Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Geniş Bir Ebook Arşivi,Haydi Millet Sizde Paylaşın.[iPhone-iPod Touch]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Cevap: Geniş Bir Ebook Arşivi,Haydi Millet Sizde Paylaşın.[iPhone-iPod Touch] Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozzy83

15 Ağustos 2008; 1:57:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

2.0 sürümüne uygun e-kitap programı var mı? eğer varsa nasıl yükleyip kitapları nereye atacağız? bilen bir arkadaş bilgilendirirse süper olur

y.seyrek

15 Ağustos 2008; 13:13:56 

quote:

Orjinalden alıntı: ozzy83

2.0 sürümüne uygun e-kitap programı var mı? eğer varsa nasıl yükleyip kitapları nereye atacağız? bilen bir arkadaş bilgilendirirse süper olur

ewet hatta aynı soruyu 2.0.1 icinde sorabilirim eger fark varsa.

??????
ozzy83

15 Ağustos 2008; 15:40:00 

ben de 2.0.1 kullanıyorum fark olacağını sanmam. ben genel olarak 2.0 dedim ;)

y.seyrek

15 Ağustos 2008; 16:35:35 

ok. bendde farkı var mi yok mu bilmedigim icin yazdim mesaji.az kaldi galiba.hem turkceyi hemde bu e kitabi merakla beklıyoruz.bu arada niffob ekitab ve temalarin yakinda installerda cikacagini soyluyor.bence bu calişmalar ortak bi havuzda toplansa cok geniş bi kaynaga sahip oluruz bizlerde.1.1.4 bu iki calişma birbirine uyumsuzdu.emektarlarin ellerine saglik.

??????
1.1.1iphoneumvar

17 Ağustos 2008; 21:53:25 

evet ben de bir e-book programı arıyorum appstore'da var ama paralı bedava programdan bahsedenler vardı appstoreda aradım bulamadım bişey bilen varsa yardımcı olabilir mi

1.1.1iphoneumvar

17 Ağustos 2008; 21:59:18 

stanza diye bi program var appstoreda şimdi ona bakıcam ayrıca free

cjxtr

17 Ağustos 2008; 23:29:45 

Bunun sesli versiyonu yokmu böyle yürürken dinlesek

y.seyrek

17 Ağustos 2008; 23:51:02 

Stanza a baktim biraz fena degil. Ama booktaki gib surukleme yapamiyoruz sayfada. Onun haricinde bi sorun gozume carpmadi ama onemli olan cerik.yani icerik. Turkce kitap yoksa bi ise yaramaz. (illaki farkli dildeki kitaplari okumak isteyende olabilir.genel olarak bi ise yaramaz diyorum).audio book olayi sanirim ipod da var zaten ama hicbir yerde turkceye raslamadim.

??????
1.1.1iphoneumvar

18 Ağustos 2008; 15:38:12 

ben eReader'i de kurdum içindeki kitaplara baktım .pdb uzantılı elinde pdb uzantılı kitap olan var mı acaba içine atıp denesek ben aradım elle tutulur bişey bulamadım google'da

ozzy83

18 Ağustos 2008; 19:16:42 

textReader programını yükleyin arkadaşlar.cydia veya installer da var.. yükledikten sonra mobile media klasörüne eBooks diye klasör açıp txt pdf htm ve docx e kitaplarını içine atın tamamdır. ben denedim gayet iyi çalışıyor

timy

18 Ağustos 2008; 20:21:19 

quote:

textReader programını yükleyin arkadaşlar.cydia veya installer da var.. yükledikten sonra mobile media klasörüne eBooks diye klasör açıp txt pdf htm ve docx e kitaplarını içine atın tamamdır. ben denedim gayet iyi çalışıyor

textReader ın PDF formatını açtığına eminmisin??..bendeki 2.1 versiyon ve PDF dosyaları açmıyor(görmüyor)

ozzy83

18 Ağustos 2008; 22:23:04 

quote:

Orjinalden alıntı: timy

quote:

textReader ın PDF formatını açtığına eminmisin??..bendeki 2.1 versiyon ve PDF dosyaları açmıyor(görmüyor)

pardon pdb miş :) elinde pdf dosyası varsa kolaylıkla text dosyasına çevirebilirsin öyle dene...

losthell

Sisteme Gözat

18 Ağustos 2008; 23:56:23 

Arkadaşlar elimdeki yüzüklerin efendisi,harry potter kitaplarının pdf'leri var bunları direk atıp okuyabileceğim bir yöntem varmı?. İlla dönüştürmemmi gerekiyor?. Dönüştürmek gerekiyorsa nasıl yapabilirim ve sonra iPhonebrowser ile nereye atacağım dönüştürdüğüm kitapları?

ozzy83

20 Ağustos 2008; 20:38:33 

ReaddleDocs netten bu programı bulup yükleyin pdf, word, text ve daha bir çok format çalışıyor.

1.1.1iphoneumvar

21 Ağustos 2008; 12:49:08 

bu programı kurdum ama okuyacağımız dosyaları nereye atacağız readdledocs.app'in içine mi atacağız direkt, bir de bu program documents bölümünde telefonun içindeki bütün dosyaları gösteriyor bunları silmemizin bir mahsuru var mı?
quote:

ReaddleDocs netten bu programı bulup yükleyin pdf, word, text ve daha bir çok format çalışıyor.

losthell

Sisteme Gözat

21 Ağustos 2008; 13:01:58 

PDFviewer programı da var fakat sanırım bu kitap okutmuyor ? ReaddleDocs programında kitabın görülmesi için nereye atmalıyız ?

1.1.1iphoneumvar

21 Ağustos 2008; 13:19:36 

biraz uğraştım okuyacağımız dosyaları var/mobile/Documents in içine atınca programda görünüyor ama görünen diğer dosyaları (Documents dosyasının altındaki dosyaları ) programda ki edit kısmından silmenin bir problem oluşturup oluşturmadığını hala merak ediyorum bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabiliri mi?

quote:

Orjinalden alıntı: 1.1.1iphoneumvar

bu programı kurdum ama okuyacağımız dosyaları nereye atacağız readdledocs.app'in içine mi atacağız direkt, bir de bu program documents bölümünde telefonun içindeki bütün dosyaları gösteriyor bunları silmemizin bir mahsuru var mı?
quote:

ozzy83