Şimdi Ara

Gsm Hattı Kullananların Dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aşağıdaki ilginç mesajı aldım takdir sizin.Konuyla ilgili bana bir şey sormayın çünkü ben de bilmiyorum, sadece bana gelen mesajı bir hatırlatma olarak sizlere gönderiyorum.

^^^^^^
    GSM-acil ve önemli

Gsm telefonlarına da virus gelistirilmis. Mobil telefonunuz caldiginda UNAVAILABLE yaziyormus. Bu çağrıyı gördüğünüzde hemen İPTAL düğmesine basınız, sakın cevap vermeyiniz. Aksi takdirde mobil telefonunuza VİRUS BULAŞIYOR. Bu virus bütün IMTE ve IMSI bilgilerini siliyor ve telefon ve telefon kartını kullanılamaz hale getiriyor. Telefon ve kartı yeniden almanız gerekiyor. Bu bilgiler Motorola ve Nokia tarifindan onaylanmıştır.Bir de dolandırma taktigi geliştirilmiş. Sizi GSM numaranizdan telefon numarası kontrolu nedeniyle arayıp, kendilerinin sizin bağlı olduğunuz servis sağlayıcı şirketinden olup görüşme sonunda 09# tuşlarına basmanızı rica ediyorlar. SAKIN BU DEDİKLERİNİ YAPMAYIN VE HEMEN BAĞLANTIYI KESİNİZ. Bu kişiler ellerinde bulunan cihazlarla ve bastığınız kodla sizin SIM kartındaki bilgileri okuyabiliyor ve yeni taklit kart üretebiliyor. Boylelikle sizin hesabınıza konuşabiliyorlar.

LÜTFEN YUKARIDAKI BİLGILERİ GSM KULLANAN TANIDIKLARINIZA İLETİNİZ.^

• way bea.neler yapıyor adamlar ya.milletin malına düşünmeden zarar vermeyi bir marifet sayıyorlar.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.