Bestech uydu alıcılarının birebir Seoul olduğunu söylediler,ve ben de youtube'dan kullanım videolarını izledim menüleri birebir aynı bilgisi olan var mı acaba?
fason olmasından dolayı birden çok cihazların donanımı aynı olmaktadır.örnegin: 5 firma 5 model için üreticiye sipariş veriyor. 5 farklı isimle 5 farklı kasa ile üretiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 14 Nisan 2008; 23:14:07 >
ama görmediniz degilmi,ben daha yakından biliyorum,hiç bir şey yok eger varsa adam gibi kendi ürünlerini üretsinler,dahalen arçelikle pişti olayı dillerde,
aynı çamaşır makinesi birbirinden habarsiz piyasaya sürdüler,her ikiside gorenj markasına aynı çamaşır makinesini yaptırmıştı ve millet başka yrleriyle gülmüştü bu sadece markalara ama içi boşlara,
arçelikde 5200 seri kodlu çamaşır makinesi vesteldede t serisi 2000 devir olan ve her ikiside 2 senede dagıldı,çünkü türk zihniyetine göre ürettirlimişti,ve 2 senede dagılann makinenin parçası dahi olmadıgı için forumumuzda su nikli arkadaşa arçelik teklif sundu 2 teklif (ikiside biribirinden beter)yerli montaj 8 kilo çamaşır yıkama kapasiteli,yorgan programlı (ama içine tekme tokatlat tek kişilik yorganı anca sokabileceginiz) ve ya bunlarrdan birini al ve paranızın geri kalanınıda geri ödeyelim dediler,ama asla paranızı geri veremeyizide arkasına eklediler,ama buradan bir kaç arkadaş yardımcı oldu su nikli arkadaş parasınıda geri aldı(2800 ytl)arçeliktende kurtul daha ucuza dünyanın en iyi çamaşır makinesini aldı,
şu an vestel türkiyede senelerce ihracat şampiyonu olmuş bir firmadır.vestelin sorunlu ürünleri olabilir ama benim gözümde yerli üretici gibi görünen hem arçelikten hemde bekodan daha üstündür.çünkü vestel AR-Ge ye daha çok önem veriyor.amerikada -ingilterede-uzak doguda ürünler geliştiriyorlar..
şu an vestel türkiyede senelerce ihracat şampiyonu olmuş bir firmadır.vestelin sorunlu ürünleri olabilir ama benim gözümde yerli üretici gibi görünen hem arçelikten hemde bekodan daha üstündür.çünkü vestel AR-Ge ye daha çok önem veriyor.amerikada -ingilterede-uzak doguda ürünler geliştiriyorlar..
evet işte öyle sanılıyor ama kazın ayagı öyle degil
vede gene bu forumun ünlü sözlerindendir,çok satmak demek iyi demek degildir,yani tofaş çok satıyor diye iyimi diyecegizi,burada çok okudumki haklılardır bunu yazanlar vede dışarıya giden ürünler içeriye satılan ürün kalitesi aynı degildir,bunuda gene burada bir kaç arkadaş yazdı ama size bu yazıyı gösteremem yöneticiler sildiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la fon ten -- 15 Nisan 2008; 0:19:07 >
ben senin gibi düşünmüyorum. ihracat yaptıgı ürünleri bunlar ne yapıyorlar denizemi döküyorlar.yoksa uzayamı gönderiyorlar..dünyanın çogu ülkelerine satıyorlar...........
ben senin gibi düşünmüyorum. ihracat yaptıgı ürünleri bunlar ne yapıyorlar denizemi döküyorlar.yoksa uzayamı gönderiyorlar..dünyanın çogu ülkelerine satıyorlar...........
neyi nasıl düşündügünüzle olay hal olmuyor,bu gönderilen ürünler yurt dışına daha fazla kalite kontrolden geçirilerek gönderiliyor ve avrupada 5. kalite katagorisinde satılıyor,asla diger dünya markalarına alternatif ürünler degiller,ister denize döksünler,ister mayaçaku gezegenine göndersinler,kalitesizlikleri dünya çapında kanıtlanmış ürünlerdir.