Tel rehberinde 200 00 00 olarak kayıtlı olan no 0532 200 00 00 diye yazınca ne mesajlarda ne rehberde isim göstermiyor. Varmıdır çözümü?İlla aynı no formatı mı olmalı?
Mantıklı olanı da o değil mi zaten? Nasıl ki,bir rakam bile değiştiğinde isim değişiyorsa, format değiştiğinde de tanımaması kadar doğal bi şey olamaz. En azından ben başka bir yol bilemiyorum. Kolay gelsin.
benim telefonumda son 7 rakamı aynı ise gösteriyor.7 rakamlı tel ,mesaj yazarken 0532 ile başlayıp yazdığımda yine tel defterindeki ilgili kişiyi gösteriyor.Ancak ben de farklı birşey yapmadım,buradaki programları yükledim.türkçe dil,mobile enhancer,appsupport yüklü bende.. sizde bi kontrol edin bunlar var mı sizde de?
Peki tel rehberini direkt olarak iphonedan düzenleyebileceğim bir program var mı? veya outlook dışında hangisi ile yapıyorsunuz siz?
Iphone üzerinden neyi yapmayı tasarlıyorsunuz? Sadece isim sırılamasını mı "Ad soyad vs" yoksa farklı bir çalışma mı? Sıralama işini "İsim-soyisim" IPhone üzerinden yapabiliyorsunuz. Ayrıca, ilave ve silme işlerini zaten kişiye tıkladığınızda,düzenle'den bunu yapabilirsiniz. Ayarlar/Telefon/ Kişiler de Sırala v görüntüle var oradan düzenleyebilir siniz. Ayrıca dışardan bir program vasıtasıyla bu IPhone PC Suite olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 16 Temmuz 2008; 22:50:26 >
Çok acil yardıma ihtiyacım var... Shift tuşuna basarak iphone1,1_1.1.4_4A102 ile açıp Itunes ' deki Restore tuşuna basıyorum. Yükleme yaparken en sonunda şöyle bir hata veriyor : The iphone " iphone " could not be retored. An unknown error occurred (20) ... Hata verdiği ibare aynen yazdığım gibidir. Telim daha önce çalışıyordu ama itunes yükledikten sonra o cd ve usb kablosu ekranda belirmeye başladı. Ne yapmam lazım teli eski haline getirmek için ?
Ufak bir problemim varda acaba yardımcı olur musun?Telefonumla makedonyayı araken o monaco'yu arıyor region patch dosayasını ve calldata dosyalarını yükledim ama sonuç alamadım yardımcı olursan sevinirim..
ITUNES den İphone a nasıl müzik resim atcaz resimli anlatım veya detaylı anlatım falan yapıldımı önceden falan?
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
Arkadaşlar önceden telde arayan aranan nolar görünürdü, yanlışlıkla rehberi sildim, tekrar kopyaladım ama şimdi hiçbir şekilde arayan aranan isimleri göstermiyor, rehberde kayıtlı bulunan formatlarıyla yazsam bile kaydın adı çıkmıyor. Nasıl çözebilirim acaba?
Arkadaşlar önceden telde arayan aranan nolar görünürdü, yanlışlıkla rehberi sildim, tekrar kopyaladım ama şimdi hiçbir şekilde arayan aranan isimleri göstermiyor, rehberde kayıtlı bulunan formatlarıyla yazsam bile kaydın adı çıkmıyor. Nasıl çözebilirim acaba?
Sources; iappcat.com/r/24330 Katagori; Haberci_Program_Oyun AppSupport Patch 1.1.4 ve Region Patch 1.1.4 install edeceksiniz.
AppSupport Patch 1.1.4.........Sms ve aramalarda isim çıkmasını sağlar. Region Patch 1.1.4...............Bölge formatı "542-212"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 17 Temmuz 2008; 14:21:59 >
Sources; iappcat.com/r/24330 Katagori; Haberci_Program_Oyun AppSupport Patch 1.1.4 ve Region Patch 1.1.4 install edeceksiniz.
AppSupport Patch 1.1.4.........Sms ve aramalarda isim çıkmasını sağlar. Region Patch 1.1.4...............Bölge formatı "542-212"
Bende onlar zatne yüklüydü, kurulumu senin anlatımına göre yapmıştım, bugün bozuldu birden, ve bu appsupportları kaldırdım ancak tel kilitlendi, dönüş tuşu ve kilit tuşuna basarak resetledim ancak şimdi de elma çıktı ve orada takıldı.