kardeşime bu telefonu almayı düşünüyorum tip olarak hoş ve sade özellik ikinci planda önemli benim için sormak istediğim bu telefon yeni piyasaya çıkmış olmasına rağmen 1--bilinen bir olumsuz yanı var mı (hatası - tuş problemleri kapak arızası vs ) 2--şarj süresi ne kadar gidiyor 3--ses seviyesi diğer samsunglar gibi bununda mı düşük
eğer bu telefondan vazgeçecek olursam e840 veya e950 almayı planlıyorum ama onlarda fiyat olarak yüksük ikinci telefon olarak kullanılacağı için özellik çok ön planda olmasada olur mühim olan şarj süresi ve SAR değerleri
telefon resimlerde güzel görünüyo daha hiç elime alıp bakmadım telefon benimde hoşuma gitti ama ekran rengi ve çözünürlüğü berbat gibi gözüküyo 120*160 çözünürlük 65k renk günümüz şartlarında çok düşük kamerası 1.3 mp çok bir şey beklememek lazım ama çekimi idare eder heralde diye düşünüyorum en çok merak ettiğim dış ses yüksekliği acaba hopörlörden çıkan ses nasıldır?
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Ben dün aldım Bence bu telefonu kaçırma tuşların ışıkları istediğin saat başlayı kapanıyor ses yüksek ve temiz bir sürü ekolayzer var kamera çok net fotoraf bastırdım 3 megapixel gibi görüntü var bluetooth dan hızlı müzik alıyorum resimleri ve videoları açıyor bir negative özelligi videoyu hafıza kartına atmıor birde 1 gb hafıza kartı ile donma olmuyor yani bence kaçırma herkesta yok yeni çıktı hemde mesela dün dershanede sıranın üstene koydum herkesin dikkatini çekti vay bu hangi model diye yani millet yüksek model bir telefon sanıyor
Ben dün aldım Bence bu telefonu kaçırma tuşların ışıkları istediğin saat başlayı kapanıyor ses yüksek ve temiz bir sürü ekolayzer var kamera çok net fotoraf bastırdım 3 megapixel gibi görüntü var bluetooth dan hızlı müzik alıyorum resimleri ve videoları açıyor bir negative özelligi videoyu hafıza kartına atmıor birde 1 gb hafıza kartı ile donma olmuyor yani bence kaçırma herkesta yok yeni çıktı hemde mesela dün dershanede sıranın üstene koydum herkesin dikkatini çekti vay bu hangi model diye yani millet yüksek model bir telefon sanıyor
fiyatına göre harbiden iyi duruyor, daha 2 gün oldu alalı ama ben gayet memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Volador -- 14 Mayıs 2008; 1:54:38 >
benim bu telefon ile soleyecekleri şunlar ben bir motorola cıyımve bir gün bana bu telefon hediye geldi bende kulanmaya başladım 1 hafta oluyor... SES:diğer samsung'lara gore ses kalitesi yüksek + kaliteli... TUŞLAR:tuşlarda bir problem yok... SARJ:ben telefon elimden düşmemsine rağmen sarj 4 5 sürüyor...
Nokia 3500 dan bluetooth ile yolladığım resimleri j700 de açamıyorum, desteklenmeyen içerik diyor. niçin acaba? ama benim gönderdiklerim onda açılıyor? İlgilenirseniz sevinirim.