Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
en ucuz 1 TERABYTE'lar..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> en ucuz 1 TERABYTE'lar.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emre d.

3 Nisan 2008; 17:03:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

malum internet hızı ülkemizde 100mbite kadar çıktı, haliyle hdd dayandıramıyoruz :) 2 adet aldığım 500 gblık harici de doldu. bu sefer alacaksam 1 terabytelık alayım diyorum. hız önemsiz, aktarım önemsiz, ısınma olmaması amacıyla her zaman WD tercih etmişimdir.(samsung/seagete disklerden uzak duruyorum şu aralar) ama bu modelleri de düşünebilirim, fiyat olarak en ucuz bulursam.. nerde bulabiliriz en ucuz 1 terabyte diskleri ? bulduğunuzda paylaşırsanız sevinirim. cvplarınızı bekliyorum

ytü
Eh®imeN

Sisteme Gözat

3 Nisan 2008; 18:28:11 

En ucuzu MİKROBOX TEREBANK 1 TB 3.5" DUAL USB2.0 TAŞINABİLİR DİSK = 454,47 YTL ( KDV DAHİL )

WD İsterseniz onun en ucuzu : WESTERN DIGITAL MY BOOK2 STUDIO 1 TB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE / ESATA TAŞINABİLİR DİSK WDH1Q10000E = 493,11 YTL ( KDV DAHİL )

helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Nisan 2008; 18:44:59 

hdd almak önemli değil o indirdiğiniz filmler sonuçta yeni aldığınız hdd leride dolduracaktır asıl amaç o indirdiğin filmleri dvd medyalara yazmak otur yaz boşu boşuna hdd yatırımı yapma o kadar

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
Eh®imeN

Sisteme Gözat

3 Nisan 2008; 19:12:20 

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

hdd almak önemli değil o indirdiğiniz filmler sonuçta yeni aldığınız hdd leride dolduracaktır asıl amaç o indirdiğin filmleri dvd medyalara yazmak otur yaz boşu boşuna hdd yatırımı yapma o kadar

Yapma be hocam.Ev DVD'den geçilmiyor yaz yaz yaz nereye kadar.

Allahtan bugün 500 GB Siparişi verdim

helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Nisan 2008; 19:19:35 

İyide nereye kadar hdd yatırımı yapmak bence anlamsız haa ben izleyip siliyorum dersen orası ayrı ama arşiv yapıyorsan bu işin sonu yok oturup yazacan

Edit : Bende hdd alacağım bu sıralar yeni modelleri bekliyorum ama bazıları gibi öyle kasamın içini hdd doldurmaya hevesli değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 3 Nisan 2008; 19:21:50 >

Eh®imeN

Sisteme Gözat

3 Nisan 2008; 21:10:00 

quote:

İyide nereye kadar hdd yatırımı yapmak bence anlamsız haa ben izleyip siliyorum dersen orası ayrı ama arşiv yapıyorsan bu işin sonu yok oturup yazacan

Edit : Bende hdd alacağım bu sıralar yeni modelleri bekliyorum ama bazıları gibi öyle kasamın içini hdd doldurmaya hevesli değilim

Kasamın içini derken

Taşınabilir HDD'den bahsediyoruz demi ?

helsloot

Sisteme Gözat

3 Nisan 2008; 21:19:28 

ha taşınabilir ha dahili sonuçta hepsi doluyor hep dolduğunda paso hdd mi alacaksın ? bunun bir sonu olmalı

77turk77

3 Nisan 2008; 21:39:43 

bende 1 tb alıcam bazı yerlerde içi dolu olarak satıyolar içinde tüm vizyon filmleri diziler programlar falan var normal ücretin üstüne 15 ytl ekleyip yolluyolar acaba deneyen varmı bunları pek güvenemedimde...

ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

4 Nisan 2008; 0:23:34 

dahili ya da harici seagate olmalı bence. en kısa zamanda bende alacağım.

emre d.

4 Nisan 2008; 3:02:06 

quote:

film indirdiğimi kim söyledi
önem derecesi yüksek şeyler benim için, dvdlere zaten kopyalarını alıyorum, boş yere tartışmanın anlamı yok açtığım konuda bunla ilgili bişi yazmadan bu hükme varıp konuyu "dvdye mi kopyalayalım yoksa hdd mi alalım" tartışmasına getirmeyelim.. bu arada 354 YTL'ye 1 terabyte WD bulmuştum bi ara http://forum.donanimhaber.com/m_21644294/tm.htm burda yazmıştım hatta) ara sıra böyle kampanyalar oluyor, bu kampanyalardan birine rastgelirseniz buraya yazın lütfen... önemli

ytü
emre d.

7 Nisan 2008; 21:52:31 

yok mu bu aralar 1 TB kampanyası bilen gören??

ytü
TuVNeRa

7 Nisan 2008; 22:40:12 

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30375

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
rambursman

8 Nisan 2008; 5:34:44 

quote:

Orjinalden alıntı: 77turk77

bende 1 tb alıcam bazı yerlerde içi dolu olarak satıyolar içinde tüm vizyon filmleri diziler programlar falan var normal ücretin üstüne 15 ytl ekleyip yolluyolar acaba deneyen varmı bunları pek güvenemedimde...

ben yollim sana 30ytl farkla :) 140gb mp3 200 divx film 50den fazlada oyun cabası :) elektro gitar aldım borç yaptım acaip para lazım wala sewe sewe yollarım :D yalnız benım laptop war harici hdd yukleyebılırım.... dahili dersen olmaz yanii....

para lazım paraaaaaaaa düşünürsen msn: ozcan@parlakoglu.com

edit: bu saydıklarım 500gb aşıyor... 500gb düşünürsen hepsini almaz yani :) 1TB alcam dersen hepsini yüklerim biraz zahmetli ve günlerimi alcak ama para için herseye değer dimi =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 8 Nisan 2008; 5:37:25 >

Aklımı kaybettim, HÜKÜMSÜZDÜR...
mrbezgin

8 Nisan 2008; 10:35:17 

quote:

DVD lerin önürleri malum... Kaliteli DVd lerin fiyatlarıda arşivlemeye kaltınmı çok pahalıya geliyor...

Hayat bir gündür o gün de bu gündür...
(+26)
TUFANER

9 Nisan 2008; 21:58:58 

quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

quote:

hdd almak önemli değil o indirdiğiniz filmler sonuçta yeni aldığınız hdd leride dolduracaktır asıl amaç o indirdiğin filmleri dvd medya