Şimdi Ara

İtunes yukledım.İpoddaki Sarkıların sılınmesını ıstemıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bılgısayara format atıldı sımdı ipodu takıcam ama sarkılar kayıtlı olmadıgı ıcın sılınıcek sanırım.bı secenek vardı onu ısaretlıyoduk ve sarkılar sılınmıyodu.eski itunesımda bu ısaretlıydı ama sımdı o secenegı bulamıyorum.nerden ısaretlıyıp ipodu guvenle bılgısayara baglıyabılırım?

• otomatik galiba ipodun?
    takar takmaz silmez, önce soracak. orada sync and erase dememen lazım. sonra da manuele al.
  • şunu manuele nerden çeviriyoruz yaw silicek diye korkuyorum bütün şarkıları o şarkıları bulamam tekrar :s
  • korkma sana sormadan silmiyor. dediğim gibi ipodu bağladığında çıkan uyarıda SYNC AND ERASE'e basarsan yanarsın. O bilgisayardaki library ile senkronize eder.
    Ondan sonra da manuele alacaksın işte ipod ana ekranından

• arkadaşım hiç uğraşma o saçma sapan itunes yazılımı ile netten yamipod diye bir yazılım var küçük çek kur onu sorunun çözülsün bende öyle kullanıyorum. Yoksa itunes işkence saçma sapan bişey o .. bi arkadaşa da önerdim temin oda sormuş. Flash disc olarak görüyo ipodu kurduğun zaman. Belleğe resim atar gibi şarkı atıyosun bence süper . Başa çıkamadım bu yazılımı buldum rahatladım tavsiye ederim
  • Selam,

yamipod ile video ve resimde atılıyor mu peki??
  • Kesinlikle atılabiliyor Ekranlı bir ipod kullanıyorsaız adının orada çıkmasını istediğiniz şekle bile geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses dosyaları acılmıyor
    19 yıl önce açıldı
    IPHONE LOGO GELIP GIDIYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandistanbul

korkma sana sormadan silmiyor. dediğim gibi ipodu bağladığında çıkan uyarıda SYNC AND ERASE'e basarsan yanarsın. O bilgisayardaki library ile senkronize eder.
    Ondan sonra da manuele alacaksın işte ipod ana ekranından

bende en sonuncusu 7.6.2.9 var bu menuye giremiyorum daha doğrusu sync and erase menüsü çıkınca hayır dersem device olarak görmüyo benim ipodu...

• en son itunes i kur 1.3 version çıktı onu yükle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.