Sizler için varız ve inşallah var olmaya devam edeceğiz. Yeni nesil 3G ile ve yeni yazılım 2.0' la kaldığımız yerden, hız kesmeden devam edeceğiz.Tabi sizlerin yardımlarıyla,hep beraber.
sen yönergeyi yaz abi en kısa zamanda uygulicam v2.0 ı
Bunun için birkaç gün beklememiz gerekecek.Her ne kadar da çıktı, yüklüyoruz sorun yok vs deseler bile, olabileceklere bakıp neler yapılması gerekiyor, hatalar ve olası problemleri aştıktan sonra,yani stabil olunca 2.0'a geçeceğiz. Bakalım, ilk 2.0 gazileri kimler olacak
ben ilklerden olurum herhalde sayende alıştırdın bizi refurbish versiyon fln,bağımlı olduk...refurbish yapmazsam krize giriyorum
İşini tesadüflere bırakmayan, yaptığı işin hakkını veren bir tabiatın var.Bu güzel işte.Kararlı ve tuttuğunu koparan insanları severim. Aslında bir çok insan bu Refurbish hadisesini bilmiyor.Sadece Restore yapıp çıkıyor.Aslında bilmiyor ki,hatalarının üzerine hata ekliyor.Çok kısa bir süre sonra bi daha Restore yapmak zorunda kalıyor. Madem Restore yapıyorsun ki amaç cihazı sıkıntılardan kurtarmak değil midir? He, öyleyse eski sıkıntıları neden yeni yazılımla beraber getiriyorsun?Bırak onlar orada kalsın,sıfırdan,tertemiz kur cihazını,öyle değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 11 Temmuz 2008; 21:12:58 >
79- İMagic Video'ları 15 Adet..........IPhone için Videolar serisi
imzamdaki sayfadan bulabilirsin. Orada daha başka videolar da var.
Videolar da nerden indirilceği vs yazıyormu acaba ?
İmzamdaki sayfaya gidip79 no lu konuya bakarsanız,orada size verdiğim bir link var ona tıklayıp zip dosyasını açıyorsunuz ve içindeki 15 tane olan video'yu açıyorsunuz."iBeer.m4v"Tümünü iTunes'dan yüklüyorsunuz "iTunes'dan iphone'a video nasıl gönderilir"bakınız ve sonra da,yüklediğiniz video'yu İPOD'dan girerek VİDEO katagorisinden istediğiniz video'yu seçerek izleyebilirsiniz.
İmzamdaki sayfaya gidip79 no lu konuya bakarsanız,orada size verdiğim bir link var ona tıklayıp zip dosyasını açıyorsunuz ve içindeki 15 tane olan video'yu açıyorsunuz."iBeer.m4v"Tümünü iTunes'dan yüklüyorsunuz "iTunes'dan iphone'a video nasıl gönderilir"bakınız ve sonra da,yüklediğiniz video'yu İPOD'dan girerek VİDEO katagorisinden istediğiniz video'yu seçerek izleyebilirsiniz.
Saol şimdi anladım
Ayrıca,bu konuya ilave olarak,başka nasıl bu İmagiç Video'lara sahip olabiliriz?
Kimseden İmagiç Video istemeye gerek yok.Yapacağınız iş çok basit.Size sadece IPhone'unuz ve bir Wi Fi bağlantısı gerekiyor.Size sadece istediğiniz İmagiç Vide'nun ismini yazmak kalıyor. Mxtube'den bağlanacaksınız ve indirmek istediğiniz video'nun ismini yazacaksınız. Mesela,en çok izlenmek isteyen bir İmagiç Video arayalım. Mxtube'i açın ve oraya şunu yazın. İbeer Video ve aratın,iVirtuaGirl yazın aratın, İwassh yazın aratın.Bunlarla ilgili bir sürü video çıkacak.Bunlardan hangisi hoşunuza gidiyorsa,download edip Mxtube indiriyor ve seyredeiyorsunuz.Diğer İmagiç Video'lar için de bu taktiği kullanabilirsiniz. İyi seyirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 12 Temmuz 2008; 14:43:46 >
Arkadaşım eline, emeğine sağlık, herşey için binlerce teşekkürler sana.
Ben daha dün iphone aldım(3g değil) ve keşfetmeye çalışıyorum. Sayende herşeyi başarıyla yaptım. Burada sormak istediğim, cep tellerde olduğu gibi tam yedekleme yani ayarlar, tel defteri, oyunlar, programlar ve medya içeriği hangi programla en iyi yapılır? Bir de bu yedeklemeyi 1.1.4 versiyonu telde yüklü iken yapınca, aynı yedeği yeni versiyon 2