Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPHONE KURULUM, sorunsuz program ve oyunlar.Yok yok :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: karpuzmustafa
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Cevap: IPHONE KURULUM, sorunsuz program ve oyunlar.Yok yok :) Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Nisan 2008; 15:03:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu linkten indirebilirsin 162 mb civarında olması lazım. 1.1.4_4A102_Restore.ipsw İNDİR

Ayrıca, bunlara da ihtiyacın olacak.
1- İTunes i indir ve kur kendi sayfasından En son sürümü olabilir.
2- ZiPhoneWin-2.6b indir ve kur "www.ziphone.org'dan"

Kurulum işlemi için ise,yazılanları sırasıyla takip edersen,hiç bir sorunla karşılaşmadan çok kısa bir zamanda İPhone'ni çalışır vaziyete getirirsin.
Bir sıkıntı olursa buraya yazar, elimizden geldiği kadarıyla ben ve arkadaşlar yardımcı olurlar.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 29 Nisan 2008; 10:37:08 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Flexsible

26 Nisan 2008; 17:44:30 

valla benim için mükemmel bir geçiş oldu çok basit ve kolay bir geçiş. anlatılanları sırasıyla takip ederseniz sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Nisan 2008; 18:23:59 

Kırma işlemini ve programları sırasıyla kurup teşekkür eden arkadaşlara ben'de teşekkür ederim.
Sizlerin bu sözleri buradaki yazılanların doğruluğu anlamına gelmektedir.Bu sayfanın amacı, sadece İPhone konusunda yardım almak isteyen arkadaşlara yardım amaçlı hazırlanmıştır.
Sorusu ve takıntısı olan arkadaşlar,takıldıkları veya zorlandıkları bölümleri yazarlarsa,biraz daha çeki düzen verebilirim :)

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
9xgame

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 21:48:12 

Shift'e basılı tutup dosyayı seçiyorum, sonra resimdeki hatayı alıyorum

Intel Core 2 Duo T7500 2.2 GHz | Intel® 965PM Chipset | Intel® PRO/Wireless 4965 | 2x1 GB Kingston 800 MHz DDRII | 512 MB nVidia GF8600M GT DX10 | Realtek 10/100/1000 LAN | 56k V.92 Fax Modem | Dahili Kart Okuyucu 4.1 (SD/MMC/MS/MS PRO) | Seagate 160 GB 7200 RPM 8 MB Cache SATA | Matshita DVD-RW Dual Layer | 2.0 MP Dahili Web Cam | Vista Ultimate TR x64 | Bluetooth 2.1 + EDR
9xgame

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 22:47:31 

Dosyayı seçip değil de direk Restore dedim sonra diğer işlemleri yaptım oldu :) Teşekkürler

Intel Core 2 Duo T7500 2.2 GHz | Intel® 965PM Chipset | Intel® PRO/Wireless 4965 | 2x1 GB Kingston 800 MHz DDRII | 512 MB nVidia GF8600M GT DX10 | Realtek 10/100/1000 LAN | 56k V.92 Fax Modem | Dahili Kart Okuyucu 4.1 (SD/MMC/MS/MS PRO) | Seagate 160 GB 7200 RPM 8 MB Cache SATA | Matshita DVD-RW Dual Layer | 2.0 MP Dahili Web Cam | Vista Ultimate TR x64 | Bluetooth 2.1 + EDR
baha40n

26 Nisan 2008; 22:55:39 

İPhone'ni USB kablosuyla İTunes'e bağladığında, İTunes'de Summary yazan pencereyi seçeceksin.Parmağın Klavye'den Shift'e basılı vaziyetteyken, İTunes'den de Restore'ye basacaksın ve çıkan pencereden Firmware 1.1.4_4A102_Restore.jpsw dosyasının oldugu yeri bulup,dosyayı seçeceksin.İphone'nin İTunes'le bağlantılı olduğuna dikkat et.

gateway_15

27 Nisan 2008; 0:26:47 

arkadaşlar bu bootloader sorununu nasıl halledeceğiz? bir problem oluşturur mu değiştirmesek? baha40n arkadaşım rehber gerçekten güzel üst konu olması dileğiyle.. ayrıca bootloader sorununa da değinirsen makbule geçer

baha40n

27 Nisan 2008; 0:45:45 

iPhone Tools programı ile Bootloader’ı 3.9'dan 4.6′ya yükseltmek mümkün ama biraz tecrübeli olmak gerekiyor.Şimdilik 3.9'da kalması bi mahsur teşkil etmiyor.En azından ben şimdilik buna kafa yormuyorum.Yaygınlaşırsa ve kullananlar, aradaki farkı farkedip yazınca bizler de ona geçeriz :) Çünkü iyice anlaşılmadan yaptığımız testler,İphone'lerin kitlenmesine ve silbaştan yapılıp yedek almadığımız bilgilerin silinmesine sebep oluyor.En azından bu zamana kadar olan tecrübem, biraz daha beklememi söylüyor :)
Bootloader’ın 3.9 olması ile 4.6 olması arasındaki fark, 4.6 neredeyse her konuda çok daha sağlam ve açığı olmayan bir bootloader olma özelliğini taşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 27 Nisan 2008; 0:50:49 >

sannti

27 Nisan 2008; 0:52:29 

Şu türkçe q klavye çok makbule geçti. Çok sağol arkadaşım teşekkürler. Yalnız ben iplus2.0b ile kırdım telefonu sanırım benim de iphone tools'la BL'yi yükseltmem gerekli. Bildiğim kadarıyla şuan 3.9 fakeblank. Bunu ne zaman yapmak lazım veya yapmak zor bişey mi?

baha40n

27 Nisan 2008; 2:01:35 

İphone Tools

iPlus ile iPhone’unuzu Bootloader’ı yazılımsal olarak geri dönüşü olan bir yöntem ile kırıyorsunuz.
Fakat bu yönergenin sonunda 3.9fakeblank’ten 4.6 ya da 4.6fakeblank’e nasıl geçeceğinizi anlatan güzel bir çalışma. İşte bu işlemler için kullanacağınız program; iPhone Tools!

Ayrıntılar 1.sayfada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 27 Nisan 2008; 12:18:35 >

Flexsible

27 Nisan 2008; 11:35:45 

bu yönergeleri izlerken iphone bilgisayara bağlı olacak mı? veya itunes falan mı açık olacak? teşekkürler

baha40n

27 Nisan 2008; 11:39:18 

iPhone BossPrefs
BossPrefs'i yüklemek için izlenecek yol.
İnstallerde yüklü değilse,önce sources'e sleepers.net/iphonerepo yazın.Sonra İnstaller + Utilities'in içinde bulabilirsiniz.
BossPrefs'i ilk çalıştırıldığında EDGE, Wi-Fi, Phone, Bluetooth, SSH , Gmail gibi programları görürsünüz. Sağdaki düğmeleri kullanarak programlara istediğiniz komutu verebilirsiniz.

Ayrıntılar 1. sayfada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 27 Nisan 2008; 12:22:43 >

Flexsible

27 Nisan 2008; 11:48:49