Giriş | |
|
Jr.MaD
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
|
 |
|
6 Eylül 2008; 0:39:19
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: F@ruk Gametrailers'da yayınlanan PS3 ve XBOX360 karşılaştırma videosunda 2.bölümden bir yer gösteriliyor, PS3'de ki kaplama Xbox'ınkinden daha iyi gözüküyor. Halbuki öyle birşey yok, 2.bölüm başladığı zaman kaplamalar Xbox'da 1-2 sn geç geliyor işte buyrun; Videodaki görüntü; Buda oyundan; Hangi akla hizmet öyle bir karşılaştırma videosu koydularsa artık Adamlarda seviniyodu ps3te daha iyi diye
|
|
|
|
|
6 Eylül 2008; 0:43:20
|
|
|
Gametrailers yapıyor hala bu tür karşılarştırmaları yahu 2008 yılına gelmişiz ne gerek var bu tip şeylere kıyaslamalara sonrasında yaşanan kavgalara saçma diyaloglara ve hakaretlere kime ne getirir bunlar boşuna nefes tüketmekten kelli
|
|
|
6 Eylül 2008; 1:15:07
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: F@ruk Gametrailers'da yayınlanan PS3 ve XBOX360 karşılaştırma videosunda 2.bölümden bir yer gösteriliyor, PS3'de ki kaplama Xbox'ınkinden daha iyi gözüküyor. Halbuki öyle birşey yok, 2.bölüm başladığı zaman kaplamalar Xbox'da 1-2 sn geç geliyor işte buyrun; Videodaki görüntü; Buda oyundan; Eğer görüntü üstteki gibiyse (xbox 360 versiyonu) ben adam değilim ya da körüm. Adamlar dandik birşeyle çekmişler görüntüyü belli. Üstteki görüntü gibi asla değil oyun içi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Eylül 2008; 1:12:47 >
|
ChnGT/GTS
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
|
 |
|
6 Eylül 2008; 3:08:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ Ne oyunmuş be demek aslında biraz abartı olur. Ne bileyim geow 2 için,resident evil 5 için,far cry 2 için Ne oyunmuşsun sen be diyebilirim Ama bu o kadar da değil. Fakat çok zevkli oynamanızı öneririm ne diyeyim :). Yok o kadar değilde yani bu oyuna ön yargılı davrandım ve iğrenç dedim.Şimdi ise ne oyunmuşsun be yani iyi anlamında denebilir.İğrenç ten İyiye dönüş
|
|
|
|
|
6 Eylül 2008; 3:09:18
|
|
|
Teamxbox 8/10
|
|
|
6 Eylül 2008; 9:45:25
|
|
|
Gametrailersın yaptığı karşılaştırmada tabi ki üstteki resim gibi olamaz oyun,gametrailers hatrı sayılır bir miktarda zoom yapıp dokuları karşılaştırmış o videoda.
|
Jr.MaD
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
|
 |
|
6 Eylül 2008; 10:39:15
|
|
|
|
Oyun indi.Şimdi dvd ye yazacam.Akşama oynarım.
|
|
|
|
|
6 Eylül 2008; 12:25:01
|
|
|
Bende dün başladım manyak eğlenceli olmuş oyun yaw 5 saat aralıksız oynadım bırakamadım,patlamalar falan kötü denmişde afedersiniz limanın kıyısında bi gemi uçurdum, tüm liman havaya uçup suya göçtü daha ne diyim........
|
|
|
6 Eylül 2008; 12:41:35
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Jr.MaD Oyun indi.Şimdi dvd ye yazacam.Akşama oynarım. Akşam yapıyoruz co-op ona göre.
|
|
|
6 Eylül 2008; 14:35:01
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ygultekin82 Gametrailersın yaptığı karşılaştırmada tabi ki üstteki resim gibi olamaz oyun,gametrailers hatrı sayılır bir miktarda zoom yapıp dokuları karşılaştırmış o videoda. Sence zoom yapsa adamın kafası o kadar ufak mı görünür ?
|
|
|
6 Eylül 2008; 15:59:31
|
|
|
Arkadaşlar soruldumu bilmiyorum ama bu oyunu bir makineden iki kişi split screen oynama seçeneği varmı? Sorulduysa kusuruma bakmayın.
|
|
|
6 Eylül 2008; 16:12:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xstaticx Arkadaşlar soruldumu bilmiyorum ama bu oyunu bir makineden iki kişi split screen oynama seçeneği varmı? Sorulduysa kusuruma bakmayın. Cıxxxx.. BW226 ve 360 mükemmel ikili..
Lıfe has no questions about to live.. Death has so many answer about to die.. But there is no way out to run away from.. Just believe.. It will save you in a better place more then you have.. Let your heart to decide.. Soon paradise will show you who you really are..
|
|
|
|
|
6 Eylül 2008; 17:20:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xstaticx Arkadaşlar soruldumu bilmiyorum ama bu oyunu bir makineden iki kişi split screen oynama seçeneği varmı? Sorulduysa kusuruma bakmayın. malesef split-screen co-op yok
|
|
6 Eylül 2008; 19:52:36
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: evo_4 quote:
Orjinalden alıntı: xstaticx Arkadaşlar soruldumu bilmiyorum ama bu oyunu bir makineden iki kişi split screen oynama seçeneği varmı? Sorulduysa kusuruma bakmayın. malesef split-screen co-op yok Cevap için teşekkürler. Kötü oldu. Kardeşimle dağıtırdık dedik ama olsun genede oynayacağım oyunu.
|
|
|
7 Eylül 2008; 3:18:28
|
|
|
Direk çöp ha lafa bak direk çöpmüş
|
|