arkadaslar bircok itede iphone bluetooth stereo kulaklık die arattıgımda baya bi kulaklık cıkıor ben anlamadım a2dp destegı yoksa nasıl iphone için diyebiliyorlar
Şöyle oluyor, iphone için küçük bir aparat oluyor, normal kulaklık bağlantısına takılıyor onun üzerinden stereo ses aktarılıyor yani bir çeşit bt adaptör kullanılıyor.
arkadaslar ufak bı arastırma yaptım eger iphone 'unuzda bluetooth kulaklık kullanırken hem telefona cevap vermek ve muzık dınlemek ıstıyorsanız alacagınız en ıyı kulaklık motorola s9 ve bu baglantıyı saglamak ıcın de almanız gereken Sony TMR-BT8IP Wireless Transmitter. dır.
a2dp yazılımsal bi altyapıdır. burdaki mantık bt nin sunduğu mevcut hız ile fazla yer kaplayan stereo sesi sıkıştırarak paket paket kulaklığa göndermek, ve böylece fazla yer kaplayan streo sesin sorunsuz bi şekilde kablosuz olarak aktarılmasını sağlamaktır. bi bt kulaklığa sonradan a2dp desteği eklenmeyebilir evet ama iphone gibi işletim sistemi altyapsına sahip bi model için bu durum bi sorun teşkil etmese gerek diye düşünüyorum..
arkadaslar ufak bı arastırma yaptım eger iphone 'unuzda bluetooth kulaklık kullanırken hem telefona cevap vermek ve muzık dınlemek ıstıyorsanız alacagınız en ıyı kulaklık motorola s9 ve bu baglantıyı saglamak ıcın de almanız gereken Sony TMR-BT8IP Wireless Transmitter. dır.
arkadaşlar Sony TRM BT8IP ve Motorola S9 mükemmel ikili diyebiliriz arkadaşımızın dediği gibi kulaklığı almıştım Transmitter de geldi denedim çok ii çalışıyor fakat müzik dinlerken gelen aramaya kulaklık vasıtasıyla cevap veremiyoruz bilginiz olsun.Arama geldiğinde kulaklıktan bunu duyabiliyoruz zil sesi geliyor ve müzik kesiliyor fakat s9 da bulunan telefon tuşuna bastığımızda işlev görmüyor telefondan konuşuyoruz.
arkadaşlar Sony TRM BT8IP ve Motorola S9 mükemmel ikili diyebiliriz arkadaşımızın dediği gibi kulaklığı almıştım Transmitter de geldi denedim çok ii çalışıyor fakat müzik dinlerken gelen aramaya kulaklık vasıtasıyla cevap veremiyoruz bilginiz olsun.Arama geldiğinde kulaklıktan bunu duyabiliyoruz zil sesi geliyor ve müzik kesiliyor fakat s9 da bulunan telefon tuşuna bastığımızda işlev görmüyor telefondan konuşuyoruz.
bu 2 aparat kaca patladi sana ??eger uygunsa bende almayi dusunuyorum.ayrica nereden aldiginida soylersen sewinirim.
transmitter 40 pound civarı ebay de var motorola s9 kulaklık ise 80-100 ytl gibi fiyatlara gittigidiyor'da satılıyor ben kulaklığın gittigidiyorda olduğunu bilmiyordum ikisinide ebay.co.uk den aldım arkadaşım getirdi gelirken
ARKADAŞLAR BEN HONGKONGDAN BİR BLUETOOTH KULAKLIK ALDIM, IPHONE İÇİN FALAN DA DEĞİL. TEK ÖZELLİK BLUETOOTH V2.0 OLMASI. VE IPHONE İLE GAYET UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR. KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM. BİLGİLERİNİZE...
ARKADAŞLAR BEN HONGKONGDAN BİR BLUETOOTH KULAKLIK ALDIM, IPHONE İÇİN FALAN DA DEĞİL. TEK ÖZELLİK BLUETOOTH V2.0 OLMASI. VE IPHONE İLE GAYET UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR. KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM. BİLGİLERİNİZE...
Bahsedilen konu a2dp desteği. Zaten bluettoth kulaklıkların bir çoğunu destekliyor diye biliyorum.