Giriş | |
|
|
|
29 Ağustos 2008; 19:24:09
|
|
|
Ben de birkaç ek bilgi vereyim, bilmeyenler için; her makina kendi regionuna uygun veya region free oyunları çalıştırır. Bir oyunun Region Free olması, firmasıyla ilgili oluyor genelde örneğin EA'in çıkardığı oyunlar genelde Region Free OLMAZ(istisnalar var). Region Free olayı Bölge (NTSC,PAL vs...) ile ilgili değil, oyunu çıkaran firmanın tercihi ile alakalıdır. Yani KAKÁ'nın dediği gibi "Pal oyunlar genelde rf olur" bilgisi pek doğru bir genelleme değil. Neyse, bilgi paylaşayım derken, daha beter kafa karıştırmadım, inşallah
|
|
30 Ağustos 2008; 4:04:44
|
|
|
Pal oyunlar genelde rf olur nesi doğru değil kardeşim ? %99'u Rf olacak değil ama çoğu oyunu rf oluyor..
|
|
|
30 Ağustos 2008; 15:24:42
|
|
|
pal'la rf nin ne alakası var arkadaşım olaya nasıl bakıyosunuz anlamıyorum .bazı oyunlar rf olur bazıları olmaz bu kadar basit bir konuyu nerelere getirmişsiniz .
|
|
|
30 Ağustos 2008; 15:42:39
|
|
|
şu konudada oyun harici herşey olmuş
|
|
30 Ağustos 2008; 15:54:00
|
|
|
Oyun çok ses getirdi bir denemem lazım..
Lıfe has no questions about to live.. Death has so many answer about to die.. But there is no way out to run away from.. Just believe.. It will save you in a better place more then you have.. Let your heart to decide.. Soon paradise will show you who you really are..
|
|
|
|
|
30 Ağustos 2008; 18:24:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: pot3nza pal'la rf nin ne alakası var arkadaşım olaya nasıl bakıyosunuz anlamıyorum .bazı oyunlar rf olur bazıları olmaz bu kadar basit bir konuyu nerelere getirmişsiniz . Biz bütün pal oyunlar rf'dir demedik herhalde
|
|