Giriş | |
|
|
|
15 Ağustos 2008; 1:57:30
|
|
|
2.0 sürümüne uygun e-kitap programı var mı? eğer varsa nasıl yükleyip kitapları nereye atacağız? bilen bir arkadaş bilgilendirirse süper olur
|
|
15 Ağustos 2008; 13:13:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ozzy83 2.0 sürümüne uygun e-kitap programı var mı? eğer varsa nasıl yükleyip kitapları nereye atacağız? bilen bir arkadaş bilgilendirirse süper olur ewet hatta aynı soruyu 2.0.1 icinde sorabilirim eger fark varsa.
|
|
|
15 Ağustos 2008; 15:40:00
|
|
|
ben de 2.0.1 kullanıyorum fark olacağını sanmam. ben genel olarak 2.0 dedim ;)
|
|
15 Ağustos 2008; 16:35:35
|
|
|
ok. bendde farkı var mi yok mu bilmedigim icin yazdim mesaji.az kaldi galiba.hem turkceyi hemde bu e kitabi merakla beklıyoruz.bu arada niffob ekitab ve temalarin yakinda installerda cikacagini soyluyor.bence bu calişmalar ortak bi havuzda toplansa cok geniş bi kaynaga sahip oluruz bizlerde.1.1.4 bu iki calişma birbirine uyumsuzdu.emektarlarin ellerine saglik.
|
|
|
17 Ağustos 2008; 21:53:25
|
|
|
evet ben de bir e-book programı arıyorum appstore'da var ama paralı bedava programdan bahsedenler vardı appstoreda aradım bulamadım bişey bilen varsa yardımcı olabilir mi
|
|
17 Ağustos 2008; 21:59:18
|
|
|
stanza diye bi program var appstoreda şimdi ona bakıcam ayrıca free
|
|
17 Ağustos 2008; 23:29:45
|
|
|
Bunun sesli versiyonu yokmu böyle yürürken dinlesek
|
|
17 Ağustos 2008; 23:51:02
|
|
|
Stanza a baktim biraz fena degil. Ama booktaki gib surukleme yapamiyoruz sayfada. Onun haricinde bi sorun gozume carpmadi ama onemli olan cerik.yani icerik. Turkce kitap yoksa bi ise yaramaz. (illaki farkli dildeki kitaplari okumak isteyende olabilir.genel olarak bi ise yaramaz diyorum).audio book olayi sanirim ipod da var zaten ama hicbir yerde turkceye raslamadim.
|
|
|
18 Ağustos 2008; 15:38:12
|
|
|
ben eReader'i de kurdum içindeki kitaplara baktım .pdb uzantılı elinde pdb uzantılı kitap olan var mı acaba içine atıp denesek ben aradım elle tutulur bişey bulamadım google'da
|
|
18 Ağustos 2008; 19:16:42
|
|
|
textReader programını yükleyin arkadaşlar.cydia veya installer da var.. yükledikten sonra mobile media klasörüne eBooks diye klasör açıp txt pdf htm ve docx e kitaplarını içine atın tamamdır. ben denedim gayet iyi çalışıyor
|
|
18 Ağustos 2008; 20:21:19
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ozzy83 textReader programını yükleyin arkadaşlar.cydia veya installer da var.. yükledikten sonra mobile media klasörüne eBooks diye klasör açıp txt pdf htm ve docx e kitaplarını içine atın tamamdır. ben denedim gayet iyi çalışıyor textReader ın PDF formatını açtığına eminmisin??..bendeki 2.1 versiyon ve PDF dosyaları açmıyor(görmüyor)
|
|
18 Ağustos 2008; 22:23:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: timy quote:
Orjinalden alıntı: ozzy83 textReader programını yükleyin arkadaşlar.cydia veya installer da var.. yükledikten sonra mobile media klasörüne eBooks diye klasör açıp txt pdf htm ve docx e kitaplarını içine atın tamamdır. ben denedim gayet iyi çalışıyor textReader ın PDF formatını açtığına eminmisin??..bendeki 2.1 versiyon ve PDF dosyaları açmıyor(görmüyor) pardon pdb miş :) elinde pdf dosyası varsa kolaylıkla text dosyasına çevirebilirsin öyle dene...
|
|
18 Ağustos 2008; 23:56:23
|
|
|
Arkadaşlar elimdeki yüzüklerin efendisi,harry potter kitaplarının pdf'leri var bunları direk atıp okuyabileceğim bir yöntem varmı?. İlla dönüştürmemmi gerekiyor?. Dönüştürmek gerekiyorsa nasıl yapabilirim ve sonra iPhonebrowser ile nereye atacağım dönüştürdüğüm kitapları?
|
|
20 Ağustos 2008; 20:38:33
|
|
|
ReaddleDocs netten bu programı bulup yükleyin pdf, word, text ve daha bir çok format çalışıyor.
|
|
21 Ağustos 2008; 12:49:08
|
|
|
bu programı kurdum ama okuyacağımız dosyaları nereye atacağız readdledocs.app'in içine mi atacağız direkt, bir de bu program documents bölümünde telefonun içindeki bütün dosyaları gösteriyor bunları silmemizin bir mahsuru var mı? quote:
Orjinalden alıntı: ozzy83 ReaddleDocs netten bu programı bulup yükleyin pdf, word, text ve daha bir çok format çalışıyor.
|
|
21 Ağustos 2008; 13:01:58
|
|
|
PDFviewer programı da var fakat sanırım bu kitap okutmuyor ? ReaddleDocs programında kitabın görülmesi için nereye atmalıyız ?
|
|
21 Ağustos 2008; 13:19:36
|
|
|
biraz uğraştım okuyacağımız dosyaları var/mobile/Documents in içine atınca programda görünüyor ama görünen diğer dosyaları (Documents dosyasının altındaki dosyaları ) programda ki edit kısmından silmenin bir problem oluşturup oluşturmadığını hala merak ediyorum bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabiliri mi? quote:
Orjinalden alıntı: 1.1.1iphoneumvar bu programı kurdum ama okuyacağımız dosyaları nereye atacağız readdledocs.app'in içine mi atacağız direkt, bir de bu program documents bölümünde telefonun içindeki bütün dosyaları gösteriyor bunları silmemizin bir mahsuru var mı? quote:
Orjinalden alıntı: ozzy83 ReaddleDocs netten bu programı bulup yükleyin pdf, word, text ve daha bir çok format çalışıyor.
|