Giriş
6 Nisan 2008; 0:48:53
quote: Orjinalden alıntı: necoinside quote: Orjinalden alıntı: WeNoM olur seri bağlaman lazım !!!!! seri bağlarsan 2 tuşa birden basınca anca pc açılır.. herhangi birine bastığında pc açılmaz... arkadaşın yapması gereken bağlantı paraleldir.. doru ya paralel yazmıştım hangi akla hizmetse sildim seri yazmışım kusura bakmayın.
_____________________________HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,
İsTeDiĞiMe YoL VeRiRim..!!!
6 Nisan 2008; 1:51:16
quote: Orjinalden alıntı: WeNoM quote: Orjinalden alıntı: necoinside quote: Orjinalden alıntı: WeNoM olur seri bağlaman lazım !!!!! seri bağlarsan 2 tuşa birden basınca anca pc açılır.. herhangi birine bastığında pc açılmaz... arkadaşın yapması gereken bağlantı paraleldir.. doru ya paralel yazmıştım hangi akla hizmetse sildim seri yazmışım kusura bakmayın. Hala seri yazıyor
_____________________________ Her lafa verilecek bir cevabım var.Lakin, bir laf 'a bakarım ''LAF'' mı diye, bir de söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye...
6 Nisan 2008; 13:07:26
quote: Orjinalden alıntı: sezerbaris quote: Orjinalden alıntı: WeNoM quote: Orjinalden alıntı: necoinside quote: Orjinalden alıntı: WeNoM olur seri bağlaman lazım !!!!! seri bağlarsan 2 tuşa birden basınca anca pc açılır.. herhangi birine bastığında pc açılmaz... arkadaşın yapması gereken bağlantı paraleldir.. doru ya paralel yazmıştım hangi akla hizmetse sildim seri yazmışım kusura bakmayın. Hala seri yazıyor arkadaş yanliş anladin arkadaşin yazidiğini sanirim .arkadaş ilk önce paralel yapmiş sonra birdenbire silip seri yazmişim dior yani hatasını sölüyor
_____________________________ MATEMATİK SEVERLER KLUBÜ SAMSUNG D900+SİLVERCREST 2.1+LOGİTECH X540+SANSUİ VCA-1000 AMPLİ+2 ADET SUNNY HOPARLÖR+HERTZ 30CM SUBWOOFER
6 Nisan 2008; 14:12:30
Evet haklısın ben yanlış anlamışım
_____________________________ Her lafa verilecek bir cevabım var.Lakin, bir laf 'a bakarım ''LAF'' mı diye, bir de söyleyene bakarım ''ADAM'' mı diye...
<