Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iPhone 1.1.4v Sorunsuz kurulum, program ve oyunlar. Yok yok :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: eXpErT_
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Cevap: iPhone 1.1.4v Sorunsuz kurulum, program ve oyunlar. Yok yok :) Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Mayıs 2008; 23:18:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: aston

arkadaşlar bi şe sorucam dün kırdığım iphone nun bugün sim takıldığında summerboard da bulunan sms safari vs gibi ikonların isimleri yazmıyormuş şimdi aradılar ve söylediler.ben dün summerboard programını yüklemiştim ondan olabilirmi?

SMBPrefs yani Summerboard ayarlarıyla oynamışlardır.Ya resetlemişlerdir ya da Advanced ayarları var onlarla oynamışlardır.Deneme yanılma ile düzeltirseniz eski haline gelir.Hem istediğiniz Tema'yı seçmiş olursunuz.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Mayıs 2008; 23:23:42 

quote:

Orjinalden alıntı: exe_genesis

Klavye ile birşeyler yazarken otomatik olarak gelen "T9 gibi" harflere kesin çözüm
Safari Ingilizce oldugu icin siz Turkce birsey yazarken,Klavye otomatik olarak tamamlama ozelligini kullanip sizi istemediginiz seyler yazmak zorunda birakiyor.Bu otomatik tamamlama ozelligi kapatmak icin installerdan kb2 adli uygulamayi indirirseniz bu ozelligi kapatmak mumkun. Kb2 icin source gerekmiyor her installerda vardir. Bu uygulamayi yukledikten sonra ekrana yeni birsey gelmiyor.
Bu uygulamayi aktif hala getirmek icin; Settings (Ayarlar) > General (Genel) > Keyboard (Klavye) i takip edin. Keyboarda girdikten sonra Enable Autocorrectioni "Off" haline getirin.

normal birine mesaj yazarken nasıl kapatıyorduk bu özelliği. sources e bişi ekliyorduk galiba yardımcı olurmusnuz :(

Özelliği kapatmak istiyorsanız,yani otomatik harflerin gelmesini istemiyorsanız,yukardaki yazılanları uygulayacaksınız.Eğer açmak istiyorsanız da bunun tam aksini yapacaksınız.:) Ayrıca sources'e bi şey eklemiyoruz.Sadece Tweaks 1.1.1'den Kb2'yi instal ediyoruz.Bunun simgesi olmuyor ama işimizi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 7 Mayıs 2008; 0:49:00 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
aston

6 Mayıs 2008; 23:33:15 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

arkadaşlar bi şe sorucam dün kırdığım iphone nun bugün sim takıldığında summerboard da bulunan sms safari vs gibi ikonların isimleri yazmıyormuş şimdi aradılar ve söylediler.ben dün summerboard programını yüklemiştim ondan olabilirmi?

SMBPrefs yani Summerboard ayarlarıyla oynamışlardır.Ya resetlemişlerdir ya da Advanced ayarları var onlarla oynamışlardır.Deneme yanılma ile düzeltirseniz eski haline gelir.Hem istediğiniz Tema'yı seçmiş olursunuz.

aynen summerboard programı ile alakalıymış çözmüşler...teşekkürler...

MONSTER T74HEL801
SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

baha40n

7 Mayıs 2008; 14:44:06 

Aklın yolu birdir :) İnsanlar zorda kaldıkça bir şeyler öğreniyorlar.Başka türlü bilgi sahibi olacağımız yoktur.:)

satanic

7 Mayıs 2008; 19:13:48 

arkadaşım gercçekten saol yane sayende fıstık gıbı kurdum iphone ellerın ve gozlerın dert gormesın

aston

7 Mayıs 2008; 19:55:41 

@baha40n bi sorum olucak; bu 'dropcopy' programını iphone a kurdum ama çalıştıramadım bir türlü wifi üzerinden m yoksa bluetooth üzerinden mi çalışıyor bu konuyu biraz aydınlatırsan sewinirim.belli bi ayarmı var acaba

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

baha40n

7 Mayıs 2008; 23:38:14 

DropCopy programı,Müzik,Resim vs gönderme için bluetooth üzerinden sadece programın kurulu olduğu Telefonlara gönderilebiliyor. 3 İphone arasında denedim, mesafe de 30 mt kadar vardı.5 mb dosyayı 5 sn gönderdi.Ancak şöyle bir durum var ki internete bağlı olmanız gerekiyor,yoksa birbirlerini görmüyorlar.İphone lerin ismi olmasına rağmen null olarak görüyor.Bluetooth işlemi ise bizim anladığımız manada çalışmıyor.Bluetooth sadece kulaklıkta kullanılıyor.

aston

7 Mayıs 2008; 23:55:53 

okk teşekkür ederim verdiğin bilgiler için neyse yinede gerekir ara sıra o zaman ama internet bağlantısı istemesi biraz kısıtlamış tabii....

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

baha40n

8 Mayıs 2008; 0:08:12 

Veri göndermesi gerçekten çok hızlı ama bu Resim ve Müzik'leri göndermek için farklı programlar da var.

SpacconE

8 Mayıs 2008; 11:01:53 

quote:

quote:

quote:

aynen summerboard programı ile alakalıymış çözmüşler...teşekkürler...

bende de aynı sorun var summerboard yüklü ikonların isimleri gözükmüyor.Summerboardın ayarlarına girdim bütün seçenekler aktif durumda kurcaladım kurcaladım bulamadım bi yardım eder misiniz bilen arkadaslar lütfen

Aklım deme,fikrim deme hepsini öldür;o çöl gibi görünse de o göl diyorsa göldür...
baha40n

8 Mayıs 2008; 14:13:40 

quote:

Orjinalden alıntı: SpacconE

bende de aynı sorun var summerboard yüklü ikonların isimleri gözükmüyor.Summerboardın ayarlarına girdim bütün seçenekler aktif durumda kurcaladım kurcaladım bulamadım bi yardım eder misiniz bilen arkadaslar lütfen

Bendeki ayarlar şöyle;
SMBPrefs'i aç+Theme=Default+Walpaper,Btatus Bar,İcons,Dock ve Advanced'in altındaki Wallpaper işaretli.Alttaki diğer 3 seçenek boş.İstersen bi en alttaki restrat'a bas ve bu ayarları yap.Aslında onları deneme yanılma yöntemiyle daha güzel bulursun.

parodiemo

8 Mayıs 2008; 14:30:54 

arkadaşlar herkese selam...

ben telefonu başka birine kırdırmıştım sonrada baha arkadaşımın emekleri sağolsun gerekli gereksiz bütün programları yükleyip gayet güzel bi alete sahip oldum fakat telefonu pasaporta kaydettirme olayında biraz geç kaldım. yasal uyarı geldi 1 hafta süre tanıdı bende maalesef son gün işlemleri yaptırabildim. IMEI kayıt altına alındı fakat geç kaldığım için şu anda servis alamıyorum hattımdan (avea) takip merkeszide birkaç gün sürer bu işlem diyor sinir oldum.

şimdi bu kadar teknık bilgi içinde en yüzeysel soruyu soruyorum hazır olun
telefonsuz kaldığım için kartımı başka telefona takcam ama sim kartını çıkaramıyorum arkadaş deli oldum.
e kibar telefon bide zorlayınca elimde kalmasından korkuyorum. iğne ataç falan neyse nası açcam ben bu kapağı be

So say we all

8 Mayıs 2008; 14:56:36 

quote:

Orjinalden alıntı: parodiemo

arkadaşlar herkese selam...

ben telefonu başka birine kırdırmıştım sonrada baha arkadaşımın emekleri sağolsun gerekli gereksiz bütün programları yükleyip gayet güzel bi alete sahip oldum fakat telefonu pasaporta kaydettirme olayında biraz geç kaldım. yasal uyarı geldi 1 hafta süre tanıdı bende maalesef son gün işlemleri yaptırabildim. IMEI kayıt altına alındı fakat geç kaldığım için şu anda servis alamıyorum hattımdan (avea) takip merkeszide birkaç gün sürer bu işlem diyor sinir oldum.

şimdi bu kadar teknık bilgi içinde en yüzeysel soruyu soruyorum hazır olun
telefonsuz kaldığım için kartımı başka telefona takcam ama sim kartını çıkaramıyorum arkadaş deli oldum.
e kibar telefon bide zorlayınca elimde kalmasından korkuyorum. iğne ataç falan neyse nası açcam ben bu kapağı be

hiç tırsma bır tane toplu ıgne veya atacla korkmadan bastır hemen acılır

Palit 9600 GT-----1*2gb OCZ ram Reaper HPC---------AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.0 GHz) 2MB 940pin-D.Core-----------
Seagate 250 GB 7200 RPM 16MB SATA2 NCQ-----------Epox nVidia nf4 4X EP-MF4-J3-----------500 gb Western digtal mybook2 external-----------Aopen H600B B27 350W ATX Kasa (Siyah)--------Samsung 2232bw
baha40n

8 Mayıs 2008; 16:53:11 

Topluiğne veya ataç olabilir.Topluiğne'nin ucu sivri olduğundan belki tırnağı attıramıyabilirsin ama ataç'la rahatlıkla bastırıp '1cm kadar' simkart'ı yukarı doğru attırabilirsin.Zorlamana gerek yok zaten ileri doğru bastırdığında kendisi atacaktır yukarıya.

SpacconE

8 Mayıs 2008; 17:17:08 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SpacconE

Bendeki ayarlar şöyle;
SMBPrefs'i aç+Theme=Default+Walpaper,Btatus Bar,İcons,Dock ve Advanced'in altındaki Wallpaper işaretli.Alttaki diğer 3 seçenek boş.İstersen bi en alttaki restrat'a bas ve bu ayarları yap.Aslında onları deneme yanılma yöntemiyle daha güzel bulursun.

Tamam dediğin gibi ayarlayınca düzeldi.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpacconE -- 8 Mayıs 2008; 17:16:55 >

Aklım deme,fikrim deme hepsini öldür;o çöl gibi görünse de o göl diyorsa göldür...