Giriş | |
|
|
|
26 Temmuz 2008; 10:00:41
|
|
|
bişe sormak istiyorum...ziphone un iphone a müdahale edememe gibi bi durumu var mı acaba??çünkü en son fake imei işlemi yaptım...kendi telefonumda sorun olmadı ama diğer cihazda ekranda yazılar geçerken birden telefon reset atıyo -diğer işlemlerde de böyle oluyo- ,tekrar yazılar geçiyo ekran işlem bitti diyo ama telefonda değişen bişey yok...iliberty diye bi program var,onunlada denedim aynı şeyi bootloader la ilgili işlem yaparken hata veriyo...bi türlü çıkamadım işin içinden peki versiyonu düşürüp sonra tekrar 114 yapabilir miyiz??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatugur -- 26 Temmuz 2008; 9:59:57 >
|
|
|
26 Temmuz 2008; 10:22:23
|
|
|
baha sorunun ne oldugunu anlamamissin tekrar anlatayim itunesten muzik yukleyecektim itunesi actigimda ufak bir pencere cikti intalle yaziyordu istale yaptim sonra telefonumda itunesle usb kablosu cikti tlf dili ingilizce oldu pin kodu istiyor pin kodunu giriyorum ekranda klavye resmi cikiyor acil aramalar yaziyor bu arada tlf bagliyken ituneste i phonun resmi cikiyorya eslesmesi icin once orda kendi ismin yaziyordu dun baska bisiy yaziyordu galiba tlf orjinal adi yaziyordu bende ituneste orayi tekrar kendi ismimi yazdim butun olay bu arkadasim ltf yardim et
|
|
26 Temmuz 2008; 10:46:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: baha40n Bu arada; arkadaşlar,benim bu hafta ev taşımam gerekiyor ve bir hafta kadar sorularınıza cevap veremeyebilirim.Çünkü,eve telefon hattı bağlanması ve ADSL'nin faliyete geçmesi,benim eve yerleşmem vs zaman alabilir ve vakit bulamayabilirim.Bunun için şimdiden hepinizden özür dilerim. Tabi foruma girer gelişmelere bakarım ama cevap konusunda ise kafam dağınık olduğundan cevap veremeyebilirim,lütfen mazur görünüz.Teşekkürler. Baha Hocam, Allah kolaylık versin zordur ev taşımak! Evi taşımadan çok yerleştirmek adamı bititrir iyi bilirim . Saygılarımla...
|
|
26 Temmuz 2008; 10:49:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yalnizgurbetci baha sorunun ne oldugunu anlamamissin tekrar anlatayim itunesten muzik yukleyecektim itunesi actigimda ufak bir pencere cikti intalle yaziyordu istale yaptim sonra telefonumda itunesle usb kablosu cikti tlf dili ingilizce oldu pin kodu istiyor pin kodunu giriyorum ekranda klavye resmi cikiyor acil aramalar yaziyor bu arada tlf bagliyken ituneste i phonun resmi cikiyorya eslesmesi icin once orda kendi ismin yaziyordu dun baska bisiy yaziyordu galiba tlf orjinal adi yaziyordu bende ituneste orayi tekrar kendi ismimi yazdim butun olay bu arkadasim ltf yardim et Dostum, emin değilim ama sanırım 7.7 yi kazayla yüklemişsin itunese yani, daha oturmamış 2.0 sürümünün bir ara eleman updatesi. Eğer öyleyse yeniden eski sürüm yüklemen grekecektir, ama tabiki yinede Baha hocamı bekle sen . Saygılarımla...
|
|
26 Temmuz 2008; 14:45:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ferhatugur bişe sormak istiyorum...ziphone un iphone a müdahale edememe gibi bi durumu var mı acaba??çünkü en son fake imei işlemi yaptım...kendi telefonumda sorun olmadı ama diğer cihazda ekranda yazılar geçerken birden telefon reset atıyo -diğer işlemlerde de böyle oluyo- ,tekrar yazılar geçiyo ekran işlem bitti diyo ama telefonda değişen bişey yok...iliberty diye bi program var,onunlada denedim aynı şeyi bootloader la ilgili işlem yaparken hata veriyo...bi türlü çıkamadım işin içinden peki versiyonu düşürüp sonra tekrar 114 yapabilir miyiz?? Version düşürmek,yükseltmekten çok daha sorunludur.Siz versionu düşürmeye çalışmayınız hepten işler karışır.Daha çok zahmetli. Ziphone ne hatası veriyor ki? Ziphone Iphone'u görmesi ve işlem yapması gerekli. Bootloader 3.9 olarak kalsın.Eğer yükseltmeye 4.6 yapmaya kalkıyorsanız ve imei fake ise biliyorsunuz ki hata verecektir bu normaldir.
IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa. http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
|
|
|
|
|
26 Temmuz 2008; 14:59:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: yalnizgurbetci baha sorunun ne oldugunu anlamamissin tekrar anlatayim itunesten muzik yukleyecektim itunesi actigimda ufak bir pencere cikti intalle yaziyordu istale yaptim sonra telefonumda itunesle usb kablosu cikti tlf dili ingilizce oldu pin kodu istiyor pin kodunu giriyorum ekranda klavye resmi cikiyor acil aramalar yaziyor bu arada tlf bagliyken ituneste i phonun resmi cikiyorya eslesmesi icin once orda kendi ismin yaziyordu dun baska bisiy yaziyordu galiba tlf orjinal adi yaziyordu bende ituneste orayi tekrar kendi ismimi yazdim butun olay bu arkadasim ltf yardim et Evet anlayamadığım doğrudur ve hala ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Sendeki iTunes'un versionu kaç? artı iTunes'a bağlandığında install diye bir uyarı olmaması lazım.Uptade olmasın sakın? Eğr uptade yaptıysan,Restore butonun un üzerindeki uptade butonuna basıp ya da çıkan uptade yapılsın mı uyarısınıa evet dediysen,cihazına 2.0 firmware yüklemişsindir. Tam olarak durumun ne olduğunu kavrayabilsek çözüm üretilecek ama... iTune'da telefonun versionu kaç görünüyor? Sen dediğim gibi Home ve shift tuşlarına basıp cihazını bir resetle bakalım.Ama sorularıma cevap vermeyi ihmal etme ki ne olduğunu anlayalım.
IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa. http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
|
|
|
|
|
26 Temmuz 2008; 15:03:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: oral.sezen Baha Hocam, Allah kolaylık versin zordur ev taşımak! Evi taşımadan çok yerleştirmek adamı bititrir iyi bilirim . Saygılarımla... Teşekkür ederim oral.sezen arkadaşım. Bu benem bilmem kaçıncı ev taşımam.Allah beni sınıyor anlaşılan :) Kader, ama şikayetçi değilim. Hem olsam ne yazar Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
26 Temmuz 2008; 15:11:04
|
|
|
S.a arkadaşlar benim bir sorunum var daha doğrusu sorunmu bilmiyorum ama locksecreenwallpaper i orjinal haline getiremiyorum. Customize programında bakıyorum orjinalin yerinde Wii temasının walpaperi var onu nasıl düzeltebilirim. İstediğim duvar kağıdını koyamıyorum o yüzden. İstylden sticker aldım arkadasını yapıştırdım önüne duvar kağıdı koyamıyom :)
|
|
|
26 Temmuz 2008; 15:16:28
|
|
|
customize kullanmadım ama eğer THEME WALLPAPER diye bi seçenek varsa onu kapat...bendede istyles skin var ve onun resmi için temanın resmini kapamak gerekiyo...
|
|
|
26 Temmuz 2008; 15:21:02
|
|
|
[/quote] Version düşürmek,yükseltmekten çok daha sorunludur.Siz versionu düşürmeye çalışmayınız hepten işler karışır.Daha çok zahmetli. Ziphone ne hatası veriyor ki? Ziphone Iphone'u görmesi ve işlem yapması gerekli. Bootloader 3.9 olarak kalsın.Eğer yükseltmeye 4.6 yapmaya kalkıyorsanız ve imei fake ise biliyorsunuz ki hata verecektir bu normaldir. [/quote] valla denemediğim unlock programı kalmadı...iliberty,iplus hepsini denedim...bence telefonun şebeke sorunu var pazartesi telefoncuya vericem bide o baksın...ziphone dan bootloader ı 3.9 yapıpta deniyorum ama hep aynı...işlemleri benim cihazda yapıyo diğerinde iphonedaki yazılar daha kısa sürüyo ve imei yi değiştirmiyo...neyse uğraşamicam artık telefoncu baksın...
|
|
|
26 Temmuz 2008; 15:32:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: oral.sezen Arkadaşlar, ''Orblive'' manyak bir program , Allah senden razı olsun Baha Hocam, ellerine sağlık arayıp bulmuşsun soursa yüklemişsin, süper. Görünürde İnternette Live yayın yapan TV ve Radioları izleme imkanı tanıyor gibi duruyor, çokda güzel ve net izleniyor ama bir özelliği varki kullanmaya başladım kafayı yedim , küçük kızım bakıcı ile duruyor ve aklım onda kalıyordu, ''Orblive'' sayesinde internet üstünden hesabı açtıktan sonra o kadar kolayca açık bırktığım laptopa bağlı genel açılı aktif kameraya (gizlenmiş tabiki ) ev dışından okadar rahat ulaştımki anlatamam ve çok net. Yani Wifi yada Edge yada herhangi bir bağlantıyla ''Orblive'' programını açtıktan 7 saniye sonra gerçeğinden 9 saniye geçikmeyle gelen görüntüyü alıyorsunuz, manyak birşey değilmi? İnsanlar büyük ücretlerle kamera sistemleri ile bunu yaparken biz canlarımız ıphonelerimize atacağımız bir programla bunu ücretsiz yapabiliyoruz . Çok çok tavsiye ederim . Saygılarımla... Not; Bakıcıda temiz çıktı, merak edenlere belirteyim dedim . Ben de kurdum ntvyi açıyorum, pcde media playerda oynuyor ama telde bağlanamıyor, kamera da aynı şekilde. Telde hiçbirşeyi göremedim yani. Daha detaylı anlatabilir misiniz rica etsem.
|
|
26 Temmuz 2008; 18:30:50
|
|
|
ya bu kırmakta sorun yaşadığım iphone da ayarlarda wi-fi nin altında şebeke seçilen menüde çıkmıyo...kırma işlemini düzgün yapamadığımdan mıdır yoksa cihaz mı bozuk acaba???
|
|
|
26 Temmuz 2008; 19:43:37
|
|
|
Ya arkadaşlar sms ve mms sesini değiştirmek istiyorum, iphone browserdan uisounds klasörünü açıyorum, orada bulunan sms soundu silip gene aynı ismiyle kendi müzik dosyamı yüklüyrum fakat tel hiç çalmıyor .caf uzantılı olmasına rağmen. Bu arada mp3 uzantısını direkt cafa çeviriyorum iphone browser melodiyi tanıyıp çalıyor ancak telde ne yaptıysan bu msj seslerini değiştiremedim.Siz nasıl yapıyorsunuz? Zil sesi değil mesaj seslerini soruyorum, zil sesleri ztn çıkıyor ayarlar zil sesleri içinde ancak mesaj sesleri çıkmıyor.
|
|
26 Temmuz 2008; 20:40:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ferhatugur customize kullanmadım ama eğer THEME WALLPAPER diye bi seçenek varsa onu kapat...bendede istyles skin var ve onun resmi için temanın resmini kapamak gerekiyo... Valla hocam kapattim bi suru islem yaptim ama nafile lockscreeni elimdeki resim ile degistiremiyorum ama customize prosu ile baska resimler indirip degistirebiliyorum.
|
|
|
26 Temmuz 2008; 22:42:23
|
| | | |