Giriş
15 Mayıs 2008; 13:24:59
quote: Orjinalden alıntı: saviola83 sağol hocam. peki bilgisayarı kapatmadan önce , arka düğmeden kapatmak gerekir mi ? yoksa açık kalsa olur mu ? Kapat bence bilgisayarı kapattıktan sonra çalışmasının bir manası yok. Sonra elektrikler felan gider gelir bişeler olur sakata gelme
_____________________________Rapid-Share Hakkında Herşey - ADSL Tarife Değişiklikleri -Taşınabilir HDD Tavsiyeleri - Chuck [Tv Series] - Avatar : The Last Airbender - Trabzo nspor '' Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır. ''
Toshiba Satellite A-200 1AE @ Intel Core2Duo T5300 @ 1.73Ghz | 2 GB DDR2 667Mhz RAM | nVidia Geforce GO 7300 | 160 GB HDD @ Logitech S510 @ Cowon A2 @ Philips 500 GB @ Creative EP630
15 Mayıs 2008; 13:27:12
quote: Orjinalden alıntı: kuikkuik selam arkadaslar benim bir sorum olacak kullananlara; bu aleti almayı düsünüyorum ama hdd ye kopyaladıgım hd dosyaları takılmadan okuyabilecek mi? mesela elimde 2 gb lık 1080p bir video clip var 7 dakika. bunu philips hdd'den takılmadan seri bir sekilde oynatabiliyormuyuz, burada 8mb önbellek olmasının etkisi varmı, zira lcd tv kullanıyorum onda izleyecem . ne dersiniz?? Seri şekilde izleyebilirsin hiçbir sorun olmaz. Çoğu filmi Philips'den izliyorum hiçbir takılmada yok.Bunların içinde 720p ve 1080plerde var.
_____________________________Rapid-Share Hakkında Herşey - ADSL Tarife Değişiklikleri -Taşınabilir HDD Tavsiyeleri - Chuck [Tv Series] - Avatar : The Last Airbender - Trabzo nspor '' Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır. ''
Toshiba Satellite A-200 1AE @ Intel Core2Duo T5300 @ 1.73Ghz | 2 GB DDR2 667Mhz RAM | nVidia Geforce GO 7300 | 160 GB HDD @ Logitech S510 @ Cowon A2 @ Philips 500 GB @ Creative EP630
15 Mayıs 2008; 19:26:29
Resmen iştahımı kabarttınız...... Bende aldım bi tane, teşekkür ederim memnunum iyi seçim.... tEBRİKLER.. PHILIPS 500GB EXTERNAL
_____________________________Edeb bir tac-i miş nur-u hüdadan; gey ol taci emin ol her beladan...... bir.ader
19 Mayıs 2008; 18:36:42
quote: Orjinalden alıntı: Eh®imeN quote: Orjinalden alıntı: bir.ader Resmen iştahımı kabarttınız...... Bende aldım bi tane, teşekkür ederim memnunum iyi seçim.... tEBRİKLER.. PHILIPS 500GB EXTERNAL Hayırlı oLsun. Alıpta pişman olan görmedim Philips Forever eyvallah kardeş saolasın.... Bu aleti maksimum kaç saat çalıştırayım, ne biliiyim ısınmadan falan problem olur mu?
_____________________________Edeb bir tac-i miş nur-u hüdadan; gey ol taci emin ol her beladan...... bir.ader
20 Mayıs 2008; 19:59:25
Valla sabahtan beride çalışıyo ben tırsmıştım hani ısınır problem olur falan diye, sorun yok çıkmazda inşallah.... Saolasın kolay gelsin..
21 Mayıs 2008; 17:12:30
diski nasıl birleştiriyoruz? deneyen varsa,paylaşabilirmi.
_____________________________ elektronik şans işidir. kaliteli markalarda şans faktörü çok daha yüksektir.
22 Mayıs 2008; 0:04:14
iki arada bi derede kaldım şimdi bende taşına bilir disk alacaktım ona bakıyordum WD alacaktım tam bi baktım bu :S şimdi ne alacam yaaa karıştım valla
22 Mayıs 2008; 17:31:46
quote: Orjinalden alıntı: cenderme99 iki arada bi derede kaldım şimdi bende taşına bilir disk alacaktım ona bakıyordum WD alacaktım tam bi baktım bu :S şimdi ne alacam yaaa karıştım valla aaa tabiki philips Bu arada arkadaşlar benden denemedim birleştirme,.?????
22 Mayıs 2008; 20:55:59
Bende de 400GB'lığı var çok güzel alet.
23 Mayıs 2008; 10:53:37
ben denedim.birleştirme yapamadım,hata mesajı veriyor. şöyleki: Disk Birleştirici'nin bu sürümü, aynı anda birden çok çalışmayı desteklemiyor.
_____________________________ elektronik şans işidir. kaliteli markalarda şans faktörü çok daha yüksektir.