Performansını bilmem ama bu ürünün fiyatı açıkcası cezbediyor insanı. 102 liracık. kargoda bedava . Görkem dersen görkem, gösteriş desen gösteriş. var mı kullanıp yorum yapacak olan, yoksa kışın odun sobasında iyi mi gider bunlar ?
param olsa alırım yazı balkonda film seyretmek için balkonda bırakırım bunları bütün yaz parçalanana kadar da kullanırım... salonumda yer kaplamasına izin wermem şahsen
DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları. Pioneer A-A9-J Stereo anfi, Pioneer PD-D9-J, Monitor Audio RS8 Speaker. Oelhbach XXL5 High-End Speaker Cable, Ixos 716 High-End Analog Cable.
Bence bu tarz ürünler için hi-fi cı arkadaşların yorum yapması en güzelidir. Bilip bilmeden sallamamak lazım.. Bir yorum yapıyorsak elimizde somut veriler olması lazım.
Bence bu tarz ürünler için hi-fi cı arkadaşların yorum yapması en güzelidir. Bilip bilmeden sallamamak lazım.. Bir yorum yapıyorsak elimizde somut veriler olması lazım.
işte bana jazz 9940 ı kendisi farkında olmadan yorumlarıyla andıran adam.
somut veri istiyorsan bence bunu 100 liraya alıp dekor olarak koysan yine dikkat çaker, ses olarak doyurmasada ki sesi nasıl belli değil yorum yapan olmadı daha yinede görüntüsü işi götürüyor.
valla anfim olsa sırf sana hayır için alıp yorum yapacam ama şimdi anfi alsam astarı yüzünden pahalıya gelir. senin gibi kampanyalı a/v de alamadık , dur ağlıyayım biraz
teşekkür ederim hocam ne demek. Utandırıyorsun beni
Ben alabilmek için 2 gun bekledim bir 34 saatte sadece 2 saat uyudum zorlada olsa kaptım. Dur uykusuzluğuma bende ağlıyayım
Onu aslında hafta başı bile alırdım ama performans olak doyurmazsa sistemi değiştirmeme değmeyecek onu düşünüyorum. Burada uygun fiyatı var diye kötü olacak diye bir şey yok. Başka yerde 250 liradan aşşağı satılmıyor. 350 lirayada beğenilen pure aqoustics q9000 ler satılıyordu. wolverine hocamısında dediği gibi denemeden yorum almadan birşey diyemeyiz.
Bu arada ben almak için sormuyorum sadece kullanan varmı, nasıl bir sistem olduğunu merak ettiğimden sordum. Ben yeni yeni başka bir sisteme aşık olma yolundayım, henüz görüşme aşamasındayız.