Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
İŞLEMCİ SICAKLIĞI BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR YARDIM LÜTFEN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> İŞLEMCİ SICAKLIĞI BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR YARDIM LÜTFEN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mertgokce06

4 Nisan 2008; 21:18:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Değerli arkadaşlarım , kasam asus işlemcim pentium 4 3.00 , ekran kartım ASUS ATI RADEON EXTREME 512MB DDR2 PCI. bende sesten çok müzdariptim.zaten bu ekran kartınıda sessiz olsun die taktım fan yoktu çünkü.işlemcime ZEROTHERM BTF95 AMD\INTEL FANSIZ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU taktım.ama fan olmayınca soğutmadı bir kasa fanı bağladım oda çok ses yaptı .bunun üzerine NANOXIA DEVİR KONTROLLÜ NANO-BEARING 12CM KASA FANI takmaya çalıştım.bu soğutucunun ön tarafına takmak zorunda kaldım çünkü kasanıns arka tarafında yer yok .şu an masa üstünde 40-42 tam yükte 58-59 oluyor ..sizden ricam bu değerler çokmudur..ayrıca oyunlarda donma yaşıyorum buda ekran kartındanmı kaynaklanıyor acaba ..eski kartım 256 idi ve donma yaşamıyordum..ama fan seside çekilmiyordu.epeyce pc sessizleşti ama bu seferde sıcaklık ve donma problemimi yaşıyacam çekiniyorum yakarım die.lütfen yardımlarınıcı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgokce06 -- 4 Nisan 2008; 22:52:45 >

MertcanE.

5 Nisan 2008; 10:02:25 

BENİMDE BAŞIMA BÖLE Bİ OLAY GELDİ ZATEN BENİM SİSTEM BAYA Bİ ESKİ
BEN YAZ GELİYOR BİRAZDA PC KASIYOR DİYE KASANIN ÖNE VE ARKASINA FAN TAKTIM ÖN TARAFTAKİ İÇERİYE ARKA TARAFTAKİ DIŞARIYA HAVAYA ATICAK ŞEKİLDEYDİ.AMA ÖN TARAFTAKİ FAN SES YAPMAYA BAŞLADI AÇILIŞTAN 5 DK SONRA SES GİDİYODU AMA ÇOK BÜYÜK FAYDASI OLMUŞTU.SONRA TABİ BENCE ÇIKARDIM ÖNDEKİ FANI.ŞU AN TEK ARKADAKİ FAN ÇALIŞYOR.BOŞTA İKEN CPU 31-29 DERECE ARASI AMA OYUN FALAN OYNADIĞIM ZAMAN 46 FALAN OLUYOR.ÖNDE FAN VARKEN CPU BOŞTA 25 E KADAR DÜŞÜYORDU.OYUNLARDA İSE EN FAZLA 35 OLUYORDU . YANİ SENİN KASANDA İÇERDE ÖN TARAFTA VE ARKADA TARAFTA Bİ FAN YOK İSE ORALARA BİRER FAN TAKARSAN SORUNUN ÇÖZÜLER BENCE HAVALAR ISINICAK ARTIK BENDE ÖN TARAFA ÇIKARDIĞIM FANI TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Fujitsu Siemens A3667G 17'' AMD Turion™ 64 1.8 Ghz Mobile Technology // Graphics By Mobility Raedon X700 HyperMemory // 1,5 Gb Kingston 400 Mhz Ram // Samsung 80Gb 5400 Rpm // Nokia 6680 And 6610 // Piranha Mp4 Digital Player 2 Gb
ToffieBoi

5 Nisan 2008; 12:06:21 

quote:

Orjinalden alıntı: mertgokce06

Değerli arkadaşlarım , kasam asus işlemcim pentium 4 3.00 , ekran kartım ASUS ATI RADEON EXTREME 512MB DDR2 PCI. bende sesten çok müzdariptim.zaten bu ekran kartınıda sessiz olsun die taktım fan yoktu çünkü.işlemcime ZEROTHERM BTF95 AMD\INTEL FANSIZ İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU taktım.ama fan olmayınca soğutmadı bir kasa fanı bağladım oda çok ses yaptı .bunun üzerine NANOXIA DEVİR KONTROLLÜ NANO-BEARING 12CM KASA FANI takmaya çalıştım.bu soğutucunun ön tarafına takmak zorunda kaldım çünkü kasanıns arka tarafında yer yok .şu an masa üstünde 40-42 tam yükte 58-59 oluyor ..sizden ricam bu değerler çokmudur..ayrıca oyunlarda donma yaşıyorum buda ekran kartındanmı kaynaklanıyor acaba ..eski kartım 256 idi ve donma yaşamıyordum..ama fan seside çekilmiyordu.epeyce pc sessizleşti ama bu seferde sıcaklık ve donma problemimi yaşıyacam çekiniyorum yakarım die.lütfen yardımlarınıcı bekliyorum..

ekran kartinin altina bi fan monte et
islemci sicakligin da normal

MertcanE.
Sende forumda buyuk harf ve bold yazilmiyacagini ogren..

Satilik -> CoolerMaster Hyper212 CPU Fani Icin Tiklayin <- Satilik

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2997MHz @ 1.50v Gunluk [Hyper212 with 2Fans]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 428MHz 5-5-5-15@ 2.0V Gunluk [Stock]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk [ZeroTherm HC92]
[ThermalTake Armor] _ GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO

hepsi1lesme16

5 Nisan 2008; 12:37:43 

bencede doğal yani p4 3.0 üstü daha fazla isınıyor diğer işmcilere göre bende 3.2 kullanıyom sıcxaklık en fazla 57 falan gördüm oyundsayken normal bencede

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
mertgokce06

7 Nisan 2008; 20:42:37 

teşekkür ederim .kasaya fazla fan takıp sesi artırmak istemiyorum.ama işlemci soğutucusunun ön tarafına takmıştım 12 lik fanı onu arka tarafa alarak eğzoz şeklinde havayı atacak olursa daha iyi bir soğutma olur kanımca..
quote:

Orjinalden alıntı: MertcanE.

BENİMDE BAŞIMA BÖLE Bİ OLAY GELDİ ZATEN BENİM SİSTEM BAYA Bİ ESKİ
BEN YAZ GELİYOR BİRAZDA PC KASIYOR DİYE KASANIN ÖNE VE ARKASINA FAN TAKTIM ÖN TARAFTAKİ İÇERİYE ARKA TARAFTAKİ DIŞARIYA HAVAYA ATICAK ŞEKİLDEYDİ.AMA ÖN TARAFTAKİ FAN SES YAPMAYA BAŞLADI AÇILIŞTAN 5 DK SONRA SES GİDİYODU AMA ÇOK BÜYÜK FAYDASI OLMUŞTU.SONRA TABİ BENCE ÇIKARDIM ÖNDEKİ FANI.ŞU AN TEK ARKADAKİ FAN ÇALIŞYOR.BOŞTA İKEN CPU 31-29 DERECE ARASI AMA OYUN FALAN OYNADIĞIM ZAMAN 46 FALAN OLUYOR.ÖNDE FAN VARKEN CPU BOŞTA 25 E KADAR DÜŞÜYORDU.OYUNLARDA İSE EN FAZLA 35 OLUYORDU . YANİ SENİN KASANDA İÇERDE ÖN TARAFTA VE ARKADA TARAFTA Bİ FAN YOK İSE ORALARA BİRER FAN TAKARSAN SORUNUN ÇÖZÜLER BENCE HAVALAR ISINICAK ARTIK BENDE ÖN TARAFA ÇIKARDIĞIM FANI TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

mertgokce06

7 Nisan 2008; 20:46:07 

tşkr ederim ..tavsiyeniz üzerine ekran kartının altına bir fan bağladım...donma oyundan kaynaklanıyor galiba dier oyunlarda bir sorunum yok....psuda yetersiz geliyor olabilir..

serdal yenin

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 13:19:24 

benim işlemci İntel Pentium 4 524 3,06 bide 3,79'a o/c'li stok fanla en fazla 54 derece oluyo bende anlamadım bitürlü

Fanatik Raks'cı değilim Anti_Nokia'cıyım !

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> İŞLEMCİ SICAKLIĞI BİLGİNİZE İHTİYACIM VAR YARDIM LÜTFEN Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Frontlines: Fuel of War PC
Battlefield 2yi sevmiş miydiniz? Bir de Frontlinesı deneyin!
CeBIT 07 / OKI Standı Video
OKInin GPS üzerinden araç izleme sistemlerini inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar