Hocam konu dışı bölümüne bir girin,en ufak şeylerde ne kadar gereksiz tartışmalar çıkıyor görürsünüz.Birçok kişinin boş yere kalbi kırılıyor.Böyle kitapları kaynağa eklemek kesinlikle tartışmaya yol açacak.Bu yüzden kaynağa siyasi kitap eklemeyi kesinlikle düşünmüyorum.
Eğer illa kitapları koymak istiyorsanız,nasıl kaynak oluşturulacağına dair bir makalem var.Onu dikkatlice okuyun,kendinize bir kaynak oluşuturun ve oraya istediğiniz kitapları koyun. Sonra paylaşacaksanız gelin paylaşın,isteyen okusun...
arkadaslar forumun bu bölümünü yeni takibe basladım süper bir paylasım ancak bende1.1.3 ve 1.1.4 yüklemeye kalktıgımda main script executıon failed dior..bunu baska yolla düseltememmii..ilginiz için simdiden tesekkurler..
Hocam sorun sizde olabilir.Şuan linkleri kontrol ettim,herhangi bir problem görünmüyor.
Hocam firmware versiyonunuzu yazarmısınız.Eğer 1.1.3 veya 1.1.4 firmware kullanıyorsanız kitapları indirdikten sonra,en son bir kez fix yapmanız gerekiyor.Bunun dışında yanlış kaynağı,source bölümüne eklemiş olabilirsiniz.
En iyisi ilk sayfada yazılanları dikkatlice okuyup,birere bir uygulayın.Atladığınız yada yanlış yaptığınız bir yer olabilir.İlk sayfada yapılması gerekenleri anlattım,onları uyguladığınızda hiç bir sorun çıkmaması gerekir.Eğer gene çözemezsin,yaptığınız işlemleri buraya yazın.Sorunu beraber bulmaya çalışalım.
sagolun versiyon 1.1.4 ben de daha onceden niffob,com un turkce kitaplar bolumundeki e-book vardi( su an yok kaldirilmis sadece kitaplar var) ama sizin bir kitabinizi indirdim orda gorunmedi daha sonra sizin linkteki e-book indirdim sonra fix yaptim tekrar gorunmedi ondan sonra her iki sini birden sildim sonra sizin verdiginiz soources ekledim daha sonra tekrar e_book u ekledim bir kac kitap cikti ama cogunlugu gelmedi dun aksam rubooks ekledim simdi cikmayan kitaplar orda yani anlayacaginiz yarisi e_book ta yarisi rubooks ta acaba rubooks kaldirsam tekrar gelirmi daha denemedim hepsi ru-books ta gorunmuyor ilgilendiginiz icin sagolun..
Hocam epeydir pek uğraşamıyordum,o yüzden ruBooks adlı programdan haberim yoktu.Şuan google da aradım,güzel bir programa benziyor.Yakın bir zamanda programı kontrol edeyim,olmazsa şuanki program yerine o programı kaynağa eklerim.
Yukarda anlatığınız duruma gelince,belli ki bir karışıklık var.Dediklerimi yaparsanız,belki sorun düzelebilir.
-Hocam e-kitaplarla ilgili programları silin.Yüklediğiniz e-kitapları silin. -"http:// JW.iPod.googlepages.com/repo" kaynağa ekleyin. -"Books-Versiyon 1.4 Özel" programını yükleyin. -Burdaki kaynaktan istediğiniz kitaplar yükleyin. -"1.1.3 ve 1.1.4 için Özel Fix" yapın.
Şuan burdaki kaynaktan yüklediğiniz tüm kitapları çalışmak zorunda.Yalnız "Niffob" arkadaşın sitesinden indirdikleriniz büyük ihtimalle çalışmayacak.Çünkü onun kitapları ile bu kaynaktaki kitaplar,ipod'ta farklı yerlere yükleniyor.Şimdilik yukarıda dediklerimi bir deneyin hocam.Dediğim gibi yakında yeni programı kontrol edeyim,güzelse ona göre bir ayarlama yapmaya çalışırım.
Hocam sizde bir sorun olabilir mi?batuxan ve OzgurOz arkadaşlarda 1.1.4 kullanıyor ve onlarda fix normal çalışmış.Ben 1.1.3 kullanıyorum,ben de de normal çalışıyor.Neyse yarın 1.1.4 firmware geçip denerim,sorunu bulmaya çalışırım.