Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DTS UZANTILI DOSYAYI NASIL CD YE KAYIT EDERİM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> DTS UZANTILI DOSYAYI NASIL CD YE KAYIT EDERİM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hasso331

3 Nisan 2008; 16:57:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba
.dts uzantılı dosyayı nasıl cd ye kayıt ederim.?Nero ile denedim yazamadı. açıklayacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.. (NOT :müzik dosyası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasso331 -- 3 Nisan 2008; 17:00:15 >

GALATASARAY
0sedan

3 Nisan 2008; 18:41:12 

hocam benim şöyle bir tecrübem oldu belki işine yarar... bir üstadımız japonca bir programla elindeki müzik albümlerini kendi sistemiyle DTS e çeviriyor ve enstrumanları solisti çevresel sesleri ona göre ayırıyordu ve normal cdr ye yazıyordu ee dedim bizde bunu kopyalayabilrmiyiz diye sordum evet yalnız 8 hızda kopyalaman lazım dedi ve hala elimde mevcut bir albüm var GEORGE DALARAS inanın dinlerken insanı mest ediyor ... selamlar ..

snoopdogg

3 Nisan 2008; 21:42:17 

dostum bunlar bildiğim kadarıyla ya wav ya da nrg uzantılı oluyor.

wav uzantıları cd ye ses cdsi olarak,nrg uzantılı olanları da veri cdsi olarak yazdırmalısın.

sunny crt tv,philips 720sa,fujitsu siemens amilo pi2530 t7100 1.8ghz,goldmaster sat4150,apc Line-R 1200VA Automatic Voltage Regulator,iriver h120 20,gb,sennheiser cx300,sonyericsson w810i.......sinema-logitech z5500.......müzik-Yamaha rx-497 Natural Sound AM/FM Stereo Receiver,pure acoustics qx900f front.......still a G thang :).......
albatman

3 Nisan 2008; 23:43:38 

bende birkaç tane .dts formatlı müzikleri yazamadım,fakat aynı formatta olan başka müzikleri sorunsuz yazdı,aradaki farkı bi türlü anlamadım

Panasonic 37Pv7F Plazma
next 9000 xcam ultra//profigold pgv 7000 OXYPURE scart
Toshiba Dr 255 DVD Recorder//profigold pgv 332 Component
avr-SHERWOOD R863
front-Wharfedale Diamond 9.5
center-Yamaha NSC 125(geçici olarak)
rear-Wharfedale Diamond 8.4
kablo-profigold air bass flex-Qxygen free.

JakX

6 Nisan 2008; 10:57:46 

.dts formatlı dosyaları sadece pcde çalabilirsin sanırım bunlar audio cd olarak yazılamıyor.

gidakontrol

6 Nisan 2008; 14:08:16 

beyler bu dolby ve dts müzikleri nereden ındırebılıyorsunuz acaba?ben bithdtv den 720 lik hdtv leri indirdim ancak bunlarıda usb den calıstıramadım,sadece müzik olanlarınıda bulamadım.
dolby ve dts sesleri dinlemek istiyorum test için ama bulamadım bir türlü.

hasso331

11 Nisan 2008; 11:44:15 

dts cd leri pd de çalamadım. Nero ile yazmak problem oldu. music cd olarak yamıyor problem orada..
dosyalar .dts uzantılı wav veya birbaşka uzantılı değil . wav a çeviren program lar belki olabilir onları da bulamadım
cevap yazan arkadaslara teşekkürler...(dts müzik diye google dan arattırıncaçok site çıkıyor...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasso331 -- 11 Nisan 2008; 11:44:51 >

GALATASARAY
lebu

13 Nisan 2008; 1:31:53 

dts bildiğim kadarıyla kullanımda olan bir uzantı değil. bende bolca dts cd indirip dinliyorum , uzantıları ya bildiğimiz wav. yada iso , nrg, cue-ape gibi imaj dosyaları.
imaj ise aynen imaj olarak yazdırıyorum, wav ise ses cd si olarak yazdırıyorum . nero kullanıyorum, düşük hızda yazdırıyorum. bu cd leri DTS çözücüsü olmayan cihazlara koyunca ( discman , müzik seti , bilgisayar , dvd player .. ) sadece tısssssssssssss sesi duyulur . bu cd bozuk anlamına gelmez, bilgisayara uygun ses codeclerini kurunca stereo olarak da dinlenebiliyor .

sorunlu uzantılarda yazmadan önce bilgisayarda uzantıları değiştirip deneyerek , ses elde edersem sonra yazdırıyorum

ha birde şöyle bir sıkıntı var , paylaşım programlarında bazan isimle içerik farklı olabiliyor , bunu bilenler şifreli olarak kullanıyor .galiba mesela ELP-dts vesaire diye dosya indiriyorum. 2-3 cd yaktıktan sonra uzantıyı avi yapıyorumki ne göreyim.. adult film ..

internetten edinilen bilgi %100 doğru olmayabilir
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> DTS UZANTILI DOSYAYI NASIL CD YE KAYIT EDERİM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Candan Mühendislik Advertorial
Candan Mühendislik Lavato, Milano ve Fema otogaz tanıtıcı reklam
I Can Football video inceleme
20 kişi aynı anda aynı sahada!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile