jailbreak yapma gereğini niçin duyuyorsun anlayamadım. Sıkıntı ne?
emirismdi sanırım onun türkçe dil dosyasını yükliyecektim
Türkçe dil dosyası yüklemen için jailbreak yapman gerekmez ki. Direk olarak yükleyemiyor musun? Bi sorun olmaması gerekiyor.
böyle oluyor birde sizin sourcetan bsb subsystem yüklerken yüklemenin sonunda 1.1.3 versiyonunda şifre falan filan dedi o doğalmıdır yoksa gerçekten bi sorun çıkarırmı :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 1 Temmuz 2008; 19:39:54 >
Ben sizin konuyu pek anlayamadım. Ne yapmak istiyorsunuz da olmuyor? Bizim safamızdaki tüm işlemler 1.1.4 içindir.
e-book okumak için bsb subsystem istedi bende kurdum sonunda hata verddo not use password to change the password on 1.1.3 it is currently broken and will make springboard crash continiously edit: bişi olmadı galiba ama çalışıp çalışmadığını anlamadım :)türkçe yapma sorununuda çzödüm bu arada (: sorun hafızama güvenip yazıyı hiç okumadan download yapmamla alakalı 1 satır fazla okuyup düzelttim sorunumu (:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 2 Temmuz 2008; 0:12:04 >
Geçmiş olsun. Bu arada nasıl bu hatadan kurtulduğunuzu açıklamalı anlatırsanız,bir başka arkadaşın işine yarayabilir.Kolay gelsin.
ben annemden korktum aslında kalıcı hasar falan filan dedi sonra bişi için kapıyıp açmam gerekti hiç bişi olmadı o mesaj çıktığında ok demekten başka çare yok zaten (:
Geçmiş olsun. Bu arada nasıl bu hatadan kurtulduğunuzu açıklamalı anlatırsanız,bir başka arkadaşın işine yarayabilir.Kolay gelsin.
ben annemden korktum aslında kalıcı hasar falan filan dedi sonra bişi için kapıyıp açmam gerekti hiç bişi olmadı o mesaj çıktığında ok demekten başka çare yok zaten (:
İlahi Dostum, bir sorunu ancak bu kadar karmaşık hale getirebilirdin yani , neyse yinede anladığım kadarıyla çözmüşsün ya oda güzel.
Ben bir şey vurgulamak istiyorum; Ekitap (ebook) için en açıklayıcı ve sorunsuz anlatım Baha hocamın gönderdiği yer ; j.r duke nin anlatımı.
Baha Hocam, ben kendi sorunumu anlatayım size, ''70-VNSEA -IPHONE / PC UZAKTAN YÖNET VNSEA IPHONE - PC MASA ÜSTÜ ERİŞİM'' satırından kurulumu yaptım ıphone'me sorun yok, ancak bilgisayarıma kurmam gereken '' VNCServer'' exe bulamadım, onu kuramadığım içinde programı kullanamadım . bir yardımınız olabilirmi?
Saygılarımla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oral.sezen -- 2 Temmuz 2008; 4:41:32 >
İlahi Dostum, bir sorunu ancak bu kadar karmaşık hale getirebilirdin yani , neyse yinede anladığım kadarıyla çözmüşsün ya oda güzel.
Ben bir şey vurgulamak istiyorum; Ekitap (ebook) için en açıklayıcı ve sorunsuz anlatım Baha hocamın gönderdiği yer ; j.r duke nin anlatımı.
Baha Hocam, ben kendi sorunumu anlatayım size, ''70-VNSEA -IPHONE / PC UZAKTAN YÖNET VNSEA IPHONE - PC MASA ÜSTÜ ERİŞİM'' satırından kurulumu yaptım ıphone'me sorun yok, ancak bilgisayarıma kurmam gereken '' VNCServer'' exe bulamadım, onu kuramadığım içinde programı kullanamadım . bir yardımınız olabilirmi?
yardımların için çok teşekkür ederim ellerine sağlık kardeşim.
Derdinize bir nebze olsun ilaç olabildiysek ne mutlu bize Ben de sizlere teşekkür ederim,bizlere "DH" güvendiğiniz için. Hayrını görün.güle güle kullanın.
Şu program bu program yüklü olması lazım derken o kelimelere tıklanarak yüklenmelerini de sağlamanız süper olurdu. Örneğin ben ziphone 2.6 yı hiçbiryerde bulamıyorum :(
Şu program bu program yüklü olması lazım derken o kelimelere tıklanarak yüklenmelerini de sağlamanız süper olurdu. Örneğin ben ziphone 2.6 yı hiçbiryerde bulamıyorum :(
Ben de öyle yapmıştım zaten. Ziphone 2.6b imzamdaki link te var.Oradan indirebilirsiniz. Biraz daha göze hitabeder yapayım bari
Değiştirdim.Şimdi daha çok dikkat çekiyor 5 numaralı konu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 6 Temmuz 2008; 19:32:14 >
Evet 5 numaralı başlıkta buldum sonra arkadaşım ama konu akışına göre daha önce verseniz o linkleri daha iyi olur sanırım. Akışa göre insan birinci alt başlığı okumaya başladığında gerekli programları aramaya başlıyor. Yazdıklarınızı adım adım takip ederek telefonumu sıfırladım, çok teşekkürler..
Birde, Ringtones ve Wallpaper çok güzel ve gerekli programlar, bence ilave etmekte fayda var, özellikle ringtones.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 6 Temmuz 2008; 19:56:50 >