Giriş | |
|
Jr.MaD
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
|
 |
|
3 Eylül 2008; 21:07:25
|
|
|
|
KAKÁ ne diyecek onu merak ediyorum?
|
|
|
|
|
4 Eylül 2008; 2:14:58
|
|
|
Hadi bakalım, sabah elimde oyun hayırlısı. Co-Op için benlede oynamanı bekliyorum.
|
ChnGT/GTS
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
|
 |
|
4 Eylül 2008; 3:12:32
|
|
|
Ne oyunmuş yaw Daha e3 varken Jessicanın programında bu oyunun tanıtımı çıktığında kapamıştım sonra açmıştım.Neler kaçırmışım. Ama videolardan gördüğüm kadarıyla sağlam oynlardan.
|
|
|
|
|
4 Eylül 2008; 3:36:48
|
|
|
Ne oyunmuş be demek aslında biraz abartı olur. Ne bileyim geow 2 için,resident evil 5 için,far cry 2 için Ne oyunmuşsun sen be diyebilirim Ama bu o kadar da değil. Fakat çok zevkli oynamanızı öneririm ne diyeyim :).
|
|
|
4 Eylül 2008; 10:11:20
|
|
|
single mode pek sarmamıştı bakalım co op nasılmış yau merak ettim baya...
|
|
|
4 Eylül 2008; 10:26:02
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: RED LORD CHE @KAKA peki lıve'da yavaşlama bağlantıda problem vb.. yaşadınzımı @evo_4 ile oynarken. Hayır dostum bağlantıda problem veya oyun içinde yavaşlama vs. hiç yaşamadık. Sadece zaman zaman aynı anda kaplama problemleri oldu, onunda kopyadan kaynaklandığını düşündüğümüz için fazla takmadık. Herşeye rağmen 4 saat soluksuz oynadık oyunu, hem aşırı zevkliydi, hemde aşırı komik anlar yaşadık. KAKA nın çarptığı masayla adamı öldürmesi gibi Patlama sahnelerinden, çatışmalara, türlü araçları kullanma imkanından, birbirinin aynı ama zevkli görevlere, herşey çok keyifliydi. Kesinlikle alınıp oynanası bir oyun olmuş
|
|
4 Eylül 2008; 10:59:35
|
|
|
zevkli bir oyuna benziyor vur kır parcala öldür
cs_source:piratesklan 212.68.34.138:27015 www.klanpirates.com
|
|
|
Jr.MaD
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
|
 |
|
4 Eylül 2008; 12:42:27
|
|
|
|
Film indiriyorum bitsin başlayacam çekmeye.Aslında dün başladım sonra vazgeçtim.Bu akşama hızlı inerse oynarım.
|
|
|
|
|
4 Eylül 2008; 14:57:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: evo_4 sky_walker' ı görür görmez, neredeyse 1 sayfalık baştan sona saçma ve tartışma yaratmaya yönelik o yazını sildireceğim, hiç şüphen olmasın. biraz önce bakkalda gördüm kendisini şaka bir yana bence gerilmeye gerek yok @evo_4 ne güzel @KAKA ile hoşca vakit geçirip oyun oynamışsınız, bence bunun üzerine konuşalım mesale aynı araca ikiniz birden binebiliyormusunuz,yada aynı taraftamısınız yoksa bir birinizlemi çarpışıyorsunuz.
"ALTTAKİ LİNKE LÜTFEN GİRİP SİZDE ELİNİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIN" http://forum.donanimhaber.com/m_27954530/mpage_1/key_//tm.htm#28009634 "KATİL ABD VE İSRAİL SİYONİZMİ FİLİSTİNDEN DEFOL"
|
|
|
|
|
4 Eylül 2008; 15:03:58
|
|
|
Aynı taraftayız ben kullanıyorum aracı o yanıma oturuyor ya da ben yanına geçiyorum o arabayı kullanıyor. Ya da örneğin evo jeep'in arkasına geçerek taramalıyla millete ateş ediyor ben de gaza basıyorum
|
|
|
4 Eylül 2008; 15:13:22
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: RED LORD CHE quote:
Orjinalden alıntı: evo_4 sky_walker' ı görür görmez, neredeyse 1 sayfalık baştan sona saçma ve tartışma yaratmaya yönelik o yazını sildireceğim, hiç şüphen olmasın. biraz önce bakkalda gördüm kendisini şaka bir yana bence gerilmeye gerek yok @evo_4 ne güzel @KAKA ile hoşca vakit geçirip oyun oynamışsınız, bence bunun üzerine konuşalım mesale aynı araca ikiniz birden binebiliyormusunuz,yada aynı taraftamısınız yoksa bir birinizlemi çarpışıyorsunuz. forumda görür görmez ya. ayrıca gerilmiyorum ama bir sayfa boyunca zırvanın konuyla ne alakası var? ben şikayet mektubumu yazdım gereği yapılır veya yapılmaz, yönetime kalmış birşey.
|
|
&nb | | | |