dostum videoların bazılarını izledim kanal geçiş sırasında o aradaki siyah ekrandan mıdır nedir bilmiyorum ama neta bana daha hızlı kanalı değiştiriyor gibi geliyor haksız mıyım? donarak kanal değiştirme yaptığında belki gözüne kanal değiştirme hızı daha hızlı geliyor olabilir
Ben evde donarak kanal değiştirme özelliğini kullanıyorum göze biraz daha hızlı gibi geliyor ama bence o kadar da hızlı kanal geçişleri yok. Ama zaten benim için kanal geçiş hızı o kadar da önemli değil
Okadar acelem yok diosun yani yaf 0,1 0,2sn fark olsa ne olur olmasa ne olur okadar mühüm diil orası.
önemli olmaz mı hacı benim için çok önemli :) fakat ilginç tarafı arkadaş kanal geçişi o kadar da hızlı değil demiş aklımda soru işaretleri oluştu şimdi diğer cihazlarla kıyaslayarak mı o kadar da hızlı değil diyorsunuz? ayrıca bu cihazda kanalları değiştirken çıkan epg bilgisi olan dikdörgen şeklindeki bilgilendirme ekranı küçültülebiliyor mu?
önemli olmaz mı hacı benim için çok önemli :) fakat ilginç tarafı arkadaş kanal geçişi o kadar da hızlı değil demiş aklımda soru işaretleri oluştu şimdi diğer cihazlarla kıyaslayarak mı o kadar da hızlı değil diyorsunuz? ayrıca bu cihazda kanalları değiştirken çıkan epg bilgisi olan dikdörgen şeklindeki bilgilendirme ekranı küçültülebiliyor mu?
biz burada ne dersek diyelim,galiba sizin için en iyisi,yerinde görerek almak,ben hepsini izmir bit pazarında(çankayada)karşılaştırarak baktım evet seolu(bestech)0,2 saniye daha hızlı ama bazı kanallarda aynı gibi,bu genel anlamda ama aradaki fark saniye yani bu fark saniyein altında bir hız oldugu için anlamak çok zor,ben,m içinse destek önemliydi,redline bu işi 7 yıldır yapıyor seoul ne olur bilinmez ama aradaki tek farkları 0,2 saniye yani aslında önemli degil ,ama sizin için önemli ise seoul alın,ben benim aldıgımdan alın demiyorum.
tabi dostum illa seninkinden al dediğini söylemedim zaten fakat üstteki yazdığım son soruya cevap bulamadım... kanal geçişlerindeki çıkan menü ekranı küçültülebiliyor mu? mesela sadece kanal 10 yazsın başka birşey çıkmasın istiyorum... boşuna görüntü kirliliği yaratıyor ve bazen altyazılar falan çıkarken orada beklerken kıl oluyorum da azıcık
vallahi bu seoul işi kabak tadı verdi bulamadım nalet makinayı. Ankarada koca konya sokakta bi bayide var oda ölücü. olmadı gidip redline alırım nalet olsun içimdeki insan sevgisine
tabi dostum illa seninkinden al dediğini söylemedim zaten fakat üstteki yazdığım son soruya cevap bulamadım... kanal geçişlerindeki çıkan menü ekranı küçültülebiliyor mu? mesela sadece kanal 10 yazsın başka birşey çıkmasın istiyorum... boşuna görüntü kirliliği yaratıyor ve bazen altyazılar falan çıkarken orada beklerken kıl oluyorum da azıcık
Ben böyle bir özelliğin olduğunu bilmiyorum. Ama ekranda kalma süresini kısaltabiliyorsun.
Dual Opteron Dual Core 2218s | Tyan 2915 | Quad SLI (2) 7950 XFX 570/1550 | 16GB Ram DDR-2 ecc reg 6 terabytes (8x750GB drives) Raid ex8350 pci-e controller | Dual linked 750W power supplies | Suse 10.1 64-bit Apple 30" Cinema LCD at 2560x1600 | Windows Enterprise Server 2003 64-bit Stacker CM server case | Deck Legend Keyboard
vallahi bu seoul işi kabak tadı verdi bulamadım nalet makinayı. Ankarada koca konya sokakta bi bayide var oda ölücü. olmadı gidip redline alırım nalet olsun içimdeki insan sevgisine
Ben de makinayı alacağım zaman konya sokakta bulamamıştım. Bende gidip hepsiburada'dan aldım 2. gün de elimdeydi. Kargo margo da ödemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 7 Nisan 2008; 11:17:27 >
Dual Opteron Dual Core 2218s | Tyan 2915 | Quad SLI (2) 7950 XFX 570/1550 | 16GB Ram DDR-2 ecc reg 6 terabytes (8x750GB drives) Raid ex8350 pci-e controller | Dual linked 750W power supplies | Suse 10.1 64-bit Apple 30" Cinema LCD at 2560x1600 | Windows Enterprise Server 2003 64-bit Stacker CM server case | Deck Legend Keyboard
redline al bak keyfine daha yaygın ve 7 senedir bu işi yapıyor,parasının cihazı,izmirdede bulunladıgı için fiyatlarını 145 ytl çıkarılar,fzka ilgi göstermemek lazım bu markalara,al 110 ytl redline bak keyfine