Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPHONE KURULUM, sorunsuz program ve oyunlar.Yok yok :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Cevap: IPHONE KURULUM, sorunsuz program ve oyunlar.Yok yok :) Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
numenorian

1 Haziran 2008; 13:03:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Telefonunuz titreşim modunda olduğundan titreme oluyordur.Normale alırsanız titreme olmaz.
Power düğmesine sürekli basarak off durumana getirebilirsiniz.
Bir başka çözüm olarak,İTunes'u tamamen başla kaldır dan temizler misin?Sonra cihazınızı "PC" yeniden başlat ve yeni bir İTunes kur, öyle dene.Shift tuşuna basarak ve bir kez de basmadan Firmware'yi seçer misin?
Yine bir çözüm önerisi, Ziphone'da Sadece "Refurbish" yapar mısın? Fabrika ayarlarına geri dönelim.Eğerbunu yapabilirsen o zaman işlemleri yeniden yapıp, RESTORE edeceksiniz.
Ayrıca,bu işlemleri başka bir PC'de dener misiniz? PC ile ilgili bir durum söz konusu olabilirmi?
Bir yabancı sitede bu sorunun donanımsal olabileceği belirtiliyor ve cihazın alınan yerden yenisiyle değiştirilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.Tabi bunlar hep birer öneri.Sonuç olarak bekleyip göreceğiz :)
İstanbul'da kalıyorsanız iletişim kuralım ve çözümü için uğraşalım diyeceğim ama...

baha kardeşim ilk önerini denedim itunes 7.6.2. kuruluydu kaldırıp 7.5.3 kurdum yine aynı hatayı verdi.Laptopumda denedim onda da aynı hatayı verdi.Ziphone da refurbish denemedim ama kırma ve jailbreak olmadı.pc de bir sorun olduğunu zannetmiyorum bu işlemi win xp de denedim ziphone nu simdi mac os x e yukledim ama verdiğiniz versiyonu itunes tan alt tusuna basıp secemedim 3 tane dmg dosyası cıktı 3.unu birden seçemedim.şimdi ziphone dan refurbish komutu vericem olmassa sizinle msn den veya bi şekilde iritbata geçersek çok sevinirim dün tam 13 saat ugrastım sinirlerim gerildi iyice

bir de apple ın destek sayfasında hata kodları için şöyle bir şey buldum
http://support.apple.com/kb/TS1538
sorun sürücüde olabilir dio aygıt yöneticisinden sag tıklayıp sürücüyü güncelleştirin demiş ama güncelleştirme yapılamıyor diye hata veriyor yine bu nasıl bir iş anlamadım

apple new imac 20'
core2duo 2.4 ghz\4gb\320gb\ati hd2600xt
powerbook g4 1.67 17'' 1.5\120\ati 9700 128mb\sd\ap
/ipod video 80gb/sony ericsson w810i/--LOGİTECH Z-5500--/LOGİTECH G25

İT'S RUN!!!!!!!!!
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Haziran 2008; 13:18:23 

quote:

Orjinalden alıntı: numenorian

quote:

Telefonunuz titreşim modunda olduğundan titreme oluyordur.Normale alırsanız titreme olmaz.
Power düğmesine sürekli basarak off durumana getirebilirsiniz.
Bir başka çözüm olarak,İTunes'u tamamen başla kaldır dan temizler misin?Sonra cihazınızı "PC" yeniden başlat ve yeni bir İTunes kur, öyle dene.Shift tuşuna basarak ve bir kez de basmadan Firmware'yi seçer misin?
Yine bir çözüm önerisi, Ziphone'da Sadece "Refurbish" yapar mısın? Fabrika ayarlarına geri dönelim.Eğerbunu yapabilirsen o zaman işlemleri yeniden yapıp, RESTORE edeceksiniz.
Ayrıca,bu işlemleri başka bir PC'de dener misiniz? PC ile ilgili bir durum söz konusu olabilirmi?
Bir yabancı sitede bu sorunun donanımsal olabileceği belirtiliyor ve cihazın alınan yerden yenisiyle değiştirilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.Tabi bunlar hep birer öneri.Sonuç olarak bekleyip göreceğiz :)
İstanbul'da kalıyorsanız iletişim kuralım ve çözümü için uğraşalım diyeceğim ama...

baha kardeşim ilk önerini denedim itunes 7.6.2. kuruluydu kaldırıp 7.5.3 kurdum yine aynı hatayı verdi.Laptopumda denedim onda da aynı hatayı verdi.Ziphone da refurbish denemedim ama kırma ve jailbreak olmadı.pc de bir sorun olduğunu zannetmiyorum bu işlemi win xp de denedim ziphone nu simdi mac os x e yukledim ama verdiğiniz versiyonu itunes tan alt tusuna basıp secemedim 3 tane dmg dosyası cıktı 3.unu birden seçemedim.şimdi ziphone dan refurbish komutu vericem olmassa sizinle msn den veya bi şekilde iritbata geçersek çok sevinirim dün tam 13 saat ugrastım sinirlerim gerildi iyice

bir de apple ın destek sayfasında hata kodları için şöyle bir şey buldum
http://support.apple.com/kb/TS1538
sorun sürücüde olabilir dio aygıt yöneticisinden sag tıklayıp sürücüyü güncelleştirin demiş ama güncelleştirme yapılamıyor diye hata veriyor yine bu nasıl bir iş anlamadım

Elimizde en son olarak bir "Refurbish" Cihazı fabrikasyon ayarlarına getirmek kaldı.Bu olursa, en azından bi yerden başlayabileceğiz ama olmaz sa işte o zaman benim bilgi birikimim senin sorununu çözmeye yetmeyecek anlaşılan. :(
Çünkü bu konuyu iyice araştırdım ve çözüm olarak sadece "yabancı sitelerde" cihazın alındığı yerden değiştirilmesi gibi bir öneri sunuyorlar.
Biz olabilecekleri, yapılabilecekleri yapıyoruz.Bunlarla bu sorunu aşamazsak o zaman,bu işi daha iyi bilen,donanımsal arızaları da çözebilen birisine ihtiyaç var demektir. Zaten o tür kod numaraları çıktığında genelde donanımsal hatalar olduğunu ifade ediyorlar.
Sen şu "Refurbish" olayına da bak ta ne yapılması gerekiyor onu düşünelim :)
msn'ni PM'den gönderebilirsen iyi olur.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Haziran 2008; 11:10:11 

quote:

Orjinalden alıntı: backgardenboys3

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

o üçünü de uninstal edip cihazı bir resetle ve tek tek yükleyerek ve deneyerek install etmeyi dener misin?Ben de sorunsuz çalıştılar.

Baha hertürlü denedim ama olmadı.Aman boşver ya napalım.Çalışmazsa çalışmasın.

Programların çalışmamasına bir anlam veremedim. Çalışması gerekiyorlar ama ne hikmetse...
Neyse, sağlık olsun. Pek de kullanışlı programlar değiller di zaten.
Zaman zaman yine install edip bakarsın.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
şemsilepervane

2 Haziran 2008; 12:41:31 

elime geçti üç tane ama ing nasıl Türkçe yaparız menüde de yok Türkçe telefoncudayımda illa teknik servise mi yollamamız gerekiyor kendimiz yapamaz mıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şemsilepervane -- 2 Haziran 2008; 12:41:19 >

Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sadıkane belki ol âlemde bir dildâr olur
Yâr olur, ağyâr olur, dildâr olur,serdâr olur

baha40n

2 Haziran 2008; 14:13:57 

quote:

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

elime geçti üç tane ama ing nasıl Türkçe yaparız menüde de yok Türkçe telefoncudayımda illa teknik servise mi yollamamız gerekiyor kendimiz yapamaz mıyız

3 tane olan IPhone'mu?
Kırılmamış orjinal mi?
Durumunu izah edersen yardım alman açısından daha sağlıklı olur.
1. sayfada bunun anlatımı var ve Türkçe menü'yü kendin pekala yapabilirsin. Sorun değil :)

bahcidrom

2 Haziran 2008; 16:09:56 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bahcidrom

evet....aynen.... benimki kayıt dışıymış..... ... bakalım bi.... bunu haftaya açtırayım bi.....

çok sağol...

sorun bulundu beee...

En azından bir sorunu halletmek için kolları sıvadık.Daha doğrusu bir problemi bulduk.Diğeri için ise birinci bitsin ki ikincinin nedenini bulalım.Birbirine bağlı 2 sorun :) İşin peşini bırakmayın ki çabuk açılsın telefonunuz :)
Geçmiş olsun.

baha40n arkadaşım,
ben İmei açtırdım artık açık olduğunu gösteriyor verdiğin internet sayfasında.... ama hala NO SERVİCE diyor... iphonsuz delircem galiba.. bağımlılık yaptı bu alet ..... kartı çıkartıp takıyorum , başka bir kart denedim hep aynı şey ... aradığında cevap olarak ' İsteline ağa bağlanamıyor lütfen carrier menüsünden yeni bir öperatör seçiniz? diyor. ya sorun nerde olabilir?

baha40n arkadaşım seni bir kaç gündür takıp ediyorum.. helal olsun sana vallah... o kadar kişiye yardımın dokundu... cidden... Allah ne gönlün varsa versin inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahcidrom -- 2 Haziran 2008; 16:09:45 >

baha40n

2 Haziran 2008; 17:23:26 

Boot Neuter yükledin mi telefonuna?
Bugün ben de bu programı çalıştırıp "malumdur ki cihazı yeni Restore ettim :)" 3.9'dan 4.6'ya çıkarayım dedim ama işlem bitmeden sanırım programdan çıktım ve bana da 3-5 dk kadar servis yok dedi.Hatta tamir gerekiyor vs yazdı.Düşündüm ve sorunun Boot Neuter programından kaynaklandığı bilinciyle tekrar 4.6 için flash dedim 3-4 dk sonra cihazı kapatıp açtığımda şebeke tekrar geri geldi.
Baseband bi şekilde zarar görmüş olabilir.
Madem telefonunu kayıt ettirdin o zaman bir kez daha Restore edeceğiz.
Bunun akabinde yine senin için bir maraton başlıyor.
Senin simkartı görememe gibi bir durum da olabilir demiştik yanılmıyorsam.
Bu işi çözeceğiz inşallah

mehmetix51

2 Haziran 2008; 19:01:50 

ya baha kardeş ben senin dediğin gibi iphonemin imei nosunun kayıtlı olup olmadığına baktım kayıtlı olmadığı yazıyor ancak iphonemi tukcell hattıyla yaklaşık iki aydır sorunsuz kullanıorum.Anlamadım gitti??Cevap yazarsan sevinirim.

PlayStation3 40 GB Pal & Uncharted Drake's Fortune & Pes 2008 & GTA 4 & Ratchet Clank Tools of Destruction

PSN:mehmetix51

Apple İphone 8 GB 2.0.1

baha40n

2 Haziran 2008; 20:32:45 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetix51

ya baha kardeş ben senin dediğin gibi iphonemin imei nosunun kayıtlı olup olmadığına baktım kayıtlı olmadığı yazıyor ancak iphonemi tukcell hattıyla yaklaşık iki aydır sorunsuz kullanıorum.Anlamadım gitti??Cevap yazarsan sevinirim.

Anlaşılan sen bu durumdan haberdarsın :)
Şimdi şöyle bir şey var. Telekom'un bunu tespit etme işi tamamen elektronik sistemlerle yapıldığı için piyango ne zaman vurur bilemezsin. Ama vuracaktır emin ol :)
Bu arada bir şey dikkatimi çekti ve onu bir türlü yazmak istedim ama fırsat veya mevzu olmadı.Ama şimdi tam yeri iken yazayım bari :)
Dikkat ederseniz arkadaşların servis yok şikayetleri hep Restore'den sonra oluyor. Acaba diyorum, Restore işi bu algılamayı tetikliyor mu? o zaman dikkat et, sakın Restore falan yapayım deme :) Şaka bir yana ama bu gelişmelerden aldığım izlenim malesef bu yönde :(
Senin meselene gelince,ne diyeceğimi bilemiyorum :) Aslında ne diyeceğimi biliyorum da, sana zor gelmesin, olmasın diye söylemek te istemiyorum. Fakat sürprizlere de hazırlıklı ol derim :)
Telekom bu,ne zaman ne yapacağı belli olmaz :) Demedi deme. Kapatırlar,hem de hiç ikaz göndermeden.Onun içindir ki tedbirini al ve kayıt ettirme çözümlerini ara.Ola ki Telefonun tam lazım olacağında kapatırlar bi de uğraş dur. Kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 2 Haziran 2008; 20:35:41 >

mehmetix51

2 Haziran 2008; 21:59:24 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetix51

Anlaşılan sen bu durumdan haberdarsın :)
Şimdi şöyle bir şey var. Telekom'un bunu tespit etme işi tamamen elektronik sistemlerle yapıldığı için piyango ne zaman vurur bilemezsin. Ama vuracaktır emin ol :)
Bu arada bir şey dikkatimi çekti ve onu bir türlü yazmak istedim ama fırsat veya mevzu olmadı.Ama şimdi tam yeri iken yazayım bari :)
Dikkat ederseniz arkadaşların servis yok şikayetleri hep Restore'den sonra oluyor. Acaba diyorum, Restore işi bu algılamayı tetikliyor mu? o zaman dikkat et, sakın Restore falan yapayım deme :) Şaka bir yana ama bu gelişmelerden aldığım izlenim malesef bu yönde :(
Senin meselene gelince,ne diyeceğimi bilemiyorum :) Aslında ne diyeceğimi biliyorum da, sana zor gelmesin, olmasın diye söylemek te istemiyorum. Fakat sürprizlere de hazırlıklı ol derim :)
Telekom bu,ne zaman ne yapacağı belli olmaz :) Demedi deme. Kapatırlar,hem de hiç ikaz göndermeden.Onun içindir ki tedbirini al ve kayıt ettirme çözümlerini ara.Ola ki Telefonun tam lazım olacağında kapatırlar bi de uğraş dur. Kolay gelsin :)
ama ben senin dediğin gibi daha önсe restore ettim genede birşey olmadı!garip iş???

PlayStation3 40 GB Pal & Uncharted Drake's Fortune & Pes 2008 & GTA 4 & Ratchet Clank Tools of Destruction

PSN:mehmetix51

Apple İphone 8 GB 2.0.1