Tukcell'in evturkcell kampanyası için 8008'e kayıt oldum. Olduktan sonra nereyi ararsam arayayım; "yanlış numara çevirdiniz" diyor. Çok enteresan? Bir de ne alaka?
araştırdım başka illerdeki arkadaşlara da sordum artık sorun kalmadı diyorlar.
Bu arada türk telekomun yeni reklamları çıkmaya başladı gazetelerde evden ve işten en uygun biz konuşturuyoruz kimse kusura bakmasın diye :)
Kimse kusura bakmasın gerçekten, Ev telefonu armaları az olanlar için en uygun Avea, çok olanlar için en uygun Turkcell'dir, Telekom artık kepenkleri indirmelidir. Yada şehiriçi lisansları da artık verilmelidir, bu ülke yıllardır pahalı ödettirilmeye neden bu kadar dayatılmıştır, bunun hesapları insanlara verilmelidir.
Neden bizim ekmek paramız cebimizden zorla alınmıştır, bunun hesabı verilmelidir!
avea zaten telekom un.Avea tercih ederek gene telekomun kucagina oturuyoruz.telekoma karsi bise yapma isteniyorsa tcell tercih edilmeli bence.
Önemli olan kimin olduğu değil, fazlalık bedellerin kimin cebinden çıktığıdır bence. Türk Telekom pahalı Avea ucuzsa bence Avea kullanmanın Türk Telekom düşmanlığı ile bir alakası yok, ha fazla ödemek isterseniz seçim sizindir, herkes özgür ne de olsa. Sadece fiyat olarak uyarma anlamında Avea az konuşanlar için daha uygun diye belirteyim tekrardan.