Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Pwnage Tool ile Unlock yönergesi (Resimli)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: pj
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Cevap: Pwnage Tool ile Unlock yönergesi (Resimli) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Xphoid

8 Nisan 2008; 18:49:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dostum iLiberty zaten iPlus'ın üstüne yazılmış bir program... bazı ekstraları var iLiberty'nin ek paketleri de aynı anda yüklemek gibi filan... telefonu unlock etmek için ama iPlus ve iLiberty aynı yöntemi kullanıyor... telefonu Fakeblank 3.9 yapacak ama 4.6 bootloader'ın sıkıntısız yükseltilebilinecek... hani hoş artık hiç farketmiyor ziphone ile 3.9'a istemeden (bilmeden) düşürülmüş bootloaderlar da sorunsuz 4.6 oldu...

yani tabii tercih sana kalmış ama ben şahsen bugüne kadar Ocaktan beri her yeni çıkan yöntemle telefonu restore etmiş biri olarak daha sıkıntı yaşamadım ve ocaktan beri kullanıyorum telefonu... bence durduğun kabahat çünkü artık yöntemler eskisi gibi teferruatlı deil, sadece 4 dakikanı alıyor...

telefonu boşuna bekletme kullan derim...

quote:

Orjinalden alıntı: NathanieL

valla sanırım winpwn yi bekleyeceğim. iplus ı kimse tavsiye etmiyor mu? iplus ile kırarsam daha sonradan winpwn kullanma şansım yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 8 Nisan 2008; 18:50:14 >

thujonn

8 Nisan 2008; 20:57:14 

bugun cıkar umudundayım :(

Xphoid

8 Nisan 2008; 22:20:02 

umutlar boşa... çıkmıyor bugünde... adam sayfasında yazmış, kesin çıkış tarihini bile bir gelişmeye göre ilan edecekmiş...

XanderJR

8 Nisan 2008; 23:03:09 

yine ne olmus acaba?erteledikce erteliyorlar ciksin artik

Ѿ APPLE IPHONE 16 GB | IPOD TOUCH 8 GB
Ѿ LG R405 MODDED | HP w2207 22"
Ѿ SONY PSP SLIM 4.01
Ѿ iPhonedo.com
Leopar

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 19:37:25 

bir hackintosh sistemle yani pc den bozma mac sistemle bu işlemleri yapmak ne kadar güvenli olabilir?!

gereksiz sürücülerin yüklenmediği sadece sistemi açmaya yetecek kadar sürücü yüklü full stabil gibi gözüken bir hackintosh sistem ile?

thujonn

9 Nisan 2008; 21:04:30 

Rica ederim

Link premium diil yuklicek arkadaşlar acele etsin...

quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

thnx...

fakat deli olmamak içten deil adamlar hala çıkaramadı winPwn'i...

quote:

Orjinalden alıntı: thujonn

iPhone1,1_1.2.0_5A225c_Restore.ipsw (Beta)

http://r***dshare.com/files/105727058/iPhone1.2.0_5A225c_Restore.part1.rar.html

http://r***dshare.com/files/105734187/iPhone1.2.0_5A225c_Restore.part2.rar.html

Leopar

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 22:28:59 

evet çakma macintosh üzerinde hallettim işlemi sorunsuz 1.1.4 restore mi yaptım şimdi şarkı türkü vb. mi geri yüklüyorum...

fredi_nlo

9 Nisan 2008; 22:30:15 

bugun yarin win icin hazir olucak(miw)
sitesi bile hariz
winpwn.com

YA QARABAĞ!!! YA ÖLÜM!!!!!!!!!!!!!
BAŞQA YOLU YOX ARTIQ!!

fredi_nlo=kanan005
Leopar

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 23:08:47 

Pwnage ile kırdıktan sonra başka bir versiyon yüklemem gerekirse ne yapmam gerekiyor tekrar en baştan pwned işlemleri mi acaba?

xendaba

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Nisan 2008; 3:13:42 

normal pwned i de kullandımda öle cafcaflı bi değişkliği yok .. hani ileriye yatırım derseniz olabilir belki ama ilerde sorun yaşarsanız kullanmanızda önerilebilir özellikle apple logosuna ananas koymuşlar filan

açıkcası çoluk çocuk telefonu gibi duruyor .. yani 50 yaşında bi yönetici telefonuna yüklemiş olsam adam tutar geri getiri bu ne die arada resimler filan olmamış ama deneyelim dedik denedik ..

ayrıca oluşturulan .ipsw dosyası tek telefoma özel önce telefonala pwned başlatılmış olmalıki cumtom firmware tyüklenebilsin yani ben yaptıgım custom firmware i size yollasan xp dekuaramazsınız ..

firmware paylaşımı için winpwned midir neyise onu çıkmış olması gerekk.

Malachi77

10 Nisan 2008; 9:17:01 

Dün gece bir süredir devam eden BSDSubsytem problemim yüzünden cihaza tekrar 1.1.4 yükleye karar verdim. Gerekli yedeklerimi de aldıkdan sonra işleme başladım. Buradan yönergeleri izleyerek yaklaşık 15 dakika içinde Cihazı 4.6 çıkardım ve 1.1.4'ü tekrar yükledim. Çok hızlı ve sorunsuz bir yükleme oldu. Yönerge çok açık ve her adımı anlatıyor. Programcıların ve bu yönergeyi hazırlayanların ellerine sağlık. Teşekkürler.

PS: Apple logosu eğer siz isterseniz ananas le değişiyor. İstemezseniz normal elma logosu olarak kalıyor. :)

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
2009 TOYOTA COROLLA D4D Elegant
dhaydar

10 Nisan 2008; 9:17:03 

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

normal pwned i de kullandımda öle cafcaflı bi değişkliği yok .. hani ileriye yatırım derseniz olabilir belki ama ilerde sorun yaşarsanız kullanmanızda önerilebilir özellikle apple logosuna ananas koymuşlar filan

açıkcası çoluk çocuk telefonu gibi duruyor .. yani 50 yaşında bi yönetici telefonuna yüklemiş olsam adam tutar geri getiri bu ne die arada resimler filan olmamış ama deneyelim dedik denedik ..

ayrıca oluşturulan .ipsw dosyası tek telefoma özel önce telefonala pwned başlatılmış olmalıki cumtom firmware tyüklenebilsin yani ben yaptıgım custom firmware i size yollasan xp dekuaramazsınız ..

firmware paylaşımı için winpwned midir neyise onu çıkmış olması gerekk.

Bende pwned ile kuranlardan biri olarak sözünü ettiğiniz apple logosuna ananas logosu eklenmesi sadece pwned ile ilk restore sırasında görünüyor sonrasında ise siz iphone'nu her açıp kapadığınızda karşınıza ananas logosu yerine klasik apple logoso çıkıyor.
Pwned ile ilk restore sırasında ananas logosunu görüyorsunuz, restore işlemi bittikten sonra bir daha görmüyorsunuz.

iphone 8 Gb 2.0.2
emrcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Nisan 2008; 16:49:05 

Sanal bilgisayar kurup ölemi yaptın bende öle yapiyim öle ise Birde mac da custum dosyasını oluşturup restoreyi filan winde yapabilirim değilmi dosyayı alıp?yine ayrıca ziphone'den buna geçmelimiyim ne gibi artıları var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcan -- 10 Nisan 2008; 16:52:29 >

Nikon D300 | Tamron 17-50 | Sigma 70-300 | Sandisk Extreme III 2gb | Lowepro Micro Trekker 200 | Nikkor 50 mm 1.8 | Manfrotto 190XPROB | Manfrotto 804RC2
Flickr Fotoğraflarım

iPhone Turkey | iPhone Türkiye Destek Ve Fan Sitesi
Leopar

Sisteme Gözat

10 Nisan 2008; 20:11:38