Ben de HDD almayı düşünüyordum, baya güzele benziyor. Hem 500 Gb, hem 181 ytl. Hayırlısı olsun.
Düzetlme: Bir harf eksik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 5 Nisan 2008; 13:02:11 >
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
ya dostum acaba bu hdd 2.5 olanlara oranla çokmu büyük yani çok fark warmın aralarında boyut olarak kararsız kaldım.
Yapı olarak tabi ki 3,5 daha büyüktür, ilk önce bende 2,5 almayı düşünüyordum ancak bu aletleri bana göre firmalar kuruluşlar bünyesinde kullanılmalı.Portatifliği açısından yani. Bir de askerde iken 40 gb'lik bir handy disk görmüştüm.O sıralar daha yeni yeni çıkıyordu harici sürücüler ve çok pahalı idiler. Usb girişi devamlı sorun yaratıyordu. Elimizle sağa sola oynatmazsak bilgisayar tanımıyordu. Dediğim gibi portatiflik istiyorsan 2,5 al. Ancak bir yerden bir yere taşımak için artık usb flash bellekler bile sakız fiyatına satılır oldu. Bana göre gereksiz.
Birkaç foto da büyüklüğünü anlamamız için koysaydın süper olurdu.Mesela elindeyken veya yanında bir nesne varken;kalem,telefon,bilgisayarın yanında vs vs...
Birkaç foto da büyüklüğünü anlamamız için koysaydın süper olurdu.Mesela elindeyken veya yanında bir nesne varken;kalem,telefon,bilgisayarın yanında vs vs...