hayır sata2 değil çünki kutu ide sata2 hdd takamazsın satmamın en büyük sebei buydu benimde gerçi aldığım fiyata sattım
siz içini açtınızmı acaba. verilen ss teki koddan sata olduğu çıkmakta. kod:HDP725050GLA380 sata2 16mb kod:HDP725050GLA360 sata2 8mb kod:HDP725050GLAT80 pata 8mb acaba iki versiyon mu var piyasada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeofizikci -- 16 Nisan 2008; 4:34:24 >
Haberiniz olsun arkadaşlar demin bu ürünü Hepsiburada'dan sipariş vermek için açtığımda , Maximum karta Kdv Dahil 168ytl + 6 taksitolduğunu gördüm şimdi Maximum kartı olan birilerini arıyorum bence kaçırmayın.
Haberiniz olsun arkadaşlar demin bu ürünü Hepsiburada'dan sipariş vermek için açtığımda , Maximum karta Kdv Dahil 168ytl + 6 taksitolduğunu gördüm şimdi Maximum kartı olan birilerini arıyorum bence kaçırmayın.
Kampanya yeni başlamış heralde normal fiyatından 9 lira felan daha ucuz.
Kampanya yeni başlamış heralde normal fiyatından 9 lira felan daha ucuz.
Hayırlı oLsun
Hepsiburadada şimdiki fiyatı KDV Dahil 187 lira. Yani 20 Lira felan daha ucuz maximuma. Teknosaya göre fiyatta bi değişiklik yoksa 30 Lira felan.
Peşin ödersek dediğin gibi 9 lira civarı ucuzada alabiliriz.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTraP -- 17 Nisan 2008; 13:18:28 >