Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
plexi kesme biçme için bu nasıl?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> plexi kesme biçme için bu nasıl? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kahraman_turk12

4 Nisan 2008; 14:02:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.724magaza.com/default.asp?modul=product&category=10264&pid=11489&sid=02bf46fb1dbf46e643d2c87433aad857&view=&filter=&sort=10
arkdaşalar bu dremelle (elim işe yatkındır) plexi üzerine daire fan deliği kare delikler ve vida deliği açmam mümkün mü ya da önerebileceğiniz başka marka model ya da başka bi alet (100 ytlyi geçmemek şartıyla) var mı?şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

AMD 4400+ 2300mhz (o.c 2760mhz) + Artic Cooling pro 64/ OCZ DDR2 800MHz CL3 Su - Hava Soğutma FlexXLC 2x1GB Kit / Palit 9600 GT SONİC+ /Asus M2A-MVP Anakart / Seagate 320 Gb sata / High Power 560 Watt modüler / Sky Star 2 Tv
WeNoM

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Nisan 2008; 14:49:31 

aslında olur ama dairesel kesmek için bunların pergel tarzı bi aleti var ona takıyosun dremeli pergellle çizer gibi çiziyosun daha kısa zamanda daha düzgün yuvarlaklar yapabilirsin o alet olmadanda el işçiliğin iyiyse yaparsın o bahsettiğim alette bu daha bugün sipariş verdim salı çarşamba geçer elime

HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,
İsTeDiĞiMe YoL VeRiRim..!!!

bmurat07

Sisteme Gözat

4 Nisan 2008; 15:32:36 

wenom hangi siteden verdin siparişi ??

hepsiburada.com kesınlıkle pahalı

Led NEon satılır--Plexi satılır--carbonfiber satılır--Uv kablo kaplama satılır--Yan kapak Kesilir

REFERANSLAR
VISION--Penryn----Runoo-ermanunal01---Siyahimsi---575m---we_dream--aziz.alptekin---thack_can -----Necoinside---lonely_man--topalsolucanxD

ermanunal01

4 Nisan 2008; 16:10:38 

dremelle plexiyi düzgün kesemezsin karder...plexiyi kesmek için en iyisi yatar testere,fan deliği içinse Bi-Metal PANÇ'tır

Referanslarıma göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ
WeNoM

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Nisan 2008; 16:53:25 

quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

wenom hangi siteden verdin siparişi ??

hepsiburada.com kesınlıkle pahalı

malesf hepsiburada.com'a verdim siparişi çok araştırdım neredeyse 60 ytl daha ucuza satan yerlerde var ama eliimdeki imkanlar dahilinde sadece oradan alabiliyorum yani mecburen ve bile bile kazık yedim.

HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,

kahraman_turk12

5 Nisan 2008; 14:25:54 

quote:

Orjinalden alıntı: WeNoM

aslında olur ama dairesel kesmek için bunların pergel tarzı bi aleti var ona takıyosun dremeli pergellle çizer gibi çiziyosun daha kısa zamanda daha düzgün yuvarlaklar yapabilirsin o alet olmadanda el işçiliğin iyiyse yaparsın o bahsettiğim alette bu daha bugün sipariş verdim salı çarşamba geçer elime

dostum o aletin markası modeli nedir?
ben şu ikisini almayı düşünüyorum
http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=aCG3d4eDds_tPIS5Hm8h-Q
http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=uAR1sHtZ6xIdBRF9lodchQ
bu ikisiyle işimi görürüm heralde!

AMD 4400+ 2300mhz (o.c 2760mhz) + Artic Cooling pro 64/ OCZ DDR2 800MHz CL3 Su - Hava Soğutma FlexXLC 2x1GB Kit / Palit 9600 GT SONİC+ /Asus M2A-MVP Anakart / Seagate 320 Gb sata / High Power 560 Watt modüler / Sky Star 2 Tv
WeNoM

5 Nisan 2008; 14:58:41 

quote:

Orjinalden alıntı: kahraman_turk12

quote:

Orjinalden alıntı: WeNoM

dostum o aletin markası modeli nedir?
ben şu ikisini almayı düşünüyorum
http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=aCG3d4eDds_tPIS5Hm8h-Q
http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=uAR1sHtZ6xIdBRF9lodchQ

bu ikisiyle işimi görürüm heralde!

benim yolladığım resimdeki aletin markası dremel modeli 400 1/80 bunun bide 1/96 olanı var ama Türkiye de yok sanırım çok aradım ama bulamadım dekopaj aparatıda var senin sölediğin altler elbette işini görür ama dremel gözüme çok dandik göründü yinede sen bilirsin ama dekopaj güzel eski çalıştığım iş yerinde skıll marka dekopaj kullanmıştım iş yapar parasına göre iyi .

HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,

kahraman_turk12

5 Nisan 2008; 15:12:56 

dostum dremeller çok pahalı o aleti de kasmadan kullanırım artık bildiğin daha ucuz bi site varsa oraya da bakayım.

xDMaqe

7 Nisan 2008; 2:30:38 

70ytl dimi bu

[url]www.klansavaslari.net[/url]
_ahmet_

23 Nisan 2008; 0:49:08 

70 ytlde çok abi
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> plexi kesme biçme için bu nasıl? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Jack Keane video inceleme
Adventure severler hazırlanın Jack Keane ile ingiltereye gidiyoruz
Ninja Gaiden II video inceleme
Bir Ninja hiç bu kadar acımasız olmamıştı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar