor.Bu kolonlara lambalı stereo anfi uygun olurmu? hangi marka ve model önerirsiniz bütçem 2000-3000 YTL arası yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Her tür dinlerseniz lambalı anfi önerilmez.Lambalı anfi klasik, jazz vb. tarzları ağırlıklı dinleyenler için önerilir genellikle.2000-3000 ytl bütçe hoparlör+anfi için mi yoksa sadece anfi için ayırdığınız bütçe mi?
sadece ampiye ayırdığım bütçe o kadar bende klasik ve jaz müzik dinlemek için özellikle lambalı istiyorum.Demo odasında dinledim ses bir başka güzel çok hoşuma gitti.Birtanede sinema amplisinden alacağım hemde sinema sistemi kurmak istiyorum aslında lambalı ampli dinledikten sonra kolonlara ayırdığım bütçeden kısarak lambalı ampliye yöneldim bu yüzden klipsch rf82 bana yeter gibi geliyor.Cayin vp100i ve Primaluna2 bu anfiler nasıl bilginiz varmı birde bir mağazadan audio research vsi-55 ikinci el 2500 dolar fiyat verdil bana ikinci el için bu fiyat biraz fazla geldi gene kararsız kaldım
audio research vsi-55 sağlam amfi. prima, cayin den daha iyi. 2000$ ra kopartabilirsen neden olmasın? klipsch hop. yuksek hassasiyeti ile lambalıya uygun sayılır lakin ben rf-62 ile daha anlaşmalı olacağını yazıyorum.esasında klipsch rf-82 hi-fi ye ne kadar hitap eder biraz uçuk lakin; rf62 iyi ve güzel olacağınıda söylemeden edemeyeceğim. rf-62, 82 serisine biraz önyargılı yaklaşıyorum çok iyi test etmem lazım bunca zamandır da fırsat çıkmıyor ki.sesleri ilk intibam SS ile çok parlak.artık hangisi becerirse yumuşak tonaliteli güçlü amplilerle ferah ses sunabilirse ala.sunacağına da eminim lakin bilmiyorum.