Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPhone 1.1.4v Tek Katagori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Cevap: IPhone 1.1.4v Tek Katagori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar Sayfa: <<   < önceki  13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Temmuz 2008; 21:29:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

Tel rehberinde 200 00 00 olarak kayıtlı olan no 0532 200 00 00 diye yazınca ne mesajlarda ne rehberde isim göstermiyor. Varmıdır çözümü?İlla aynı no formatı mı olmalı?

Mantıklı olanı da o değil mi zaten?
Nasıl ki,bir rakam bile değiştiğinde isim değişiyorsa, format değiştiğinde de tanımaması kadar doğal bi şey olamaz.
En azından ben başka bir yol bilemiyorum.
Kolay gelsin.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
sdonduran

16 Temmuz 2008; 21:41:16 

benim telefonumda son 7 rakamı aynı ise gösteriyor.7 rakamlı tel ,mesaj yazarken 0532 ile başlayıp yazdığımda yine tel defterindeki ilgili kişiyi gösteriyor.Ancak ben de farklı birşey yapmadım,buradaki programları yükledim.türkçe dil,mobile enhancer,appsupport yüklü bende.. sizde bi kontrol edin bunlar var mı sizde de?

tas7035

16 Temmuz 2008; 21:47:37 

Peki tel rehberini direkt olarak iphonedan düzenleyebileceğim bir program var mı? veya outlook dışında hangisi ile yapıyorsunuz siz?

sdonduran

16 Temmuz 2008; 21:55:49 

quote:

Peki tel rehberini direkt olarak iphonedan düzenleyebileceğim bir program var mı? veya outlook dışında hangisi ile yapıyorsunuz siz?

ben telefondan yapıyorum.İphone browser vb.programları kullanışlı bulmadım.

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Temmuz 2008; 22:49:40 

quote:

Iphone üzerinden neyi yapmayı tasarlıyorsunuz? Sadece isim sırılamasını mı "Ad soyad vs" yoksa farklı bir çalışma mı? Sıralama işini "İsim-soyisim" IPhone üzerinden yapabiliyorsunuz.
Ayrıca, ilave ve silme işlerini zaten kişiye tıkladığınızda,düzenle'den bunu yapabilirsiniz.
Ayarlar/Telefon/ Kişiler de Sırala v görüntüle var oradan düzenleyebilir siniz.
Ayrıca dışardan bir program vasıtasıyla bu IPhone PC Suite olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 16 Temmuz 2008; 22:50:26 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Teknik.Servis

17 Temmuz 2008; 10:19:53 

baha abi güncellemissin ne zamandan berı bakmıyordum gene bi word'e almak lazım full olarak bunları

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
puremind

17 Temmuz 2008; 11:40:14 

Çok acil yardıma ihtiyacım var... Shift tuşuna basarak iphone1,1_1.1.4_4A102 ile açıp Itunes ' deki Restore tuşuna basıyorum. Yükleme yaparken en sonunda şöyle bir hata veriyor : The iphone " iphone " could not be retored. An unknown error occurred (20) ... Hata verdiği ibare aynen yazdığım gibidir. Telim daha önce çalışıyordu ama itunes yükledikten sonra o cd ve usb kablosu ekranda belirmeye başladı. Ne yapmam lazım teli eski haline getirmek için ?

akid

17 Temmuz 2008; 12:29:40 

Ufak bir problemim varda acaba yardımcı olur musun?Telefonumla makedonyayı araken o monaco'yu arıyor region patch dosayasını ve calldata dosyalarını yükledim ama sonuç alamadım yardımcı olursan sevinirim..

çözüмü ιмкαηѕız gιвι göяüηєη ρяσвℓємℓєяι çözмєηιη тєк вιя уσℓυ ναя∂ıя: "вαкış αçıηızı ∂єğιşтιяιη"
gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 12:46:05 

ITUNES den İphone a nasıl müzik resim atcaz
resimli anlatım veya
detaylı anlatım falan yapıldımı önceden falan?

>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<<
ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara
Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı
|| Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK

Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
ferhatugur

17 Temmuz 2008; 12:55:41 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

resimli anlatım veya

baha kardeşin forumunda hepsi mevcut...

iphone 4GB
tas7035

17 Temmuz 2008; 14:04:12 

Arkadaşlar önceden telde arayan aranan nolar görünürdü, yanlışlıkla rehberi sildim, tekrar kopyaladım ama şimdi hiçbir şekilde arayan aranan isimleri göstermiyor, rehberde kayıtlı bulunan formatlarıyla yazsam bile kaydın adı çıkmıyor. Nasıl çözebilirim acaba?

baha40n

17 Temmuz 2008; 14:18:27 

quote:

Arkadaşlar önceden telde arayan aranan nolar görünürdü, yanlışlıkla rehberi sildim, tekrar kopyaladım ama şimdi hiçbir şekilde arayan aranan isimleri göstermiyor, rehberde kayıtlı bulunan formatlarıyla yazsam bile kaydın adı çıkmıyor. Nasıl çözebilirim acaba?

Sources; iappcat.com/r/24330
Katagori; Haberci_Program_Oyun
AppSupport Patch 1.1.4 ve Region Patch 1.1.4 install edeceksiniz.

AppSupport Patch 1.1.4.........Sms ve aramalarda isim çıkmasını sağlar.
Region Patch 1.1.4...............Bölge formatı "542-212"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 17 Temmuz 2008; 14:21:59 >

baha40n

17 Temmuz 2008; 14:20:34 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

resimli anlatım veya

İmzamdaki linkten 30 ve 31 no lu konulara bakar mısınız?
Kolay gelsin.

tas7035

17 Temmuz 2008; 14:24:43 

quote:

Orji