Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPhone 2.0 WinPwn / Pwnage Tool ile Unlock yönergesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: pj
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Cevap: iPhone 2.0 WinPwn / Pwnage Tool ile Unlock yönergesi Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
barbee

25 Temmuz 2008; 23:46:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1600 problemi için yeni winpwn çıktı; http://rapid$hare.com/files/132425893/winpwn_2.0.0.3_Setup.zip.html

iPhonedo.com
barbee

26 Temmuz 2008; 1:38:54 

Dikkat:
http://www.appleiphoneapps.com/2008/07/how-to-newbies-guide-to-winpwn-20-jailbreak/ adresinde, ACTIVATE PHONE seçeneğini seçmeden ipsw yaratmanızı, yoksa telefonunuzun sinyal almayacağı belirtilmiş. ACTIVATE PHONE seçeneğindeki işareti kaldırıp, yaratılan ipsw’yi iPhone’unuza kurduktan sonra iPhone’u iTunes’a bağladığınız anda activate işlemini gerçekleştireceğini önemle vurgulamışlar. Bu tarz bir sıkıntı yaşayan varsa, bunu dikkate almalı.

Bu ibare winpwn 2.0.0.3 çıkmadan önce yazıldığı için seçim yapmakta zorlanacaksınız. Ben 2.0.0.1 ile Activate seçili haldeyken sorunsuz kırmıştım. Bu problemi yeni duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbee -- 26 Temmuz 2008; 1:38:57 >

iPhonedo.com
rcourb

26 Temmuz 2008; 10:58:54 

quote:

Orjinalden alıntı: nosficik

Arkadaşlar yardım lütfen tüm adımları yaptı windows için ancak en son itunes'dan custom firmware yüklemeye çalıştığımda dfu mode iken telefon shift+restore yaptım ancak yüklemiyor ve hata bilinmeyen hata hata kodu 1604 ne yapabilirim böylece kaldı telefon dfu mode da

kardeşim aynı sorun bende de vardı dün. itunes 7.7 ile 1.1.4 e dönüp ziphone la hallettim. restore et 1.1.4 e düzelecektir :)

Apple iPhone 8gb
1.1.4 -04.04.05_G
2.0 -04.05.04_G

casper m600
AnthemToGod

26 Temmuz 2008; 11:07:05 

Merhaba;

2.0'a geçmeli mi geçmemeli mi? Oldukça kafa karıştırıcı bir durum... Bi yerde 2.0'a geçişin sorunsuz yolları varken diğer yanda 1.1.4'e geri dönmenin yolları araştırılıyor... Peki artıları eksileri nelerdir, bu üst konuda bilen ve kullanan arkadaşlar bunlarıda karşılaştırabilirmiyiz ? Bukadar çok konunun,yorumun arasında net bir fikir oluşturamadım kafamda, beni gaza getirecek bir adım bekliyorum açıkçası :)

Ve birde gerçekten faydalandığım bir ortam, sürekli bişiler karalayıp konulara katkım olsun diye çabalıyorum ancak iş tempomdan dolayı izlemekten öteye geçirebilmiş değilim.. Bu ortama zaman ayırıp yazan arkadaşların bence büyük emekleri var, herkese ayrıca Teşekkürler..

Selamlar..

rcourb

26 Temmuz 2008; 11:37:54 

wnpwn 2.0.3 kullanıorum writing ipsw dediğinde program kendisini kapatıyor.. bi türlü custom f.w oluşturamadım. varmı aynı sorunu yaşayan?

Apple iPhone 8gb
1.1.4 -04.04.05_G
2.0 -04.05.04_G

casper m600
barbee

26 Temmuz 2008; 12:45:21 

quote:

Orjinalden alıntı: AnthemToGod

Merhaba;

2.0'a geçmeli mi geçmemeli mi? Oldukça kafa karıştırıcı bir durum... Bi yerde 2.0'a geçişin sorunsuz yolları varken diğer yanda 1.1.4'e geri dönmenin yolları araştırılıyor... Peki artıları eksileri nelerdir, bu üst konuda bilen ve kullanan arkadaşlar bunlarıda karşılaştırabilirmiyiz ? Bukadar çok konunun,yorumun arasında net bir fikir oluşturamadım kafamda, beni gaza getirecek bir adım bekliyorum açıkçası :)

Ve birde gerçekten faydalandığım bir ortam, sürekli bişiler karalayıp konulara katkım olsun diye çabalıyorum ancak iş tempomdan dolayı izlemekten öteye geçirebilmiş değilim.. Bu ortama zaman ayırıp yazan arkadaşların bence büyük emekleri var, herkese ayrıca Teşekkürler..

Selamlar..

Şu kadar söyleyebilirim, 2.0'la yeni bir iPhone'um olmuş gibi oldu. Bu arada telefonuma Cydia eklemedim, dolayısı ile daha hızlı çalışıyor. Ama yine de iPhone 3G'yi incelerken o telefona ait zannettiğim bazı takılmalar, aksamalar, yavaşlıklar bunda da var. Fakat AppStore'daki bedava programlar bile 2.0'a geçmek için yeterli neden bence.

1.1.4'ü aradığım, özlediğim 1 saniye dahi olmadı henüz.

iPhonedo.com
jetman

26 Temmuz 2008; 12:48:29 

ben wnpwn 2.0.3 ile iphone arasında baglanti kuramıyorum sorun ne olabilir acaba ts kederim iphone nu 1.4 e restore ettim ama yine baglanti sorunu var yardımcı olursanız cok sevinirim tsk ederim

barbee

26 Temmuz 2008; 12:56:34 

quote:

Orjinalden alıntı: jetman

ben wnpwn 2.0.3 ile iphone arasında baglanti kuramıyorum sorun ne olabilir acaba ts kederim iphone nu 1.4 e restore ettim ama yine baglanti sorunu var yardımcı olursanız cok sevinirim tsk ederim

farklı bir usb portu ya da farklı bir bilgisyar ile aynı işlemi yapmayı denediniz mi? belki faydası olur.

iPhonedo.com
jetman

26 Temmuz 2008; 13:03:09 

evet tsk ederim bir deneyelim :) olmazsa birde vista denerim :)) program acıkken iTunes da açık olmasımı gerekiyor acaba ? çünkü itunes a baglanti sorunu yok oradan restore ettim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetman -- 26 Temmuz 2008; 13:11:54 >

rigel55

26 Temmuz 2008; 14:25:00 

ustad verdiğin bilgiler için teşekkürler sayende hiç anlamadığım iphoneyi 1.1.4 den 2.0 a çevirdim ve tek kelime ile harika hat tam çekiyor wireles full ve tüm programlar sorunsuz nazar değmez inşallah :)

Teknoloji denen şey yerinde durmadıkça ben burda olacağım...

rigel55

26 Temmuz 2008; 17:03:09 

bir tek eksik var tel rehberi ve türkçeleştirme oda yakında eli kulağında dediğiniz instal ile önümüze sunulur inşallah

Teknoloji denen şey yerinde durmadıkça ben burda olacağım...

alpaybursa

26 Temmuz 2008; 17:30:22 

quote:

Orjinalden alıntı: barbee

1600 problemi için yeni winpwn çıktı; http://rapid$hare.com/files/132425893/winpwn_2.0.0.3_Setup.zip.html

Verdiğiniz linkteki ile denedim ama yinede 1604 hatasını aldım , sorun nerde acaba ?

rcourb

26 Temmuz 2008; 20:57:56 

quote:

Orjinalden alıntı: alpaybursa

quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Verdiğiniz linkteki ile denedim ama yinede 1604 hatasını aldım , sorun nerde acaba ?

dstum sitede custom f.w 2.0 linkleri var indir onu . wnpwn da ipwner seçeneğine bu custom firmware i göster. itunes pwned dedikten sonra restore yap bu indirdiğin custom f.w ile

Apple iPhone 8gb
1.1.4 -04.04.05_G
2.0 -04.05.04_G

casper m600
dunyao

26 Temmuz 2008; 21:55:08