Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
creative zen 320*240 için converter

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Creative >> creative zen 320*240 için converter Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
d_v_a87

3 Nisan 2008; 3:00:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

siz hangi converteri kullanıorsunuz. en iyisi hangisi

acronis sağolsun
kral_murat

3 Nisan 2008; 12:55:14 

POCKET DİVX CONVERTER. EN İYİ VE HIZLISI BU.(benim bildiğim)

http://www.pocketdivxencoder.net/ BU SİTEDEN İNDİREBİLİRSİN.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
d_v_a87

30 Nisan 2008; 14:21:53 

kendi programı kabul emmiyor bu programla yapılanları .direkt tut bırak olarak video klasörüne atıncasorunsuz çalışıor archos seçeneği ile yapılan div-x ler.

acronis sağolsun
dmltnman

30 Nisan 2008; 17:18:16 

Ben kendi programını kullanıyorum.

dombilibili

30 Nisan 2008; 17:52:57 

total video converter da kullanabilirsin ama eğer kendi programı varsa onla çevir o sayede hiçbir zaman sorun yaşamazsın

Anime Fan Club
Anime Listem
http://myanimelist.net/animelist/dombilibili
kral_murat

30 Nisan 2008; 18:23:53 

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

total video converter da kullanabilirsin ama eğer kendi programı varsa onla çevir o sayede hiçbir zaman sorun yaşamazsın

total video converterla ben çok uğraştım hiç yapamadım. hangi video'ya çevirecez bi anlatırmısın bana. belki onda senkron kayıklığı tümden giderilir.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
dombilibili

30 Nisan 2008; 20:20:20 

quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

total video converterla ben çok uğraştım hiç yapamadım. hangi video'ya çevirecez bi anlatırmısın bana. belki onda senkron kayıklığı tümden giderilir.

ben cowon a2 kullanıyorum o yüzden cretaive kullanıcıları daha iyi bilir ben açıklıyım olayı yanlışım varsa düzeltirler video yu seçtikten sonra hangi formata çevireceğini soran ekran çıkar orada divx/xvid avi bölümünü seç daha sonra ilk açılan sayfaya gelcek task list te çevireceğin dosya ismi buluncak ona sağ tıkla settings de ayarlar bölümünde video codec i xvid audio codec i mp3 seç size seçeneği var onuda 320x240 seç ok de istersen altta subtitle bölümü var ordan altyazı seçebilirsin convert ederken gömer tüm ayarları yaptıktan sonra çevireceğin dosyaları işaretle ve convert de büyük ihtimalle sorunsuz izlersin

Anime Fan Club
Anime Listem
http://myanimelist.net/animelist/dombilibili
theone0203

2 Mayıs 2008; 18:04:36 

pocketdivx encoder kullan, kullanımı çok basit, yavaş da değil. ama convert ederken video ve audio quality yi en yükseğe çıkarki, adam gibi bişey çıksın ortaya

reddes

5 Mayıs 2008; 11:00:13 

zen'in cdyle gelen kendi programı var ne uğraşıyonuzki ???

catastrop

7 Mayıs 2008; 1:47:06 

uzun sürüyor ve altyazı boyutunu ayarlayamıyosun

tevafuk_06

7 Mayıs 2008; 14:18:02 

quote:

Orjinalden alıntı: reddes

zen'in cdyle gelen kendi programı var ne uğraşıyonuzki ???

inanılmaz uzun sürüyor o yüzden uğraşıyoruz

doubleb

28 Mayıs 2008; 13:59:52 

Öncelikle k-lite ı yüklemelisin sonrasında video converter a dosya atacaksın sağ üst tarafta try to encode external codecs vs.. gibi bişey yazacak ona tıklamalısın default ayar diğeri divx5 i seçmen gerekiyor (settingsten ayarlamalı yapman lazın çözünürlüğü 320*240 yapman gerek) video yu atınca zaten sağ alt tarafta saatin yanında araç çubuğunda ffd audio ve video için codecler yükleniyor bunlardan istersen efekte ekleyebilirsin altyazıda ekleyebilirsin birçok seçenek var, altyazı için video converter ın araçınıda kullanabilirsin fakat gölgeler titriyo.Bu arada 1 pass yapıldığı için kalite düşük oluyor bu programla arkadaşların uzun sürüyo demesinin nedeni 2pass olayı, ne kadar zaman o kadar kalite.İyi kalite istiyorsan xvid4psp programı bir numara gerekli ayarlamaları yaparsan zen in gerçek kalitesini görürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubleb -- 28 Mayıs 2008; 14:00:35 >

ismailovic

28 Mayıs 2008; 23:08:07 

ben kendi programımı kullanıyom.

Kazanacaksınız!
Kazanmak için uğraşacaksınız. Ama netice ne olursa olsun, sizler benim gözümde hep kazandınız, hep şampiyonsunuz. Allah yardımcınız olsun!!
azawarai

26 Haziran 2008; 10:00:46 

Allok 3gp psp mp4 ipod video converter (abartmıyorum adı böyle) kullanıyorum çok güzel iş çıkartıyor forumda arkadaş vermişti zen incelemesinde 37. sayfa falan olması lazım . Ayrıca direkt creative zen için kısım var hiç ayar yapmadan çevirebiliyorsun. Dün godfather in dvd sini çevirdim

yasimboo

4 Temmuz 2008; 11:38:11 

arkadaslar kendi ceviricisi alytazı eklemiyor mu ? altyazı ve filmi aynı klasore koydum (ismi aynı) fakat cevirdigi cideoda altyazı yok .Birde pocketdivxplayerda ayar olarak neyi secmemiz gerekiyor
tesekkurler
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Creative >> creative zen 320*240 için converter Sayfa: [1]
Buraya git: