Ben ZiPhone ile 1.1.4 IPhone'umu kırdım ama No Sim diyor Sim'i gormuyor nedendir ?
IPHONE'DA IMEI ÖĞRENMEK - ŞEBEKE KAYBOLMASI, OLMAMA SORUNU
Telefonunuza *#06# yazarak IMEI numarasını görecek ve IPhone' un arkasında bulunan numarayla eşleştiriniz. Numaraların aynı olması gerekmektedir.
Aksi halde klonlu bir telefon sahibi olduğunuzu üzülerek belirtmek durumundayım. Şayet bu numaralar tutuyorsa, işte o zaman da http://imei.tk.gov.tr/node/56 adresine giderek,telefonunuzun kayıtlı olup olmadığını kontrol ediniz. Kayıt bulamazsanız,cihazınızın servis yok demesi bu yüzdendir.Açtırmak için en kısa zamanda oparatörünüzle irtibata geçerek bu sorunu halledin.
Ben ZiPhone ile 1.1.4 IPhone'umu kırdım ama No Sim diyor Sim'i gormuyor nedendir ?
IPHONE'DA IMEI ÖĞRENMEK - ŞEBEKE KAYBOLMASI, OLMAMA SORUNU
Telefonunuza *#06# yazarak IMEI numarasını görecek ve IPhone' un arkasında bulunan numarayla eşleştiriniz. Numaraların aynı olması gerekmektedir.
Aksi halde klonlu bir telefon sahibi olduğunuzu üzülerek belirtmek durumundayım. Şayet bu numaralar tutuyorsa, işte o zaman da http://imei.tk.gov.tr/node/56 adresine giderek,telefonunuzun kayıtlı olup olmadığını kontrol ediniz. Kayıt bulamazsanız,cihazınızın servis yok demesi bu yüzdendir.Açtırmak için en kısa zamanda oparatörünüzle irtibata geçerek bu sorunu halledin.
Imei numarasına baktım aynı o ondan başka bi sorun olabilirmi ? Daha once bi iphone daha kırmıştık arkadaşla onda bole bi sorun olmamıştı ZiPhone'dan kırdı Sim kartını taktı direk çalıştı hemde IMEI'i daha kayıt ettirmemişti bi yerde hata yapıyor olabilirmiyim ama dediğim giib telefon acılıyor no sim card installed diyor
Simkartın takılı değil ya da takılı ama simkartını okumuyor cihaz.Başka bir simkart takarak bunu deniyebilirsin.Simkartında arıza sözkonusu olabilir. Farklı bir oparatör veya değişik bir simkartla tekrar deneyiniz o zaman.Yazılan arıza. sadece simkartla ilgilidir,belki de servis yok demesinin nedeni simkarttır.Durum şimdilik bu şikayete göre böyle görünüyor.
i-Phone'umun ana ekranına daha sonra kolay erişebilmem için bazı internet sitelerinin kısayollarını ekledim.öreğin bir sitenin belli bir sayfasına ulaşmak için, o sayfada iken "ana ekrana ekle" butonu vasıtası ile ana ekrana attım.istemediklerimi nasıl silebilir ya da kaldırabilirim?
i-Phone'umun ana ekranına daha sonra kolay erişebilmem için bazı internet sitelerinin kısayollarını ekledim.öreğin bir sitenin belli bir sayfasına ulaşmak için, o sayfada iken "ana ekrana ekle" butonu vasıtası ile ana ekrana attım.istemediklerimi nasıl silebilir ya da kaldırabilirim?
yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Saygılarımla.
Bu konu 1. sayfada vardı.oraya baksaydınız keşke :) Şu şekilde kaldırırız; KISAYOLLARI ANASAYFADAN KALDIRMAK Simgelerin yerini değiştirecekmişiz gibi herhangi bir simgeye sürekli basıyoruz.Simgeler oynamaya başladığında,parmağımızı bırakıyor ve hangi kısayolu kaldıracaksak,onun üzerindeki çarpı işaretine tıkladığımızda,çıkan pencerede sil'e tıklıyoruz.Hepsi bu kadar. Ayrıca,size pm göndermiştim bu konuda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 28 Mayıs 2008; 14:49:03 >
Baha abi olmuyor ya delirecem Ziphone ile kırıyorum telefonu menuye heryere girilio ama sim card takmama rağmen no simcard installed diyor
Yukarıda izah ettim ama sen bunlara hiç bir cevap vermeden direkt olarak yapamadığını, olmadığını ifade ediyorsun. Öncelikle sakin olmak lazım.:) Simkartını tanımadığı kesin.Başka simkart denedin mi?Büyük bir ihtimalle simkartın zarar görmüş gibi. Başka bir simkart bulup bi de öyle dene. Ne yapıyorsun da olmuyorbunu da bize izah et ki nerede kaldık onu bilelim :)
Baha abi olmuyor ya delirecem Ziphone ile kırıyorum telefonu menuye heryere girilio ama sim card takmama rağmen no simcard installed diyor
Yukarıda izah ettim ama sen bunlara hiç bir cevap vermeden direkt olarak yapamadığını, olmadığını ifade ediyorsun. Öncelikle sakin olmak lazım.:) Simkartını tanımadığı kesin.Başka simkart denedin mi?Büyük bir ihtimalle simkartın zarar görmüş gibi. Başka bir simkart bulup bi de öyle dene. Ne yapıyorsun da olmuyorbunu da bize izah et ki nerede kaldık onu bilelim :)
Başka sim kartta taktım No SIM yazio sol ustte..Acaba kırmadamı hata mı yaptım ? 16GB'lik 1.1.4 İphone'du ziphonedan kırdım Menu acılıyor dediğim gibi ama Sim Cardı gormuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulgezen -- 28 Mayıs 2008; 23:11:43 >
Başka sim kartta taktım No SIM yazio sol ustte..Acaba kırmadamı hata mı yaptım ? 16GB'lik 1.1.4 İphone'du ziphonedan kırdım Menu acılıyor dediğim gibi ama Sim Cardı gormuyor
Bak böyle olunca karşılıklı fikir alışverişi yapabiliyoruz.:) Anlattığın kadarıyla simkart'larda bir sorun yok gibi.IPhone'da sanırım Simkart'ının devrelerine değen tırnaklarında sorun var.Hiç böyle bir şikayet almamıştık.Şahsen ben duymadım.Belki içini açarak bu öğrenilebilir ama onu da, bu işlerden anlayan birinin yapması gerekli diye düşünüyorum.Sorun yazılımsal veya donanımsal değil,mekanik gibi görünüyor.En azından ben böyle bir yorum yapıyorum.Arkadaşlar ne der bilemiyorum.Başına bu tür bir olay gelmiş olan var mı bilemiyorum. Ama dediğim gibi,içini açmakta usta bir arkadaşa gösterip o tırnaklara,kontaklara bakılmasında fayda var diyorum.Bir temassızlık sözkonusu gibi algılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 28 Mayıs 2008; 23:35:55 >
herkese selam benim sormak istediğim bir kaç şey var gerçi konunun başında var diceksiniz ama bana çok karışık geldi şimdi öğrendiklerim doğrumu bana yardımcı olursanız sevinirim. 1. iphonu ilk aldığımızda önce restore ediyoruz . 2. ziphone ile kırıyoruz. 3 . ? işte bından sonra bende kayış kopuyo ben ekran koruyucu falan istemiyorum ben sadece telefonumda sim kartan kopyalamayı , arandığım zaman isimlerin görünmesini , wifii ,flan gibi. eğlenceli olması benim için önemli değil şu an be telefonu kullanırken sorunla karşılaşmamam için temel yüklemeler nelerdir bana bunu söylicek arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim .
herkese selam benim sormak istediğim bir kaç şey var gerçi konunun başında var diceksiniz ama bana çok karışık geldi şimdi öğrendiklerim doğrumu bana yardımcı olursanız sevinirim. 1. iphonu ilk aldığımız