Şimdi Ara

'win32/alman.nab' Virüsü...! [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
32.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara "win32/alman.nab" adlı bir virüs bulaştı.

Bütün uygulamaları kitlemiş vaziyette, hiçbir programın açılmasına izin vermiyor.!!

Ne yapmam gerek, nasıl silebilirim... Yardım edin lütfen!

# SORUN ÇÖZÜLDÜ #

Bu dosyayı indirin ve çalıştırın. Virüsü buluyor ve temizliyor.

[Sağ tıkla farklı kaydet]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantekyıl -- 5 Nisan 2008; 3:59:59 >

• Sistem geri yükleme yap olmuyormu.olmadı format :(
  • yapman gereken tek şey var c ve d yi uzun ntfs de formatlamak
    yok formatsız istemiyorsan
    Kaspersky 6 veya 7
    Superantispyware veya spyware doctor bunları başka pc de download et virüslü pc ye kur.Güvenli modda anti virüs kurulurmu bilmem belki kuruluyordur.Ama bunları bi dene güncelleştirme yapmayı unutma.Daha sonra güvenli modda tam sistem tarama yap.
  • C:/WINDOWS/LINKINFO.dll adlı dosyasını kontrol et veya CTRL+ALT+DEL yaparak Görev yöneticisine git. İşlemler sekmesini tıkla, karşına gelen listede o virüs ismi ne ise mevcuttur. Ona tıklayıp işlemi sonlandır(birkaç kere yapman gerekebilir) tıklıyorsun. Daha sonra da virüs nerede ise geri dönüşüm kutusu yolu ile siliyorsun bir dene derim
  • aynı sorun bendede war durmadan alman nab virusu trojan downloader virusu her exe ye bulasmıs kım bana yardım edıcek formatla duzelmıyo buişoff
  • Hocam çok sağol,büyük bi dertten kurtardın beni.
  • NOD32 kurun, güncelleyin ve sisteminizi taratın...

Bu kadar basit...
    Ne formatı yaa?..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YARdIM ISTEYENLER HOTML DEN EKLESIN profil adımı

SORUN COZULDU YARDIM ISTEYENLERI BEKLERIM....BIR COK KISININKI HALLEDILDI....

YARDIM EDICEM EHERKESE ARKADASLAR..
  • Alman.Nab virüsü ile başı dertte olmayan yoktur gibi şu günlerde. Bu Alman.Nab virüsü sistemde neredeyse tüm .exe dosyalarında dolaşıyor, bilgisayarı önemli derecede kasıyor, kilitlenmelere sebep oluyor, internet cafe veya herhangi bir şekilde paylaşımlı ağ kullanan yerlerde kendi kendine çoğalabiliyor ve kendini yenileyebiliyor. Şimdi gelelim çözümüne ;

Her zaman anlattığımız gibi yine bu soruna da çözüm için kaliteli antivirus programımız NOD32 yi önereceğiz. Eset Nod32 Antivirus 3.0.630, bu Win32/Alman.NAB virüsüne kati bir şekilde çözüm olacaktır.

Aynı zamanda türeyen .gif uzantılı resim dosyalarındaki trojanlar aynı etkiyi yaratmaktadır bilgisayarlarda. Trojan downloader zararlı yazılımlarına da köklü çözümdür. Bilgisayarınızda mutlaka Nod32 antivirüs ü kullanınız ve güncellemelerini yapmaya önem gösteriniz.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Eset+Nod32+Antivirus+3.0.630+&meta

• ÇÖZÜLMEDİ

Bununla tarattım olmadı.Nod32 çözüm diyorlar bu kahrolası eset smart update yapmıyor onu geç bunu siler dediler silmiyor.
    Güvenli mod u açamıyorum.format atmaktanda yoruldum.Labtop kullanıyorum smart dickim olmadığı için yedekleme de yapamıyorum d sürücüsünü de silemem.Risk olarak low olarak nitelendiriliyor bu virüs ama ben oyun oynarken sürekli donma yaptırıyor
  • Bu vuris benimde bilgisayarımda var önemli dosyalarımın yedek dosyalarımın oldugu harddisk e yerleşmiş durumda tüm sitelerde vuris programları ile taratın silin veya format atın diyorlar silmeye kalsam harddisk de birsey kalmıcak bu yüzden anti vuris programını kapattım vuris zarar vermiyor suan ama tüm dosyalarımı sildiricek bu gidişle formatda olmaz bunun bir çözümü yokmu
    vurisi yapan adamı bulma imkanım olsa pc yi alıp kafasında patlatıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oft111 -- 12 Nisan 2009; 12:30:26 >
  • Sistem Geri yükleme yapın... Çözülüyor... Denenmiştir...
  • Uğraşmaya gerek yok . Combofix'i deneyiniz sorun çözülecektir . Çözülmeyen arkadaşlar için .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powerx*

Uğraşmaya gerek yok . Combofix'i deneyiniz sorun çözülecektir . Çözülmeyen arkadaşlar için .

Combofix ve Spybot Search indirip çalıştırınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Donald_Duck

quote:

Uğraşmaya gerek yok . Combofix'i deneyiniz sorun çözülecektir . Çözülmeyen arkadaşlar için .

+Spyware Doctor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Donald_Duck

quote:

+Spyware Doctor

Yani;

Combofix
    Spybot Search
    Spyware Doctor

• ARKADAŞLAR BU VİRÜSTEN ÇOK ÇEKTİM ARAYA TARAYA SONUNDA KESİN ÇÖZÜMÜ BULDUM HEMDE DOSYALARI SİLMEDEN GÜVENLİ KİPTE AÇMADAN VEYA BİRSÜRÜ KARMAŞIK İŞLEM YAPMADAN.
    ÇÖZÜM KASPERSKY ANTİVİRÜS 2009 PROGRAMI İNDİRİN. FULL TARAMA YAPIN GÜNCELLEMELERİNİ FELAN YAPTIKTAN SONRA. VİRÜS KALICI OLARAK VE TAMAMEN SİLİNECEKTİR. İSTERSENİZ KASPERSKY AĞIR ÇALIŞAN SİSTEMİ KASAN BİR PROGRAM OLDUĞU İÇİN VİRÜSLERİ TEMİZLEDİKTEN SONRA TEKRAR NOD32 YÜKLEYEBİLİRSİNİZ. NOD32 Yİ TEKRAR KURDUĞUNUZDA TEMİZLENMİŞ OLDUĞUNU ANLAYACAKSINIZ.
    HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN. TEŞEKKÜR YERİNE Bİ HAYIR DUASI ETSENİZ YETER. BENİ ÇOK UĞRAŞTIRDI BARİ BİRİLERİNE FAYDAM OLSUN.TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
  • Bit defender conficker remover ile hallettim.
    antivirus sitelerine de girişi engelledigi icin ktunnel yoluyla girdim
    sıkıntı ceken arkadaşlar icin rapid e atıorum oradan çeksinler diye.
    http://rapidshare.com/files/280859432/conficker_remover_bitdefender.zip
  • Bu virüs bana format attıgım gün bulastı Allahtan ben D ye nod 32 atmıstım direk kurdum kendisini bi süre güncelledikten sonra silmeye basladı o sildikce virüs tekrar cıkıodu ama elle özel tarama yaptırdıgımda buldu VE sildi virüsü...
  • Arkadaşlar nod 32 ile tarattım çok virüs buldu karantinaya aldı bende ordan kaldırıp sildim.

Ama hala dosyalarım gözükmüyor ki 1 tb. lık hard diskimede bulaştı arşivim kayboldu anlayacağınız.Saglam bi çözüm yokmu buna yav.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.