Platform: PC, Xbox 360, PS3 Tür: Simulasyon / Aksiyon Çıkış Tarihi: Sonbahar 2008
Ubisoft'un Bucharest stüdyolarından geliştirilen Tom Clancy's HAWX 2014 yılında geçecek. Oyunda ayrıca 50'nin üzerinde uçak yer alacak. Oyunda pilotlar Ubisoft'un Enhanced Reality System (ERS) adını verdiği gelişmiş kontrol sistemi ile radar, roket ve anti çökertme gibi özeliklere de sahip olacak.
kaynak: TRgamer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndallieN -- 17 Mart 2009; 21:54:22 >
Haklısın, kendini tekrarlıyor artık sesler, bir de video'da Ghost Recon timini de gördüm sanırım, gözlerim beni yanıltmadıysa.. Seriyle paralel giden bir oyun olabilir belki de..
Ace Combat'a iyi bir rakip geliyor. Görüntüler çok iyimiş bu arada.
Evet ya PSX'de oynamıştım tadı damağımda kalmıştı vallahi, bence güzel bi oyun olucak. Haber için teşekkürler.
Sadece bir şey farklı olsaydı; o ayakkabı bağı çözülmeseydi; o kamyon daha önce geçseydi; ya da o paket hazır olsaydı; ya da kız erkek arkadaşından ayrılmamış olsaydı; ya da o adam saatini kurup beş dakika önce kalksaydı; ya da o taksi şoförü kahve molası vermeseydi; ya da kadın mantosunu unutmasaydı ve bir önceki taksiye binseydi, Daisy ve arkadaşı karşıdan karşıya geçerken taksi de onları geçip gidecekti.
Tom Clancy 'nin oyuna katkısı ne acaba? diğer oyunlar ile kitapları arasında ilgi kuruyorum ama uçak oyunu biraz değişik geldi. tabi ki bilmediğim kitapları yazıları vs çok vardır :)
Assassin's Creed'le yeteri kadar uçuyorum.Buna Ne Gerek var ki o zaman. (Bu işin şakası tabi bazı sazanlar hemen atlamasın sen bunu Assassin's Creed'le birmi tutuyorsun diye )