arkadaşlar, sordugum hicbir yerde siyah yok. Yardimci olursaniz sevinirim. Kargoyla gonderilecek bir yerde degil, direk bizzat alip gelmeyi dusunuyorum. Yardimlariniz cok makbule gececek.
Bilerek yapıyorlar herhalde bende zamanında SONY 485 amfi aldığımda hep siyahını aramıştım kimsede yoktu mecburen metaliğini almıştım bir baktım iki üç ay sonra heryerde siyah 485 ler dolu
Siz nerelere baktınız? Öncelikle Enkay ve Forum Audio'ya ya bakın. Orda yoksa Can Hi-Fi, Atılım Elektronik, Doğubank ve Kadıköy'deki Hi-Fi dükkanlarına bi bakın.....
slm hayır geçmez çünki onkyo distribitörü onkyoların fiyatlarını dün yükseltti
sevgili spidr, diğer başlığa da yazmıştım, 663 ile ilgili bir gelişme var mı, geliş tarihi ve çok kabaca fiyat tahminin nedir?
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Arkadaşlar 705'lerin siyahı Türkiyeye hiç gelmedi.. O yüzden ya benim gibi siyah 605 alırsınız ya da gri 705.. Ya da siyah 805.. Yeni parti gelene kadarsiyah 705 bulamazsınız..
Pre-Ampli: Sonata Allegro, Power Ampli: Encore, CDP: Mikado Stereo Sistem Hoparlör: Dali Euphonia MS5 Sinema Sistemi Ön Hoparlör: Wharfedale Evo2-30, Arka Hoparlör: Wharfedale Diamond 8.4, Merkez Hoparlör: Dali Ikon Vokal2 Center, Sub:Wharfedale Power Cube 8, AVR: Onkyo TX-SR605
renk için bir alt model düşünmeyin gri de gayet şık bana göre dha hoş