Mobil TV ile televizyon kanallarının canlı yayınını cep telefonu üzerinden istediğiniz zaman, istediğiniz yerde (evde, işte, yolda....) üstelik ücretsiz izleyebilirsiniz.
Turkcell MobilTV servisinden sadece Turkcell Platinum müşterileri faydalanabilmektedir.
MobilTV’de yer alan kanallar:
KANAL D STAR SHOW TV ATV FOX SKYTÜRK NTV CNBC-E POWERTÜRK WORLD FASHION CHANNEL BABY TV TJK TV
Bu servisi kimler kullanabilir? Turkcell MobilTV servisinden sadece Turkcell Platinum müşterileri faydalanabilmektedir.
MobilTV Yazılımını Nasıl Çalıştırırım? MOBILTV yazılımını telefonunuza indirdikten sonra uygulamaya telefonunuzda Menu > Uygulamalar > MOBILTV altından erişebilirsiniz. MOBILTV ikonuna tıkladıktan sonra bağlantı noktası olarak “MOBILTV” yi seçtiğiniz takdirde uygulama açılacaktır. Uygulama çalıştırılırken internet/wap tarayıcınız kapalı olmalıdır
Uygulama içinde istediğiniz kanalın üzerine gelip joystick ile tıklayarak veya Menü>Seçili Kanalı Seyret’i seçerek yayını izleyebilirsiniz. Kanal yüklenmesi sırasında 3-4 sn.lik bir bekleme süresi vardır.
Yayın açıldıktan sonra
Joystick üzerindeki Yukarı/Aşağı seçenekleri ile kanal değiştirebilir, Joystik üzerindeki Sağ/Sol seçenekleri ile ses açma veya kısma işlemi yapabilir, Telefonunuzdaki numara tuşlarıyla dilediğiniz kanalı açabilir, "Tam ekran"a tıklayarak yayını tam ekranda izleyebilirsiniz. Yayını tam ekranda izlerken yine aynı tuşa basarak küçük ekrana çevirebilirsiniz. "Geri" seçeneğine tıklayarak MOBILTV uygulaması anasayfasına dönebilirsiniz. Uygulamadan çıkmak için ÇIKIŞ’a tıklamanız ve gelen ekranda EVET’i seçmeniz yeterlidir.
Hem MOBILTV mobil uygulaması üzerinden hem de http://wap.turkcell-im.com.tr adresindeki Eğlence/MOBILTV sayfasından MOBILTV izlenebilen cihaz modelleri:
bi iş yapıyorlar bal kabağı.yeter tamam soygun olurda bi yere kadar hep al al bi günde verin. sırf bu tv yüzünden artık hattımı değişmeyi düşünüyorum hangi çağdayız ya telefondan daha tv bile izliyemiyoruz. turkcell sayesinde. açlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedimi kestim -- 5 Nisan 2008; 3:05:13 >
turkcellde tv uygulaması eksikti bunu yaptıkları iyi olmuşta neden sadece platinumlara bedava herkese bedava olmaz tabi o zaman şebeke çökerde ayda 25knt verirdim mobiltv için
avea taklitçisi turkcell'i kınıyorum insanları sınıflandırdığı için avea da fakir zengin herkes izliyo tv'yi. ne kadar büyük bi ayıp bu böyle zengine var diğerine yok. ayrıca ev turkcell de fikir olarak aria'dan çalıntı. zamanında kampus tarifesi vardı aria da. kayıt yaptırıyodun, konuşma yaptığın kampusu kapsayan istasyon isimleri kayıt oluyodu. arama yapınca ekrana KAMPUS İÇİ ya da KAMPUS DIŞI yazısı çıkıyodu. uyanık turkcell. göz boyamaktan başka bildiğin bişey yok kınıyorum şiddetle. 1.000.000 x
Mobil tv yi yüklerken yaklasık yarım gün müşteri temsilcisiyle konuştukta en olabildi. Görüntü ve ses güzel faydalı olabiliyor yolda veya evde izlerken. Gecikilmiş bir uygulama. Sadece sınırlı değil tüm müşterilerine en kısa zamanda açmaları gerekir diye düşünüyorum. Zaten şimdi tanıtım amacıyla ücretsiz.