kendi programı kabul emmiyor bu programla yapılanları .direkt tut bırak olarak video klasörüne atıncasorunsuz çalışıor archos seçeneği ile yapılan div-x ler.
total video converter da kullanabilirsin ama eğer kendi programı varsa onla çevir o sayede hiçbir zaman sorun yaşamazsın
total video converterla ben çok uğraştım hiç yapamadım. hangi video'ya çevirecez bi anlatırmısın bana. belki onda senkron kayıklığı tümden giderilir.
ben cowon a2 kullanıyorum o yüzden cretaive kullanıcıları daha iyi bilir ben açıklıyım olayı yanlışım varsa düzeltirler video yu seçtikten sonra hangi formata çevireceğini soran ekran çıkar orada divx/xvid avi bölümünü seç daha sonra ilk açılan sayfaya gelcek task list te çevireceğin dosya ismi buluncak ona sağ tıkla settings de ayarlar bölümünde video codec i xvid audio codec i mp3 seç size seçeneği var onuda 320x240 seç ok de istersen altta subtitle bölümü var ordan altyazı seçebilirsin convert ederken gömer tüm ayarları yaptıktan sonra çevireceğin dosyaları işaretle ve convert de büyük ihtimalle sorunsuz izlersin
pocketdivx encoder kullan, kullanımı çok basit, yavaş da değil. ama convert ederken video ve audio quality yi en yükseğe çıkarki, adam gibi bişey çıksın ortaya
Öncelikle k-lite ı yüklemelisin sonrasında video converter a dosya atacaksın sağ üst tarafta try to encode external codecs vs.. gibi bişey yazacak ona tıklamalısın default ayar diğeri divx5 i seçmen gerekiyor (settingsten ayarlamalı yapman lazın çözünürlüğü 320*240 yapman gerek) video yu atınca zaten sağ alt tarafta saatin yanında araç çubuğunda ffd audio ve video için codecler yükleniyor bunlardan istersen efekte ekleyebilirsin altyazıda ekleyebilirsin birçok seçenek var, altyazı için video converter ın araçınıda kullanabilirsin fakat gölgeler titriyo.Bu arada 1 pass yapıldığı için kalite düşük oluyor bu programla arkadaşların uzun sürüyo demesinin nedeni 2pass olayı, ne kadar zaman o kadar kalite.İyi kalite istiyorsan xvid4psp programı bir numara gerekli ayarlamaları yaparsan zen in gerçek kalitesini görürsün...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleb -- 28 Mayıs 2008; 14:00:35 >
Allok 3gp psp mp4 ipod video converter (abartmıyorum adı böyle) kullanıyorum çok güzel iş çıkartıyor forumda arkadaş vermişti zen incelemesinde 37. sayfa falan olması lazım . Ayrıca direkt creative zen için kısım var hiç ayar yapmadan çevirebiliyorsun. Dün godfather in dvd sini çevirdim
arkadaslar kendi ceviricisi alytazı eklemiyor mu ? altyazı ve filmi aynı klasore koydum (ismi aynı) fakat cevirdigi cideoda altyazı yok .Birde pocketdivxplayerda ayar olarak neyi secmemiz gerekiyor tesekkurler