Mesela dosya yöneticisi bir program ile resimleri açmak istiyorum, safaride açılıyor resim ancak o dosya yöneticisine geri dönmek ve kaldığım yerden devam etmek için mutlaka home tuşu ile anamenüye dönüp programı tekrar çalıştırmam gerekiyor. Başka yolu yok mu olduğum yerden devam etmemin?
Resimlerini açmak için ne kullanıyorsun? Hangi Programı?
Ben şahsen maceraya atılmak istemiyorum.Artı,şu an için bana 2.0'ın fazladan bi getirisinin olması "şimdilik" önemli değil. Telfonum açık ve huzurla kullanıyorum.Ne zaman ki stabil olur o zaman version yükseltmesi yaparım. Kimseye de tavsiye etmiyorum şu an için çünkü başlarını öyle ya da böyle ağrıtacaklar. Bu konuda çok mağdur var ama hatadan dönülen çok az sayıda insan var. Çokların olduğu kategoride olmak istemem.
Baha Hocama aynen katılıyorum ve ekliyorum; şu an hala 1.1.4 ü bile kullanamayan veya sıkıntı çekenler var 2.0 mı? Aman şöyle dursun . Tamamen otursun getirisi çoğalsıon o zaman bakarız. Saygılarımla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oral.sezen -- 22 Temmuz 2008; 16:35:50 >
Ben şahsen maceraya atılmak istemiyorum.Artı,şu an için bana 2.0'ın fazladan bi getirisinin olması "şimdilik" önemli değil. Telfonum açık ve huzurla kullanıyorum.Ne zaman ki stabil olur o zaman version yükseltmesi yaparım. Kimseye de tavsiye etmiyorum şu an için çünkü başlarını öyle ya da böyle ağrıtacaklar. Bu konuda çok mağdur var ama hatadan dönülen çok az sayıda insan var. Çokların olduğu kategoride olmak istemem.
Baha Hocama aynen katılıyorum ve ekliyorum; şu an hala 1.1.4 ü bile kullanamayan veya sıkıntı çekenler var 2.0 mı? Aman şöyle dursun . Tamamen otursun getirisi çoğalsıon o zaman bakarız. Saygılarımla...
Ben de sana katılıyorum Bugün, yanlışlıkla 2.0 yapılmış 3 adet IPhone'u 1.1.4'e çevirdim. Gördüm ki sıkıntı sadece arkadaşların telefonlarını Recovery mod'u, DFU Mode aldıklarını sanmalarından meydana gelmektedir.Bunu bizzat yaşayarak şahit oldum. Ne zaman ki,neyi nasıl yapmamız gerekitğini öğreniriz, işte o zaman dertlerimizi biraz daha hafifletir, bilinçli bir kullanıcı oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 22 Temmuz 2008; 16:55:55 >
Mesela dosya yöneticisi bir program ile resimleri açmak istiyorum, safaride açılıyor resim ancak o dosya yöneticisine geri dönmek ve kaldığım yerden devam etmek için mutlaka home tuşu ile anamenüye dönüp programı tekrar çalıştırmam gerekiyor. Başka yolu yok mu olduğum yerden devam etmemin?
Resmi sadece örnek olsun diye söylemiştim. Başka bir örnek vereyim daha iyi anlaşılmak için:Mesela installerda bir programın açıklamasına bakmak için verdiği linke tıklıyorum ve o link safariyi açıyor, safariyi kapatıp installerda tekrar kaldığım yere dönmenin herhangi bir yolu var mı yani? Yoksa gene anamenüden herşeyi baştan mı açmak gerek?
Bana çağrı geldi ve arama kaydı kilitlendi açılmıyor cevapsız çagrı geldiğini gösteriyo ama arama kaydına girmek istediğimde ana menüye dönüyoo acaba neden olmuş olabilir reset attım olmadı acill yardımm???
Bana çağrı geldi ve arama kaydı kilitlendi açılmıyor cevapsız çagrı geldiğini gösteriyo ama arama kaydına girmek istediğimde ana menüye dönüyoo acaba neden olmuş olabilir reset attım olmadı acill yardımm???
Resmi sadece örnek olsun diye söylemiştim. Başka bir örnek vereyim daha iyi anlaşılmak için:Mesela installerda bir programın açıklamasına bakmak için verdiği linke tıklıyorum ve o link safariyi açıyor, safariyi kapatıp installerda tekrar kaldığım yere dönmenin herhangi bir yolu var mı yani? Yoksa gene anamenüden herşeyi baştan mı açmak gerek?
Nasıl kullanıyorsan aynen öyle.Başka bi yolu şu an için yok gibi.
Ben de sana katılıyorum Ne zaman ki,neyi nasıl yapmamız gerekitğini öğreniriz, işte o zaman dertlerimizi biraz daha hafifletir, bilinçli bir kullanıcı oluruz.
Hocam, bu sözüne katılmak ne kelime altına imzamı atarım ,
Bu arada açizane eski bir telefonluktan bozarak yaptığım araç için çok yönlü askıyı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar, fikri olanlara ışık tutar belki;
Sadece seyahat ederken bana kolaylık sağlamasını hedefledim, hem bana hemde küçük kızıma .
benim installerda sorun var 1 haftaya yakındır :( şu package sorununu veriyor her şeyi denedim ama olmuyor ne yapabilirim ? (:
Her şeyi denedim derken,neler yaptığını veya yapamadığını bizlerle paylaşırsan,ne yapılabilirliliğini konuşuruz.bizim sayfamızdami installer sorunu nasıl aşılır konusunu okudun mu? uyguladın mı?