Şimdi Ara

GPS'li bir telefonun konumunu belirleme?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
26.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu önce telefon bölümüne açmayı düşündüm fakat, burada olmasının daha mantıklı olacağına karar verdim...

    Herhangi bir marka GPS özelliği olan bir telefonun, konumunu başka bir GPS'li telefon ya da bir PC'den öğrenmemiz mümkün mü?

    GSM şirketleri, isteyen kurumsal firmalara çalışanlarının yerini tespit edebilmeleri için bu hizmeti sağlıyorlar. Peki biz bu özelliği konumunu belirlemek istediğimiz herhangi bir GPS'li telefona yükleyeceğimiz bir yazılımla sağlayabilirmiyiz?..
    Mesela o yazılıma önceden tanımladığımız bir cep telefonu hattı numarasından arama yaptığımız zaman ya da sadece çaldırdığımız zaman, o telefonun GPS alıcısını aktive hale getirip istediğimiz kadar izleme yapabilir miyiz?...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: zebanii

    arkadaşım başka bir telefonun uzaktan gps ini aktif hale getiremezsin
    kendisi açmadığı sürece...


    uğur üstadın bahsettiği ise:
    Gpsli bir telefonun calinmasi ihtimaline karsi bir program var.Programi telefona kuruyorsun ve bir telefon numarasi veriyorsun.(Bir arkadasinin,bir yakininin..vs)ve telefon calindiginda,koordinatlarini senin belirledigin numaraya sms olarak gonderiyor

    bu programı kullanıyorum
    koordinat değil takılan yeni sim kartın bilgilerini gönderiyor ve haliyle mesajın geldiği numarada (eğer kontör varsa) tahminen telefonunu çalan kişi veya ondan para ile alan kişinin numarası...


    Zebanii arkadasim,

    senin kullandigin program ile,benim dedigim program ayni degil.Programi bugun telefonuma kurdum,biraz daha detayli bilgi verebilirim.

    Bu program WM5 ve WM6 telefonlarda calisiyor.Dahili GPS li telefonlar icin oneriliyor,ama telefon harici gps alicisina baglandiginda yine ise yariyor.

    programi telefona ilk kurdugunda pin kodu "0000".Bu pin kodunu kendin degistirebilirsin,ve kodu girmedikten sonra programi acamaz veya silemezsin,ve programi gorunmez yapabilirsin,yani programi saglam yapmislar.

    Programin calisma sistemi;programa bir telefon numarasi veriyorsun.Telefonu calan kisi,sim karti degistirdiginde program devreye giriyor,GPS i calistiriyor ve koordinat bilgilerini,daha onceden vermis oldugun telefon numarasina sms olarak gonderiyor.

    Programi denemek ve daha detayli bilgi isterseniz asagidaki linke bakabilirsiniz.Programi 10 gunluk trial olarak indirebilirsiniz.Isteyen olursa keygenini gonderebilirim veya imei numarasini verirse registrasyon kodunu verebilirim.

    http://www.wimp-software.co.uk/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.