aslında olur ama dairesel kesmek için bunların pergel tarzı bi aleti var ona takıyosun dremeli pergellle çizer gibi çiziyosun daha kısa zamanda daha düzgün yuvarlaklar yapabilirsin o alet olmadanda el işçiliğin iyiyse yaparsın o bahsettiğim alette bu daha bugün sipariş verdim salı çarşamba geçer elime
malesf hepsiburada.com'a verdim siparişi çok araştırdım neredeyse 60 ytl daha ucuza satan yerlerde var ama eliimdeki imkanlar dahilinde sadece oradan alabiliyorum yani mecburen ve bile bile kazık yedim.
aslında olur ama dairesel kesmek için bunların pergel tarzı bi aleti var ona takıyosun dremeli pergellle çizer gibi çiziyosun daha kısa zamanda daha düzgün yuvarlaklar yapabilirsin o alet olmadanda el işçiliğin iyiyse yaparsın o bahsettiğim alette bu daha bugün sipariş verdim salı çarşamba geçer elime
benim yolladığım resimdeki aletin markası dremel modeli 400 1/80 bunun bide 1/96 olanı var ama Türkiye de yok sanırım çok aradım ama bulamadım dekopaj aparatıda var senin sölediğin altler elbette işini görür ama dremel gözüme çok dandik göründü yinede sen bilirsin ama dekopaj güzel eski çalıştığım iş yerinde skıll marka dekopaj kullanmıştım iş yapar parasına göre iyi .