Platform: PC, Xbox 360, PS3 Tür: Simulasyon / Aksiyon Çıkış Tarihi: Sonbahar 2008
Ubisoft'un Bucharest stüdyolarından geliştirilen Tom Clancy's HAWX 2014 yılında geçecek. Oyunda ayrıca 50'nin üzerinde uçak yer alacak. Oyunda pilotlar Ubisoft'un Enhanced Reality System (ERS) adını verdiği gelişmiş kontrol sistemi ile radar, roket ve anti çökertme gibi özeliklere de sahip olacak.
kaynak: TRgamer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndallieN -- 17 Mart 2009; 21:54:22 >
Haklısın, kendini tekrarlıyor artık sesler, bir de video'da Ghost Recon timini de gördüm sanırım, gözlerim beni yanıltmadıysa.. Seriyle paralel giden bir oyun olabilir belki de..
O grafikler için bile oynarım yani. Hele bide Manhattan varsa .
Oynuyor:Mass Effect, Star Wars: The Force Unleashed Bekliyor:Dragon Age: Origins, Splinter Cell: Conviction, Assassin's Creed II, Alan Wake, Mass Effect 2 Son bir ay içinde bitirilen oyunlar: The Witcher, Risen Çöplük: Borderlands
Tom Clancy 'nin oyuna katkısı ne acaba? diğer oyunlar ile kitapları arasında ilgi kuruyorum ama uçak oyunu biraz değişik geldi. tabi ki bilmediğim kitapları yazıları vs çok vardır :)
Assassin's Creed'le yeteri kadar uçuyorum.Buna Ne Gerek var ki o zaman. (Bu işin şakası tabi bazı sazanlar hemen atlamasın sen bunu Assassin's Creed'le birmi tutuyorsun diye )
Ne ağlayacak kadar günahkarım,Ne de göklere çıkabilecek kadar masum ! Ne geçmişte yaşadıklarımdan huzursuzum, Ne suan yaptıklarımdan mutlu! Sırlar içinde bir dünya var,Bir de sen varsın içinde Ne seni kaybedecek kadar cesurum Ne de kazanacak kadar güçlü !
Ayrıca Multiplayer'da 4 kişilik bir co-op modu ve 15 kişiye kadar PVP modu bulunacakmış.PVP modunda itdalaşı yapacakmışız.Grafiklerde güzel gözüküyo ama renderlanmış gibi biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larnon -- 14 Mayıs 2008; 23:31:41 >
Ubisoft tarafından geliştirilen uçak simulasyonu oyunu Tom Clancy's HAWX'ın yeni ekran görüntüleri yayımlandı. Nefes almanıza bile izin vermeyecek aksiyon sahnelerine sahip olacak oyunun ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştirilen oyunun 2008'in Sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu oyun tam olarak arcademi olacak yani ucaklar disaridanmi yonetilecek.Yoksa arcade-sim ortalama bir oyunmu olacak mesela eskilerden Jane USAF gibi olursa super olur ace combat dan daha gercekci olur umarim tam arcade olursa keyfi kacar.Acikcasi ace combat dan daha gercekci ve daha guzel bir oyun olur umarim boylece herkesde oynayabilir.
Konuyu açan arkadas kaynağı Trgamer olarak belirtmiş.
Bende ona istinaden oyle yazdım... belki kendisi o şekilde yazmış olabilir.
Neticede yanlış bi yazım ona dikkat çekmek istemiştim...
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
trgamer daki haberin linki.
Evet, yazının tamamını TRgamer haberinden aldım.. Bildiğim kadarıyla stüdyolarının adları özgün olarak öyle geçiyor, o yüzden Bükreş yerine Bucharest yazmış olmaları muhtemeldir..
Bu arada yeni bir oynanış videosu yayınlandı.. http://www.gametrailers.com/player/34545.html Yalnız, PC için de duyurulmuş olmasına rağmen platform kısmında sadece PS3 ve X360 ibarelerinin bulunması da gözümden kaçmadı..
Platform: PC, Xbox 360, PS3 Tür: Simulasyon / Aksiyon Çıkış Tarihi: Sonbahar 2008
Ubisoft'un Bucharest stüdyolarından geliştirilen Tom Clancy's HAWX 2012 yılında geçecek. Oyunda ayrıca 50'nin üzerinde uçak yer alacak. Oyunda pilotlar Ubisoft'un Enhanced Reality System (ERS) adını verdiği gelişmiş kontrol sistemi ile radar, roket ve anti çökertme gibi özeliklere de sahip olacak.