Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPHONE KURULUM, sorunsuz program ve oyunlar.Yok yok :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: Poyrazcr
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Cevap: IPHONE KURULUM, sorunsuz program ve oyunlar.Yok yok :) Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aston

17 Mayıs 2008; 0:49:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Orjinalden alıntı: aston

arkadaşlar bi sorun var installer dan bir şey yüklemeye çalıştığımda çoğu zaman packages download faield hatası verip duruo sinir etti walla bi türlü düzelmiyor bazen hangi program veya oyun yüklemeye kalksam takılıyor sanki bir de bu esanada e harfınin yanında yüklediğini gösteren simge dönüp duruyor..sourceları refresh liyorum kesiliyor ama yinede aynı programı yüklemeye kalktığımda aynı hatayı veriyor....bi çözüm varmı ne bilim bi türlü düzelmedi...

iphone nu tamamen kapat ve ac olmazsa bir kez daha refresh yap sonra instal yapiniz.olmamasi icin bir neden yoktur :)

akşam wifi olan mekanda deneme fırsatı buldum tekrar ve bu sefer düzeldi sorunsuz indirdi...okulda denediğimde ttwinet üzerinden bağlanıyorum acaba ondan bi sorun mu yapıyor anlamadım gitti...

MONSTER T74HEL801
SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

Enıac

17 Mayıs 2008; 1:51:38 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Baha merhaba ben installerden oyun yüklüyorum ve oyunun iconun tıklıyorum oyun açılıyor 1 saniye kadar sonra ana menüye dönüyor.Acaba oyunları oynayabilmem için bi patch gibi birşeymi yüklemem lazım (NES gibi birşeymi acaba?).
saygılar....

Hangi oyunu yukluyorsun bilemiyorum ama genelde oyunlarda boyle bir sorun olmuyor.
oyunu uninstal et ve yeniden instal edin ama instalden once cihazi kapayip aciniz.
Baska programlarda da yapiyorsa bizim 1. Sayfadakirestore yiyapiniz ama backup aldiktan sonra bu daha kolay ve emin bir yoldur.

Bahacım restore yapmadan bi oyun yükledim açılıyor oyunun ismi ragingthunder.Ama bi iki oyun yükledim onlar açılıp hemen masa üstüne geliyor oyunların ismi Zune2,nes,fivedice...neden böyle yapıyorlar.kusurabakma arkadaşım acamiyiz meşgul ediyorum ama :(

-ENIAc...Herşeyin Başlangıcı O Oldu...
levent_cc

17 Mayıs 2008; 4:03:44 

Aynı sorun bende de oluyor. Bir süre sonra tekrar deniyorum düzeliyor.
quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bi sorun var installer dan bir şey yüklemeye çalıştığımda çoğu zaman packages download faield hatası verip duruo sinir etti walla bi türlü düzelmiyor bazen hangi program veya oyun yüklemeye kalksam takılıyor sanki bir de bu esanada e harfınin yanında yüklediğini gösteren simge dönüp duruyor..sourceları refresh liyorum kesiliyor ama yinede aynı programı yüklemeye kalktığımda aynı hatayı veriyor....bi çözüm varmı ne bilim bi türlü düzelmedi...

iphone nu tamamen kapat ve ac olmazsa bir kez daha refresh yap sonra instal yapiniz.olmamasi icin bir neden yoktur :)

akşam wifi olan mekanda deneme fırsatı buldum tekrar ve bu sefer düzeldi sorunsuz indirdi...okulda denediğimde ttwinet üzerinden bağlanıyorum acaba ondan bi sorun mu yapıyor anlamadım gitti...

MSI MegaBook M675 AMD Turion64 X2 1.8GHz 2048 MB 120GB nVidia Go7600
Sony DCR-HC96E
Fuji S8000 fd
HTC Touch Cruise
I-Phone
aston

17 Mayıs 2008; 12:01:46 

@levent_cc
ben şöyle düşünüyorum kendi açımdan okulda kullanmakta olduğum ttwinet direk olarak bağlanmıyor ve internet sayfası üzerinden bağlanıyor ve safariden çıkınca tekrarlamak gerekebiliyor işlemi installer a girdiğimde ise direk bağlı gözüküyor ama arada kesilme oluyor sinyalde o yüzden olabilir bence çünkü yurtta denedim sorunsuz yükledi çatır çatır..

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

dreamman115

17 Mayıs 2008; 12:08:57 

quote:

@levent_cc
ben şöyle düşünüyorum kendi açımdan okulda kullanmakta olduğum ttwinet direk olarak bağlanmıyor ve internet sayfası üzerinden bağlanıyor ve safariden çıkınca tekrarlamak gerekebiliyor işlemi installer a girdiğimde ise direk bağlı gözüküyor ama arada kesilme oluyor sinyalde o yüzden olabilir bence çünkü yurtta denedim sorunsuz yükledi çatır çatır..

ttwinet nasıldı tam hatırlamıorm ama mesela bizim okulun wifisinde misafir bölümünden girmek zorunda kalıyorum iphone oldugu için bazı ayarları yapamıoyrum neyse ordan girince ilk girdiginizde safariden bir sayfa açılıyor ve kullanıcı sözleşmesi geliyor safariyi açıp onu kabul edene kadar interneti kullanamıyorsunuz ttwinet te kullandım ama onda böle bir sey warmıydı hatırlamıorum onda sadece safari kullandım

aston

17 Mayıs 2008; 12:14:43 

aynen ttwinet sayfası açılıyor ve iki seçenek var biri free biri de ttwinet abone olan kullanıcılar için..free seçeneğinden sonra hizmet no kullanıcı adı ve parola yı yazdıktan sonra interneti kullanabiliyorsunuz.yanlız internet açılmadan da ttwinet ip no verdiğinden bağlantı var gözüküyor ama veri akışı olmuyor installer a direk giriş oluyor ben o yüzden kaynaklandığını düşünüyorum

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Mayıs 2008; 22:44:17 

quote:

quote:

quote:

Bazı bağlantılar oxözellikle paylaşıma kapatılmış ya da kimi erişimler engellenmiş olduğundan sizlerin x verilerine veya download vs yapmanıza izin vermeyebilir.Bunun için emin olduğunuz bağlantıda denedikten sonra karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır.
Bu arada istanbul'a geldim ve ayağımın tozuyla sayfaya girip yazdıklarınıza cevap yazmaya çalışıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 17 Mayıs 2008; 22:43:59 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
aston

18 Mayıs 2008; 0:47:00 

hoşgeldiniz o zaman

cevaplar için sağolun söyledikleriniz gayet açıklayıcı bilgiler...benim bi sorum daha var iphone için kullandığım kulaklık haricinde farklı bir kulaklık kullanmak istiyorum..bu kulaklıklar kulağı baya rahtsız ediyor bi süre sonra..bunun için piyasayı biraz araştırdım ve ya 20 ytl ye bi dönüştürücü almam lazım heralde ya da paraya kıyıp iphone ile uyumlu bir kulakiçi kulaklık almak lazım...öneriniz varmıdır bu konuda??

birde telefona customize ı yükledim fakat 1.1.2 versiyonda olduğu gibi iconların yerlerini ve sıralarını bi türlü değiştirme yapamadım.bunun için iconların üzerine uzunca basınca titreyip değişime izin veriyor onu biliyorum... contacts ı direk springboard atmak istiyorum ama bi türlü yapamadım...nasıl yapılır bu işlem...1.1.2 de bu işlem customize ile çok rahat yapılıyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aston -- 18 Mayıs 2008; 0:55:04 >

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

18 Mayıs 2008; 15:21:07 

quote:

hoşgeldiniz o zaman

cevaplar için sağolun söyledikleriniz gayet açıklayıcı bilgiler...benim bi sorum daha var iphone için kullandığım kulaklık haricinde farklı bir kulaklık kullanmak istiyorum..bu kulaklıklar kulağı baya rahtsız ediyor bi süre sonra..bunun için piyasayı biraz araştırdım ve ya 20 ytl ye bi dönüştürücü almam lazım heralde ya da paraya kıyıp iphone ile uyumlu bir kulakiçi kulaklık almak lazım...öneriniz varmıdır bu konuda??

birde telefona customize ı yükledim fakat 1.1.2 versiyonda olduğu gibi iconların yerlerini ve sıralarını bi türlü değiştirme yapamadım.bunun için iconların üzerine uzunca basınca titreyip değişime izin veriyor onu biliyorum... contacts ı direk springboard atmak istiyorum ama bi türlü yapamadım...nasıl yapılır bu işlem...1.1.2 de bu işlem customize ile çok rahat yapılıyordu...

Hoşbulduk :)
Kulaklık konusunu hiç araştırmadım ve mesleğim icabı telefonumu hep titreşimde kullanırım.
Bu konuyla ilgili yine DH'de yayımlanmış bazı yazılar vardır bi araştır istersen.
http://forum.donanimhaber.com/m_566879/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_16135690/mpage_1/key_//tm.htm#16135690
İcon'ların yerini ve dizilişlerini söylediğin yöntemle değiştirebilirsin.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
aston

18 Mayıs 2008; 15:36:03 

icon yerleri üzerine uzun süre basınca değişiyor benim dediğim olay springboard da olmayan contacts ı ikon haline getirmek bu nasıl yapılıyor 1.1.4 onu bilmiyorum...

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

baha40n

18 Mayıs 2008; 16:11:10 

quote:

icon yerleri üzerine uzun süre basınca değişiyor benim dediğim olay springboard da olmayan contacts ı ikon haline getirmek bu nasıl yapılıyor 1.1.4 onu bilmiyorum...

1.1.2 versionda bunu bir programla yapabiliyordun ama 1.1.4 version da ise, mevcut olan sistemle bunu o program olmadan yapabiliyorsun.

aston

18 Mayıs 2008; 16:47:08 

nasıl yapıcam anlatabilirmisin?

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

baha40n

18 Mayıs 2008; 17:07:54 

quote:

nasıl yapıcam anlatabilirmisin?

Şimdi, senin yapmak isteyip te yapamdığın nedir onu tam olarak anlamış değilim.Yani IPhone'un versionu ne? Eğer 1.1.2 ise o zaman dediğin işlemi yapacak bir program yüklemen gerekiyor ama 1.1.4 version ise bunu yapman için bi şeye gerek yok zaten bir ikonun üzerinde birkaç sn durunca ve ikonlar oynamaya başladığında ikonları yer değiştiriliyor,sıralama yapabiliyorsun.Bunun dışında anlaşılmayan veya anlatmak istediğin bir şey var mıdır? :)

aston

18 Mayıs 2008; 17:11:21 

anlaşamadık bi türlü... benim telefonun versiyon 1.1.4...ben phone seçeneğine tıkladığın zaman alt dock ta çıkan contacts ı springboard a icon olarak göndermek istiyorum...abimin telefonda bu işlemi yapmıştım customize ile versiyon 1.1.2 di onun telefonun...kendi telefonuma customize ı kurdum fakat öyle bir seçenek bulamadım...anlatabilmişim umarım ne yapmak istediğimi..

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

baha40n

18 Mayıs 2008; 17:12:26 

Aynı anda beraber yazmışız :)
Customize programını kurup istediğin contacts'ı görünür yapıp ikon haline getirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 18 Mayıs 2008; 17:12:59 >