Giriş | |
|
|
|
29 Temmuz 2008; 14:24:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: baha40n quote:
Orjinalden alıntı: Enıac Baha kardeşim bu 2.0 a daha geçemiyormuyuz (Geçenler var ama,biz seni bekliyoruz :))... Bi el atıver artık şu işe ben ve arkadaşlar iyice patlayacak duruma geldik Şu an için arkadaşlar 2.0 kullanıyorlar.Ben ise hala Zibri'yi beklemekteyim.Ancak o da 2.0 yöntemini açıklar ve aradaki kurulum ve kullanım sıkıntısız olursa,bi tercih yapıp onu kullanmaya başlayacağım.Sizler,isterseniz bu yöntemi kullanabilir,isterseniz diğer yöntemi bekleyebilirsiniz.Tercih meselesi. Baha hocam seni bekliyoruz.2.0 a geçtiğinde yeni bir başlık açarsın heralde? inşallah yakınzamanda geçersinde bizde rahat bir nefes alırız.kolay gelsin...
|
|
|
29 Temmuz 2008; 14:29:17
|
|
|
imtoo ipod computer transfer programında ve itunes ta film atamıyorum,hata veriyor...itunes ta şunu yazıyor "Attempting to copy to the disk "uğur" failed.The device timed out." telin ekranda "Sync in progress" yazmaya devam ediyo ama...ne sinir bişe kardeşim yaaaa
|
|
|
29 Temmuz 2008; 14:56:48
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ferhatugur imtoo ipod computer transfer programında ve itunes ta film atamıyorum,hata veriyor...itunes ta şunu yazıyor "Attempting to copy to the disk "uğur" failed.The device timed out." telin ekranda "Sync in progress" yazmaya devam ediyo ama...ne sinir bişe kardeşim yaaaa Cihazını tanımadığını söylüyor.Bunun için,bilgisayarını ve iphone'u restart yap.imtoo ipod computer programını kaldır ve tekrar kur.Gerekirse USB girişlerini değiştir ve kasanın arkasından bağla.Cihazını bi şekilde bilgisayarına tanıtman gerekiyor.
IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa. http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
|
|
|
|
|
29 Temmuz 2008; 15:04:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Enıac quote:
Orjinalden alıntı: Enıac Baha kardeşim bu 2.0 a daha geçemiyormuyuz (Geçenler var ama,biz seni bekliyoruz :))... Bi el atıver artık şu işe ben ve arkadaşlar iyice patlayacak duruma geldik Şu an için arkadaşlar 2.0 kullanıyorlar.Ben ise hala Zibri'yi beklemekteyim.Ancak o da 2.0 yöntemini açıklar ve aradaki kurulum ve kullanım sıkıntısız olursa,bi tercih yapıp onu kullanmaya başlayacağım.Sizler,isterseniz bu yöntemi kullanabilir,isterseniz diğer yöntemi bekleyebilirsiniz.Tercih meselesi. Baha hocam seni bekliyoruz.2.0 a geçtiğinde yeni bir başlık açarsın heralde? inşallah yakınzamanda geçersinde bizde rahat bir nefes alırız.kolay gelsin... Yeni bir başlık gerekir mi bilemiyorum ama sistem tam manasıyla stabil olana kadar ve installer geri gelene dek, 2.0'a geçmeyi düşünmüyorum.Geçmeyenlerin bi kaybı söz konusu mu acaba? Ben sanmıyorum ki böyle bir eksiklik olsun. Dileyen arkadaşlar tabi ki 2.0'a geçebilirler.Geçenlerin şikayetlerinin,artı ve eksilerinin neler olduğunu okuyor,ardından acaba şimdilik 2.0 a geçmeye değer mi diye de soruyorum. Tabi ki 2.0 kullanırken herkesin beklentisi farklı. Kimilerinin hevesle ve parasıyla satın aldığı ürünler 2.0 için kullanılmaya değer görüyor olabilir.Ben bir kaç değişiklik var diye stabil olan versionu değiştirip sıkıntılı bir sisteme geçmek istemem,arkadaşlara bunu tavsiye de etmem.Ha ilerde stabil olur,ne getirir,ne götürür onun hesabını yapar,geçmek gerekiyorsa o zaman da tadını çıkarırım.Benim için şu an 2.0 cazip değil.Beklemedeyim.
IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa. http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
|
|
|
|
|
29 Temmuz 2008; 15:36:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Enıac quote:
Orjinalden alıntı: Enıac Baha kardeşim bu 2.0 a daha geçemiyormuyuz (Geçenler var ama,biz seni bekliyoruz :))... Bi el atıver artık şu işe ben ve arkadaşlar iyice patlayacak duruma geldik Şu an için arkadaşlar 2.0 kullanıyorlar.Ben ise hala Zibri'yi beklemekteyim.Ancak o da 2.0 yöntemini açıklar ve aradaki kurulum ve kullanım sıkıntısız olursa,bi tercih yapıp onu kullanmaya başlayacağım.Sizler,isterseniz bu yöntemi kullanabilir,isterseniz diğer yöntemi bekleyebilirsiniz.Tercih meselesi. Baha hocam seni bekliyoruz.2.0 a geçtiğinde yeni bir başlık açarsın heralde? inşallah yakınzamanda geçersinde bizde rahat bir nefes alırız.kolay gelsin... Yeni bir başlık gerekir mi bilemiyorum ama sistem tam manasıyla stabil olana kadar ve installer geri gelene dek, 2.0'a geçmeyi düşünmüyorum.Geçmeyenlerin bi kaybı söz konusu mu acaba? Ben sanmıyorum ki böyle bir eksiklik olsun. Dileyen arkadaşlar tabi ki 2.0'a geçebilirler.Geçenlerin şikayetlerinin,artı ve eksilerinin neler olduğunu okuyor,ardından acaba şimdilik 2.0 a geçmeye değer mi diye de soruyorum. Tabi ki 2.0 kullanırken herkesin beklentisi farklı. Kimilerinin hevesle ve parasıyla satın aldığı ürünler 2.0 için kullanılmaya değer görüyor olabilir.Ben bir kaç değişiklik var diye stabil olan versionu değiştirip sıkıntılı bir sisteme geçmek istemem,arkadaşlara bunu tavsiye de etmem.Ha ilerde stabil olur,ne getirir,ne götürür onun hesabını yapar,geçmek gerekiyorsa o zaman da tadını çıkarırım.Benim için şu an 2.0 cazip değil.Beklemedeyim. Ewet hocam o zaman hebberar beklemedeyiz. hadi bakam
|
|
|
29 Temmuz 2008; 18:31:06
|
|
|
Iphone browser ile foto klasörüne fotolar yükledim ancak resimlerde hiçbiri gözükmüyor, tekara bakınca ordalar ama tel göstermiyor resimleri. Bir de melodi atmıştım iphone ringtone maker ile ve ayarlarda zil seslerine girince gözüküyordu hepsi, şimdi hepsi kayboldu, baktım browser ile hepsi orada duruyor ama tel göstermiyor. Nedendir? Hiçbir program yüklemedim, kaldırmadım, kendi kendine gitmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 29 Temmuz 2008; 20:43:45 >
|
|
29 Temmuz 2008; 20:54:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yalnizgurbetci baha hocam dediklerini yaprim okeyledi fakat kirmizi carpi isaretli kucuk bir pencere cikti icide (thr iphone could not be restored an unknown error occurred(20) yazdi ve simdi tlf kendi kapaniyor ve aciliyor elma logosu geliyor 4 5 saniye sonra usb kablosu cikiyir 1 2 dk sonra tekrar kapaniyor ayni islem oluyor surekli ayni hocam cabaladikca batiyorum galiba ltf yardim et neolur baha hocam Sen 2.0'a geçmişsin bile ama bazı şeyleri yanlış yaptığından 20 hatası alıyorsun. Bununiçin arkadaşların açmış oldoğu bu link'ten http://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm bakıp gerekli düzenlemelerini yapıbilirsin. Ben de hala zibri'yi bekliyorum. şu an arkadaşlar 2.0 kullanıyorlar.ikisi arasında kıyas yapıp,hangisi daha sorunsuz ve stabil ise onu kullanacağım. baha hocam verdigin linkten arkadaslarin gostermis oldugu yolu izledim ama simdide ekranda usb kablosu cikiyor ve ufak bir penceredede soyle yaziyor SIM LOCKED insezrtan unlocked and valid sim to activate iphone UNLOCK boyle bir yazi cikiyor unlock'a basiyorum pin kodunu istiyor giriyorum ekranda klavye cikiyor uzerindede (4)dilde acil arama anlamina gelen kelimeler yaziyor ayrica tlf usb kablosuna takipta itunesi actigimda ituneste THE SIM CARD INSERTED IN THIS IPHONE DOES NOT APPEAR TO BE SUPPORTED baslikli bir yazi cikiyor hangi yolu izlemeliyim baha hocam ayrica tlf nu 1.4 versiyonuna indirebilsem bende seninle birlikte zibriyi bekleyecem senin yanindan ayrilmayacam ama ne indire biliyorum nede cikarabiliyorum yardimlarini bekliyorum hocam
|
|
29 Temmuz 2008; 20:54:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: baha40n Benim için şu an 2.0 cazip değil.Beklemedeyim. Hoşgeldin Baha Hocam, Sana aynen katılıyorum Saygılarımla...
|
|
29 Temmuz 2008; 21:56:00
|
|
|
Slm arkadaslar bende itunes zedelerindenim 2 gun once telefon takili iken guncelleme yapayim mi diye sordu bende acelem vardi dalginlikla ok tusuna bastim ve 2.0 versiona cikti telefon ve malum kilitlendi simdi tekrar eski haline getiremiorum yardimci olabilir misiniz? Bilgisayarim MacBook ondan programlarin hepsinide bulamiorum bu konuda da yardimci olan olursa cok sevinirim saolun
|
|
30 Temmuz 2008; 0:05:35
|
|
|
arkadaşlar şu an telefonum elma logosunda dondu ne yapabilirim. yardım edebilirmisiniz.
|
|
30 Temmuz 2008; 1:38:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: zeplin34 arkadaşlar şu an telefonum elma logosunda dondu ne yapabilirim. yardım edebilirmisiniz. Resetle hard olarak olmadı ise restore yapman gerekbilir sistemde hata var saygılar
|
|
|
30 Temmuz 2008; 8:32:00
|
|
|
tşk. ama itunes ve ziphone tanımadı ne yapmam lazım
|
|
30 Temmuz 2008; 10:32:43
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tas7035 Iphone browser ile foto klasörüne fotolar yükledim ancak resimlerde hiçbiri gözükmüyor, tekara bakınca ordalar ama tel göstermiyor resimleri. Bir de melodi atmıştım iphone ringtone maker ile ve ayarlarda zil seslerine girince gözüküyordu hepsi, şimdi hepsi kayboldu, baktım browser ile hepsi orada duruyor ama tel göstermiyor. Nedendir? Hiçbir program yüklemedim, kaldırmadım, kendi kendine gitmişler. Onlar senin de gördüğün gibi oradadırlar,bi yere gitmemişlerdir.Telefonunu kapat aç görmen gerekir.Olmazsa en son yükledığin programın biriyle çakışma ihtimali olabilir.O da olmazsa farklı bir foto programı yükle veonunla bir resim çek ve öyle kontrol et gelmesi ve görünmesi gerekiyor.
|
|
|
|
|
30 Temmuz 2008; 10:38:24
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yalnizgurbetci quote:
Orjinalden alıntı: yalnizgurbetci baha hocam dediklerini yaprim okeyledi fakat kirmizi carpi isaretli kucuk bir pencere cikti icide (thr iphone could not be restored an unknown error occurred(20) yazdi ve simdi tlf kendi kapaniyor ve aciliyor elma logosu geliyor 4 5 saniye sonra usb kablosu cikiyir 1 2 dk sonra tekrar kapaniyor ayni islem oluyor surekli ayni hocam cabaladikca batiyorum galiba ltf yardim et neolur baha hocam Sen 2.0'a geçmişsin bile ama bazı şeyleri yanlış yaptığından 20 hatası alıyorsun. Bununiçin arkadaşların açmış oldoğu bu link'ten http://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm bakıp gerekli düzenlemelerini yapıbilirsin. Ben de hala zibri'yi bekliyorum. şu an arkadaşlar 2.0 kullanıyorlar.ikisi arasında kıyas yapıp,hangisi daha sorunsuz ve stabil ise onu kullanacağım. baha hocam verdigin linkten arkadaslarin gostermis oldugu yolu izledim ama simdide ekranda usb kablosu cikiyor ve ufak bir penceredede soyle yaziyor SIM LOCKED insezrtan unlocked and valid sim to activate iphone UNLOCK boyle bir yazi cikiyor unlock'a basiyorum pin kodunu istiyor giriyorum ekranda klavye cikiyor uzerindede (4)dilde acil arama anlamina gelen kelimeler yaziyor ayrica tlf usb kablosuna takipta itunesi actigimda ituneste THE SIM CARD INSERTED IN THIS IPHONE DOES NOT APPEAR TO BE SUPPORTED baslikli bir yazi cikiyor hangi yolu izlemeliyim baha hocam ayrica tlf nu 1.4 versiyonuna indirebilsem bende seninle birlikte zibriyi bekleyecem senin yanindan ayrilmayacam ama ne indire biliyorum nede cikarabiliyorum yardimlarini bekliyorum hocam Belki genel bir cevap olacak ve sanki ilgilenmiyormuşum,başından savuyormuş gibi bir görünüm arzetse de,öyle olmadığını belirtme | | | |