springboardi yeniden baslatin BootNeuter.app. full fonksiyon acilacak programin arayuzunu asagidaki hale getirin
Set the Bootload to 4.6 Set the Neuter to "ON" Unlock to ON
3 dakika icinde 4.6BL unlocked olacak phone unlock settings "Never" almayi unutmayin KOLAY gelsin EDiT:winSCP ile baglanamayanlar icin i.myapple.pl sourcelra ekleyin direk iPHONE a indirebilirsiniz programi tesekkurler xphoid installerden Popularne nin altindan BootNeuter i install edebilirsiniz Wi-Fi SORUNU YASAYANLAR setting/general/reset/reset network setting yapip yeniden baslatin (full kapatip)olmazsa tekrar reset all setting yapip yeniden baslatin bu sdece ayarlari fabrika Ayarlarina dondurur yuklenmis program vs zarar vermez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demurro -- 4 Nisan 2008; 20:19:00 >
Bu PWNED'i kendisi deil... Sadece Bootloader işlemlerini zaten iPhone'na yüklediğin program ile yapıyor... program iPhone App. yani... OSX/Win bağımsız...
quote:
Orjinalden alıntı: MaedHrOS
windows versiyonuna gerek yokmu yuklemek için yani
Bu PWNED'i kendisi deil... Sadece Bootloader işlemlerini zaten iPhone'na yüklediğin program ile yapıyor... program iPhone App. yani... OSX/Win bağımsız...
quote:
Orjinalden alıntı: MaedHrOS
windows versiyonuna gerek yokmu yuklemek için yani
isson Dostum arkadaşın yazdıklarını harfiyen uygula ve programa set permisson kutucuğunu işaretle. Bu arada SHH da yapılacak komutlarıda uygula ki sorunsuz çalışsın program...
Not:$ yerine s harfi gelecek arkadaşlar bilmeyenler için.
zip dosyasini açın içindeki BootNeuter.app dosyasını applications klasörünün içine atın WinSCP kullanarak. Ben bu aşamada BootNeuter.app dosyasını cihaz içinde sağ tıklayıp properties kısmından Set group owner.. olan kutucuğu işaretledim gereklimi bilmiyorum. Bu islemden sonra SSH ile asagidakileri yazdım. (program (winscp) içinde hem terminalde denedim hemde putty kısmında bu komutları hangisinde kullanacağımı bilmediğimden sonuçta putty ile yeterli sanırım.)
al benden de o kadar.... ekran kitli olarak açılıyor, sonra da springboard'a geri atıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: isson
ben bunu denedim ama bootneuter i çalıştırdığımda ekran öyle kalıyor hiç bir ayarını değiştiremiyorum..Firmware 1.1.4 BL 3.9 ..yani bende çalışmadı..
sanırım hafıza ile ilgili bir sorunu var... cunku termdeki yaptıklarımdan sonra spring board u restart ettim bunu yaparken yeteri kadar hafıza yok dedi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 4 Nisan 2008; 11:24:53 >
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
bu dedigin yontemi term ve ssh dan yapabilecegim bir komut varmı, unix tabanlı komutları bilmiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: XanderJR
programı çalıştıramayan arkadaşlar cute ftp kullanarak iphone'a bağlanıp permission değerlerini 755 yaparak deneyin birde
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK