evet arkadaşları yukarıda yaşadığım sorunu yazdım cevap gelmeyince @demurro arkadaşa pm attım.bana general settings den bütün ayarları resetlemem tavsiyesinde bulundu.dediğini yaptım ve yeniden wifi bağlanabiliyorum.çok teşekkür ederim.
yanlis bilmiyorsam cihazlari otb 4.6 gelmis ve ziphone ile yanlislikla 3.9 a dusuren arkadaslarda yeni version gelince sorun yaratmasi bekleniodu ben teli aldigimda daha 1.1.1 versionu yoktu piyasada yani benm bl otb olarak 3.9 benmde bu islemi yapmam gerekirmi sizce
BootNeuter olayı, bu kadar basit bir olay değil, Demurro dostum değinmiş ama açıklamamış. Bakın BootNeuter neler yapabiliyor; http://www.iphonedo.com/bootneuter
Az önce bir deneme yaptım upgrade ettikten sonra IMEI numarası orjinale döndü Eğer fake IMEI ile kullananlar varda bilgisi olsun
Ben ziphone 2.5 ile kırmıştım iphoneu şimdi upgradein ardından IMEI eski haline geldiği için değiştirmeyi denedim fakat olmadı. Belki Ziphone 3.0 işe yarar ama denemedim
4.6 da bir problem yaşamadım
Tekrar eski haline çevirdim ve IMEI değiştirilebilir hale geldi
Az önce bir deneme yaptım upgrade ettikten sonra IMEI numarası orjinale döndü Eğer fake IMEI ile kullananlar varda bilgisi olsun
Ben ziphone 2.5 ile kırmıştım iphoneu şimdi upgradein ardından IMEI eski haline geldiği için değiştirmeyi denedim fakat olmadı. Belki Ziphone 3.0 işe yarar ama denemedim
4.6 da bir problem yaşamadım
Tekrar eski haline çevirdim ve IMEI değiştirilebilir hale geldi
Bilginiz olsun
bunun nedeni BL3.9 un üzerinde rahatça değişiklik yapmaktan kaynaklanıyor BL4.6 ise sağlam ve değişikliğe izin vermiyor